Şimdi Ara

AYIPTIR TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
4
Favori
34.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moueson

VW bu fiyatlarla 2 yıla batar.Zaten araçlarının kalitesi düştü çoğu satışı filo.Vw için alarm zilleri çalmaya başladı.

Evet batacak wv yakında alman kafiri git gide batacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Ortada büyük bir ekonomik savaş var arkadaşlar düşününü faiz lobisi, feto, israil, yahudiler, abd ve ab birleşti gizli savaş veriyor.

Bazı siyasi zihniyetler ise ülkeyi bunlara satma peşinde. Ama hükümetimiz ne faiz yükseltiyor ne de bu düşmanlara fırsat veriyor allah a şükürler olsun.

Hükümetimiz olmasa şimdi passat şu fiyat demek yerine doğan, kartal, şahin gibi arabalar için kuyruklarda bekleyecektiniz. O araçlar bile lüks gelecekti unutmayın çok değil 15 sene önce insanlar ekmeği karne ile alıyordu, kuyruklarda bekliyordu.

Ekmek bile yoktu ülkede, ama hükümet geldi şaha kalktık, dünyaya kafa tutar hale geldik.

3 satır yazıyla 200 tam yalan sıkmışsın. Neyle dünyaya kafa tutuyorsun? Papaz eriğini, imam eriğine çevirme projesiyle mi ? Hahahaha şu Dünyaya kafa tutanlar nasıl bir psikolojik sıkıntının içerisinde akıl alacak gibi değil.

• Neyiniz eksik?

• Yürüyün sizde araba kullanmayin ne var yani bir saglikci oparak destekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülke neden üretemiyor ? Vergi ile üretmekten çok daha kazandığı için.

Avrupada para etmeyen araçlar için burda yıllarca kredi ödüyoruz.

• AegonTheUnlikely kullanıcısına yanıt
    spor yapmamızı düşündüğünden olsa bir şey demeyeceğiz zaten. Cüzdanımıza göz dikilmesi hiç hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Almayın hocam almayın artık başka hobiler arıyorum kendime 44 bine antara aldım ona biniyorum biz aldıkça daha da artacak fiyatlar

Abiler burada konu açan kişinin durum olsa zaten alır niye isyan eder?

Alanlar foruma gelip konu açmaz ki alır sürer fiyatıymış oymuş buymuş takılmaz.

Sende haklısın da hocam burda yazmakla da bişey değişmiyor ki ben bisiklet kullanıyorum doktorum tamam para kazanıyoruz ama bi tarafımızdan terler akarak kazanıyoruz bi passata 170bin hayatta vermem eski tahoe alır ona binerim az yakıyor diye 5 kat para vermem bundan sonra bizi yönetenleri de Allah a havale ediyorum başka diecek bişey yok

• etomon kullanıcısına yanıt
    yandas yundus lar aliyor guzel kardesim. bu hukumetin besledigi ilkokul mezunu tuccarlar muteahhitler aliyor.. biatcilar da bize sira gelsin diye bekliyor. senin gibi alninin akiyla ogretmenlik yapan benim gibi emekci muhendisler alamiyor bunlari.. almayalim zaten. once kendimiz uretelim diyecemde onu da yapacak adam kalirmi bu egitim sistemi ve zihniyetle orasi mechul .

• ymetu kullanıcısına yanıt
    Paranın değersiz olması bir yere kadar.
    150bin liranın en az yarısı devlete vergi gidiyor, aracın vergisiz satış fiyatı max 75bin liradır.
    Benzin-alkol-sigara-taşıt vergileri yüzünden vatandaşın cebinden 5 lira yerine 10 lira çıkıyor maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocu_

Yol yapiiiy yol. Eskiden darlalardan gidiiiyydik

quote:

allah türk halkının yardımcısı olsun

Yardımcısı olmasın. Allah Türk halkına Aklını Kullanabilme yetisi versin. Kedi bile kendi iradesini kullanıyor. Türk halkı biri ne derse o doğrudur diyor

