Şimdi Ara

Ayın Son 12 saati Kota Hesaplanıyormu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim son gelen kayıt 26.01 görünüyor fakat şubat ayı da başlamış görünüyor ne biçim iş anlamadım
  • neyse hayırlısı olsun geçen geçti artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: casual

benim son gelen kayıt 26.01 görünüyor fakat şubat ayı da başlamış görünüyor ne biçim iş anlamadım

dun gelen faturama baktıgımda benimde ayın 26'sı gozukuyordu
  • arkadaşlar kota sayfasında hala 30 ocak görünüyor[son kayıt zamanı] ama şubat sütunu da açılmış . 2-3 kere modem resetledim yine aynı , nasıl öğrenebilirim ocak ayı için dl miktarını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekans1z. -- 1 Şubat 2008; 11:21:54 >
  • benimde modem hep açık hiç kapatmam ayın son dakikasına kadar ekleniyor sonra yaptıklarım diğer aya geçiyor.Bu ttnet sadece bana dürüst galiba
  • bence son dakikasına kadar işliyor
  • Normalde kotalıyım da geçen ay kotasız gibi kullanmıştım. 1 Şubat'ta saat 1:30'da bağlantıyı kestim. Emule kayıtlarına göre ttnet standartlarına göre çok uzun zamandır bağlantı hiç gitmemişti. Sonuç, biraz önce korktuğumun başıma geldiğini gördüm tam 2,5 GB bu aya haybeden girmiş.

Günde 10 defa kadar gidip gelen bir bağlantıdan bahsediyoruz, en son gün bu ne stabilite ***na k*duklarım.. Kalıbımı basarım varya bu işte telekomun bir p**tluğu var. Stabiliteyi boz paylaşım programları şaşırsın, en son gün hariç, en son gün kaz avına çıkacaz..

Ayrıca ne olursa olsun ben bu 2,5 gbaytı bu ay harcamadım. Hiç hakkını arayan bir arkadaş oldu mu? Ne yapalım nereyi arayalım, bişey yapmam lazım. 2,5 GB kotayı aşmayacaksan boru değil 18 liramı çalmalarından hiçbir farkı yok. Hırsız bunlar. Bilen bir arkadaştan bir akıl bekliyorum.
  • ben bir 1024 sınırlı kullanıcısı olarak ayın son günü downland yapmıyorum bir defasında benim kota 2 küsür gb'tı bende bari dolduralım dedim 400 mb tan fazla downland yaptım öğleye yakın bi saatte yapmıştım akşam oldu kota güncellenmedi ayın birinde baktım 400 küsür mb görünüyo
  • son ayın son günün saat 8inden sonraki miktarlar bi dahaki aya işliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

Sonraki aya aktarılır.

Hataya düşüp çok dl yapmayın

Ki bu tarz atraksiyonlara başvurup da sonra yakınan çok değil mi?
  • 24 e gelmeden modemi resetledi mi sorun yok. her ay aynı şekil yapıyorum bi sorun olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.