Şimdi Ara

AYI VE KURT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana lwl 40ı geçkin ayı ve kurtu kaç paraya satarsınız?? İhtiyacım var lütfen

• Kimse satmak istemiomu:(
  • kardeş kimsed olcağını sanmıyom o lvle getirmek emek ister.olsa olsa mastiff de olabilir
    Nede olsa koskoca aptu'su var
  • belki vardı he o lwldeki ayıyı kaç paraya alabilirim mesela 40 ? pazarda biri 47 liği 5 m satıodu
  • evt lvl 40 3.5 4m fln eder.ama forumda kimsede olacağını sanmıyorum
  • lvl 30 dan 40 ypamak ole 4m isteyen bi iş deil 4m etmez bence...hemde sen ole hiç uraşma lvl kasmaya bak sen akrdeş ayı kurt fn uraşmıcan yani...çünkü lvl 40 kartal lvl 40 ayıdan üstün

yani sen lvl 40 50 fln ol ole attack pet al yani ya great tiger yada hawk ama hawkıda ole yüksek lvl fln uraşma oda geçici en işe yarayacak ve kasacak olacağın pet great tiger(bide at)
  • ya lwli nerde kascam lwl im 30 oldu hangi yaratığı önerirsin??
  • abi mastif de de yoktur ki mastif ya da bi başkası kurt ya da ayı kasmaya zaman harcamaz onun yerine lvl 40 da şahin ya da lvl 50 deki kaplanı kasıolar ki aşırı kolay kurt ve ayıyı lvl atlatmaktan çünki lvl 50 deki bi hayvani kullanırken gidicen spirit spire a orda sen bırakcan hayvan hep öldürcek seni hiç bişi etkilemicenden kolay olcak ama bi lvl 10 char gitti dierlim higlands de kurtu kasıo hem kendi hem kurt savaşcak ama bu çok daha zor olcak alcan exp düşcek bu yüzden kimse kurt ve ayı kasmayı tercih etmio genelde şahin ve kaplan
  • ben ayıyı kurbalara bırakıom o kasıo beni Knight ın koxp u işte:
  • Satılık Bineklerim Ve Attack Petlerim ;

Black Horse = 89 lvl = 40m

Azure Wolf = 55 lvl = 5m

White Horse (2 tane) = 10m

Baek-Du Tiger = 69 lvl = 20m

Black Bear (beleşten geldi) = 58 lvl = 5 6 m falan

Black Lion = 55 lvl = 6m

Fierce Reindeer = 53 lvl = 5m

Bunların hepsini tabiki ben kasmadım sadece Atlarımı Azure Wolfu ve Black Lionu kendim kasarak bu hale getirdim.

İsteyen olursa verdiğim fiyatlardan satabilirim.

karaya "olsa olsa mastiffte olur" demişsin , eet doru var
  • evt 6. hisim kuvvetlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow Mastiff

Satılık Bineklerim Ve Attack Petlerim ;

Black Horse = 89 lvl = 40m

Azure Wolf = 55 lvl = 5m

White Horse (2 tane) = 10m

Baek-Du Tiger = 69 lvl = 20m

Black Bear (beleşten geldi) = 58 lvl = 5 6 m falan

Black Lion = 55 lvl = 6m

Fierce Reindeer = 53 lvl = 5m

Bunların hepsini tabiki ben kasmadım sadece Atlarımı Azure Wolfu ve Black Lionu kendim kasarak bu hale getirdim.

İsteyen olursa verdiğim fiyatlardan satabilirim.

karaya "olsa olsa mastiffte olur" demişsin , eet doru var

Kardeş biraz kazığa satıon 1. ben lwl 93 lük atı pazarda biri 17m satıodu ve beyaz atıda 7m satıodu

• Kİm Satıor ben direk alıcam ondan isim ver bana ?

bu oyund black horseyi 17m e satan adamı ben görsem direk çekerim o atı yapma canım 17m e black horse olmaaaz. Olsada Kazık yiyen satan adam olur sn de çekmişlerdir onu. Hadi white neyse o zaten 8 12m arası deişior fiyatı.
  • ben gördüm satanı 17m olsaydı 1 sn beklemezdinde yok para
  • biri bize kıyak yapıpta lvl 1 lik ayı veya kurt verse olurmu
  • lvl 11 hunterim var kurt bile yakalayamadım hiç olmazza püf noktalarını söyleyin bizde yakalıyalım
  • yakalıcağın hayvanın canı 10% weya altı olunca tame skill ni kullancan bu kadar zaten heryerde yazıo bu tame olayı
  • Nasıl yakalayacagın diğer konularda yazıyor ve hayvanlar zaten 1 lvl den başlamıyor belirli lvl leri var misal olarak :

Bear : 3dan 1kyu

Great wolf : 2dan 3 kyu gibi ve senin lvl in de düşük daha yeni skill açmışsın biraz daha kas 20 falan ol zaten ayı yakalıycaksın az sabır çok iş sonuç istedigin elinde mutlusun yane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.