Başka söze gerek var mı

fiyatların tek suçlusu devletmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu verilere bakarak vw grubunu suçlamak da anca bizim halkın yapabileceği bir şey. Evet vw daha az araba satmak için aslında 60 bin lik arabayı 140 bine satıyor, zaten ötv vs gibi vergileri de vw grubu kesiyor devlet değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Kafanıza silah dayıyorlarmış gibi davranmanıza anlam veremiyorum2-3 Büyük şehir harici Güzel Türkiyemin her yerinde o fiyata daire alabiliyorsunuz.Daire fiyatına Das Auto almayı bırak düşündüğümüzü görseler Alamanlar mıçlarıyla güler bize

Vallahi ne güzel dedin hocam :) lüksün sınırı yok. Ama gerek de yok. Araca 2 bin lira masraf yaptım alt takımı sıfır gibi yaptım. Şimdi arabayı sürerken içim gidiyor şu yollarda. Çok geçmeden dağılacak yine. Köstebek yuvası gibi her yer. Çevreyolunda çukura düştü teker yani daha ne diyeyim ki yazık günah verilen o paralara..

İmzanızda yazan 2009 Laguna'ya biniyorsanız fıstık gibi arabanız var hocam temiz temiz binmeye devam edin paranızı yatırım yapın hiçbirşey yapmassanız ailenizle eşinizle çatır çatır yiyin

Bundan sonraki amacım o olacak :) araç değiştirmek zahmetli. Daha önce iki araç sattım satmadan önceki gün yıkadım öyle verdim. Bakımları yapılalı maksimum 1 ay olmuştur. Ben satmadan önce ayıp olmasın diye temizliğine bile dikkat ederken aldığım arabalara hep para harcamak zorunda kalıyorum. Millet masrafı yaklaşınca satıyor, nasıl olsa satacaz diye hor kullanıyor. Aracımdan son derece memnunum şu anda, dediğiniz gibi gezmeye yemeye içmeye harcamak varken araca harcamak çok saçma geliyor

• türk halkıyla dalga geçen vw grubu değil

doları rabia yapanlar

1 dolar 4 tl oldu

sen bu fiyatı böl 4'e, 2001 de dolar 0.80 lira idi.

AYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!!
  • Almayin bu kadar basit

• yöntem basit almayacaksın paşa paşa kuzu kuzu o fiyatlar vergiler düşecek.Sonra ötv zammında herkes ağlıyordu yollarda 0 mondeo,3.20 ,passat dolu alan veren memnunsa sıkıntı yok

edit:tam yorumu yazdım şu konuyu gördüm güler misin ağlar mısın

https://forum.donanimhaber.com/sifir-otomobillere-kur-zammi-geliyor-fiyatlarda-ciddi-artis-yasanacak--125143514

edit 2 : Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODD) son raporuna göre 2016 sonuna doğru düzenlenen kampanyalar ile otomobil ve hafif ticari araç pazarında yüzde 1,6 oranında artış yaşanarak 983,720 adet satışla rekor kırılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 31 Mart 2017; 14:0:57 >

• Ev parasına Passat dahada zamlarlar o fiyat 200 bine gelir yakında

• BMW 3.20 sıfırı 80.000 TL tabii ki Türkiye de değil Almanya'da

• Birkaç sene önce klimasız VW Golf getirmişlerdi Türkiye'ye. Kapış kapış satılmıştı.

Aynı mantıkla yola çıkarsak; klimasız, camları elle açılan, sağ aynası olmayan, teyp yeri boş, tamponlar ve aynalar boyasız siyah, hiçbir ekstra özelliği olmayan VW Passat getirsinler, 139.900 den kapış kapış satılır, millet kuyruğa bile girer.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Tdi gibi bir motorudamı almazsın.Heleki bedava 😀vw broşürü olsa kapışırsın yav☺

• hep vergi , daima evet
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.