Şimdi Ara

AYIPTIR TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
4
Favori
34.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamların kapısında yatarsanız 3 ay sıra beklerseniz size az bile. 250 bin olmalı.
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Ne o kafatasci yobaz antenleriniz cekemiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Orijinalden alıntı: doblocu_

Yol yapiiiy yol. Eskiden darlalardan gidiiiyydik

quote:

allah türk halkının yardımcısı olsun

Yardımcısı olmasın. Allah Türk halkına Aklını Kullanabilme yetisi versin. Kedi bile kendi iradesini kullanıyor. Türk halkı biri ne derse o doğrudur diyor

Başka söze gerek var mı

fiyatların tek suçlusu devletmi ?

evet
    doları 3,90a ben mi getirdim? Yüzde 50den fazla vergiyi ben mi koydum? En son gelen %20 zammı ben getirdim? Feto mu yaptı? Avrupa mi yaptı? Diş mihraklar mi? Kısacasi ekonominin ağzına ben mi miçtim? Cevap vermeni çok isterim ama maalesef her akpli gibi sen de cevap vermeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 31 Mart 2017; 14:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Marka olmak bole birşey ınsanların güvenını ne kadar kazandıysa helal olsun VW ye
  • Almamak en doğru çözüm
  • valla insignia alırım o para ne ya 170 ne passat bu altüstü golf zaten parasını haketmiyor passatta etmiyor doğrusu 170 passata veriliceğine gidip adam gibi bi araba alırım volvo s60 220-230 full paketli passat alanlar paraya yazık ediyorlar başka bişey değil

• AYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Orijinalden alıntı: doblocu_

Yol yapiiiy yol. Eskiden darlalardan gidiiiyydik

quote:

allah türk halkının yardımcısı olsun

Yardımcısı olmasın. Allah Türk halkına Aklını Kullanabilme yetisi versin. Kedi bile kendi iradesini kullanıyor. Türk halkı biri ne derse o doğrudur diyor

Başka söze gerek var mı

fiyatların tek suçlusu devletmi ?

evet
    doları 3,90a ben mi getirdim? Yüzde 50den fazla vergiyi ben mi koydum? En son gelen %20 zammı ben getirdim? Feto mu yaptı? Avrupa mi yaptı? Diş mihraklar mi? Kısacasi ekonominin ağzına ben mi miçtim? Cevap vermeni çok isterim ama maalesef her akpli gibi sen de cevap vermeyeceksin.

Yanlız o vergiler ve kur artışı solcu hükümetler zamanında oldu kardeş yanlışın var.

Anayasa fırlatılınca ekonomik kriz çıktı dolar 1 günde yükseldi ve biz hala o yükselişin cefasını çekiyoruz. ötv kdv filan hepsi önceki hükümette geldi anayasada maddeler var sırf halk ceza çeksin diye vergiler kaldırılamıyor bu yüzden.

Yeni anayasa ile başkan istediği gibi vergileri düşürebilecek, böylece türk halkı rahatlayacak vergiler düşecek.

• Polonya'da yaşıyorum. Burada ne kadarmış diye merak ettim. Fiyatları yüklüyorum. Bu arada temmuzda 1 zloty 1,35tl idi şimdi 1,08 tl
    AYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_karadagli -- 31 Mart 2017; 14:31:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markalara neden suç buluyorsunuz ki ? Avrupa fiyatlarıyla aynı geliyor ülkeye arabalar , devletimiz sağolsun vergi adı altında haraç aldığı için , sıfır araba alırken bir tanecikte devlete alıveriyoruz . Döviz kurlarıda malum , tepki gösterilmesi gereken yer markalar değil , hükümettir .

• Alamnya bizi gıskanıyor. Üçüncü havalimanımızı gıskanıyor, gelmeyin bu oyunlara. Eyyyyyyy Almanya biz de arabamızı yapıyoruz bak 16 Nisan'da evet çıkarsa 17 Nisan'da kendi arabamızı duble yollarımızda sürecez.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    ÖTV'yi de getiren solcular dimi hocam?
    İroni değil mi hocam ? İroni yaptığını söyle lütfen .

• quote:

Orijinalden alıntı: HULKBABA

ÖTV'yi de getiren solcular dimi hocam?

Kardeşim böyle sorular sormanız bile garip tabi ki de solcular getirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jehat_40

Marka olmak bole birşey ınsanların güvenını ne kadar kazandıysa helal olsun VW ye

Kinaye mi yaptınız? Pek anlamadım. Marka ile alakası yok. Atalarımızın dediği gibi; "eşek olana semer vuran çok olur." Daha düne kadar -20 sene öncesine kadar- adam yerine konulmayan Polonya'ya o boşline arabaları VW götürse, Polonyalılar sınırı geçer ve o tenekeleri Almanların başına çalar. Bizim ülkemizi yönetenler bize semer vurdukça, diğerleri de geri kalmaz.
  • Sınıfın en iyilerinden ve en uygun olan mondeo varken boş passat 'a bu parayı vermek tamamen algı'dan kaynaklı bişey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ÖTV'nin Kabul Tarihi : 06/06/2002 -> DSP / Ahmet Necdet Sezer -> Solcu
    AKP'nin iktidara gelişi: 03/11/2002 -> Sağcı

15 yıldır neden kaldırılmadı peki hocam? 5 ay sonra, hadi bilemedin 6-7 ay geçmeden kaldırabilirlerdi?
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Bize koyun diyorlar bizde gerekeni yapıyoruz

• 1.6 TDI HIGHLINE DSG 177.500 olmuş sunroof hayalet navigasyon cartcurt ekleyince 200 bin oluyor masallah 200 bin vw biniyoruz Harika

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HULKBABA

ÖTV'nin Kabul Tarihi : 06/06/2002 -> DSP / Ahmet Necdet Sezer -> Solcu
    AKP'nin iktidara gelişi: 03/11/2002 -> Sağcı

15 yıldır neden kaldırılmadı peki hocam? 5 ay sonra, hadi bilemedin 6-7 ay geçmeden kaldırabilirlerdi?

Anayasal engeller var bir sürü solcular halk iyice kıvransın fetö, abd, fazi lobisi veisrail kazansın diye ab yasaları ile karmışlar yasayı. Ab başvurusundan ayrılmak gerekiyor falan işin içinden çıkılamıyor.

Yeni anayasa ile ötv kaldırılmasının önü açılacak. Her şey %50 ila %200 oranında ucuzlayacak. Halk refaha kavuşacak ve en öenmlisi başkan doların kaç tl olacağına kendisi karar verebiliyor bu sistemde. Solculardan önce 1 dolar 0.67 tl idi şimdi nerdeyse 4 tl 1 dolar anca ediyor.

1 anayasa fırlatmak nelere sebeb oldu hala etksini sürdürüyor dolar durmuyor artıyor. Ancak Milletin iradesi başa geçince fetö abd israil gidecek. Dolar eski değerine geri dönecek. 2023 milat olacak, bütün dünya türk buyruğu altına girmek için sıraya giriyor hazırlık yapıyor. Rusya'da, Abd'de, Avrupa da halklar ayaklanmaya artık yüzlerce yıllık osmanlı hasretine kavuşmak için savaş veriyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.