|
Ayın n11 indirim günleri başladı: Dikkatimizi çeken ilk fırsatlar
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çöp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
n11'i en son 2019 yılında kullandım sanırım benim gibi olan var mı
-
n11 son zamanlarda değişti. şahsen son dönem neredeyse sadece n11 kullandım. Ürün çeşidi bir tık az belki ama kuponları çok işe yarıyor. Bi anasayfada pulic kuponlar var bir de örneğin şu konuda paylaşılan gizli kuponlar. 150/50 300/80 1000/125 gibi kuponlarla pek çok şey aldım.
birsanabirbana kuponunu eklemeyi unutmayın, %14 indirim veriyor ve iki kere kullanılabiliyor. Nays da %20 iade veriyor onu da unutmayın.
-
Kafasına göre fiyat belirliyor satıcılar ve şuan piyasanın üzerinde fiyata satıyorlar. Ucuz ürün bulmak için siteyi didik didik etmek lazım. Kuponlarla da aldığınız ürün genelde diğer sitelerdeki fiyatlarla eşleşiyor. Yani bindirimi indiriyor.
N11’in paralı kuppn sattığı, yine tık hızı kupon verdiği süper zamanları vardı. Sonra birden bıçak sırtı hiçbirşey yapmaz oldu taki 2023 başına kadar. O zamana kadar birşey almazken şimdi en çok kullandığım platformun başını çekiyor.
Ne değişti bi bakayım bende o halde
-
Arkadaşlar nays la nasıl ödeme yapılıyor,bilmediğim için kusura bakmayın🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nays hesabınıza nakit yükleme yapıp oluşturduğunuz sanal kart ile alış veriş yapabilirsiniz. Forumda nays konusu mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
Getir satın aldı
-
Hergün tık hızında kuponları günde 3 kere veriyor. Hatta gece saati ayrı kupon veriyor. Kod girilerek alınan kodlar veriyor her fiyat bandında. Sık sık verdiği içinde kuponlara daha rahat erişiliyor öyle bir yarış pek olmuyor.
2022'ydi benimde aradığım bir ürünü amazonu boykot ettiğim için daha pahalı olmasına rağmen n11 den almak zorunda kaldım.
-
Amazonun bundan haberi oldu mu ?
amazonu bilmemde boykot edilen koskoca 107 milyar dolarlık starbucks şirketinin boykottan haberi oldu ;) direkt çalışanların çektiği videolara bakabilirsin.
bu arada Allah kalbimizi niyetimizi biliyor o bana yeter.
-
N11 benim hesabı engellemiş ben ne yaptım la size. 2021 den beri ürün almadığım için ise çok darılırım ayıp yav.
-
Tam sopalıksın...
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
n11 son zamanlarda değişti. şahsen son dönem neredeyse sadece n11 kullandım. Ürün çeşidi bir tık az belki ama kuponları çok işe yarıyor. Bi anasayfada pulic kuponlar var bir de örneğin şu konuda paylaşılan gizli kuponlar. 150/50 300/80 1000/125 gibi kuponlarla pek çok şey aldım. birsanabirbana kuponunu eklemeyi unutmayın, %14 indirim veriyor ve iki kere kullanılabiliyor. Nays da %20 iade veriyor onu da unutmayın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X