Şimdi Ara

Ayın 1inde toplayacağım sistem. Yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba dostlar elimde bir liste var ve ilk kez bir sistem topluyorum o yüzden tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden herkesin düşünceleri, yardımları ve tavsiyerleri için çok çok teşekkür ederim.

Not: Orta seviye bir F/P oyun bilgisayarı olacak.

Belirtmem gerekir ki sadece kasayı topluyorum. VGA Monitörüm ve aksesuarlarım var.
    Bu bağlamda 2300-2400 lira -istisnai durumlara karşın 2500 e kadar çıkan bir bütçem var.

Topladığım sistem şöyle;
    GPU: MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 - 777 TL
    CPU: Intel Core i5 6400 Soket 1151 2.7GHz 6MB Önbellek 14nm - 680 TL
    Motherboard: MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 - 334 TL
    RAM: Kingston 8GB (2x4GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2666MHz CL15 1.2V XMP - 225 TL
    Case/Kasa: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH - 348 TL

Ve toplamda 2.365 TL tutarında bir sistem toplamaya çalıştım.

donanımdaki parçalardan az çok nasıl bir sistem almaya çalıştığımı ve beklentilerimi anlamışsınızdır diye umuyorum.

Ve şunu belirtmem gerekir ki upgrade yapacağım. ssd almak cpu soğutucu almak gibi.

BEKLENTİLERİM
    *GTA V gibi bir oyunu MSAA ve Vsync gibi fps'i bariz bir şekilde düşüren ayarları kapatarak -high ve very high ayarlarda 60 fps civarında oynamak
    *cs go dota 2 gibi oyunları günde 13-14 saat boyunca aralıksız oynadıgımdan sistemin yorulmasını istemiyorum
    *upgradelemeye açık bir sistem olmasını istiyorum

--

Evet arkadaşlar topladığım sistemi, bütçemi ve beklentilerimi göz önünde bulundurarak bana yardım etmenizi rica ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfatih_ -- 28 Mart 2016; 2:40:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.