Şimdi Ara

AYIPTIR TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
4
Favori
34.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne fark eder yine eveti basacaklar böyle millete böyle fiyatlar sonra niye yiğit bulutta a8 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Kafanıza silah dayıyorlarmış gibi davranmanıza anlam veremiyorum2-3 Büyük şehir harici Güzel Türkiyemin her yerinde o fiyata daire alabiliyorsunuz.Daire fiyatına Das Auto almayı bırak düşündüğümüzü görseler Alamanlar mıçlarıyla güler bize

Daire ile arabanın ne alakası var hocam :)

Neden alakası olmasınYurt dışında bir daire 2 tane 7 serisi alabiliyor.Bizde bir Passat bir daireye eşit.Bu durumda Ev çok daha mantıklı..Araba alınmasın kesinlikle demiyorum fiyatlar kabul edilebilir rakamlara inene kadar iş görecek araba almak daha mantıklı diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyide hocam sadece otomobil firmaları dalga geçmiyor ki ?
    Vergi , ötv , mtv ? Arabaların ham fiyatlarına bakıldığında abartı aşırı bişi gözükmüyor ama üzerine hayvansal vergiler eklendiğinde olayların seyri tamamen değişiyor.
    Türkiye insanları istismar etme yeridir ; Bunu en kurumsalından devletine kadar herkes yapıyor.
  • VW ayağını denk al , vergileri düşür , gücümüzü test etmeye kalmasın kimse!
  • Algol kullanıcısına yanıt
    Kinaye degıl o fıyata mantıklısı o gıder 139 ınsıgnıa mı alırsın 150 passat mı bunu sen karar ver dunu bugunu boswer adamlar senın ülkende en populer marka olmus hıc bı basarı tesaduf degıldır.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Ustad bızım ulkemızde o cok zor ben 2005 model arac aldım kullandım eskıttım yordum arabayı aldıgım fıyattan 5 bın uste sattım bu sekılde mantık sanırım dunya uzerınde baska bı ülkede yoktur.
  • Arkadaşlar arabalar pahalı değil

Devlet sizden aldığınız arabanın fiyatı kadar vergi aldığı için size pahalı geliyor.

Aslında siz bu paraya iki araba alıyorsunuz ama birini devlete hibe ediyorsunuz. Eeee yolll yapıyor köprü yapıyorlar

İnşallah daha fazla vergi gelir mesela ötv oranı en düşük %90 olur ki daha çok yol yapılsın köprü yapılsın...

Selam ve dua ile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az bile demişler..dünya premium lideri, öncü arge firması, çevre dostu marka vw ucuz mu satsın

• Bir sıfır araç kendimize alırken. Bir sıfır araçda devlete hediye ediyoruz. acaba hangi dünya ülkesinde böyle birşey vardır merak ediyorum.
  • ogunduz06 kullanıcısına yanıt
    Yorumlara bakıyorum herkes yonetımden şikayetcı ama bu adamlar % 51 oy ıle gelıo bu işde gercekten bı degısıklık var haydi Hayırlısı :)
  • Millet olarak vergi vermeyen toplumuz bu yüzden bu kadar pahalı.

Şimdi diyeceksiniz nasıl vergi vermiyoruz, anlatayım

Ben 16 senedir kuyumcu sektöründe çalışıyorum, 100kg altını olan bir firma 5-10kg resmi sermaye gösteriyor ve buna göre vergi ödüyor.

Bir örnek de emlak sektörü, evini 100₺ na kiraya veriyor ama resmi olarak 50-60₺ gösteriyor.

Bu yapılanlar kul hakkıdır, doğmamış çocuğun, yetimin hakkıdır. Diyebileceğim tek şey Allah yardımcımız olsun.

Bu sadece benim bildiğim, diğer sektörlerde de bu şekilde olduğuna eminim. Tabi dürüst ve tam sermaye gösteren firmaların da hakkını yememek lazım. Onlara helal olsun.

Herkes tam olarak vergisini ödese bu aracı %50 daha ucuza alırız.

Ekmek, süt, peynir vb. Daha ucuza alınır.

Millet olarak direkt vergi vermediğimiz için devlet dolaylı yoldan bu vergiyi almak zorunda.

• çinden siparişi verdim

parça parça gonderecekler passati

umarim gumruge takilmaz

5 bin dolara gelicek bana

sonra foruma gelip 5 kati fiyatina saticam

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

VW bu fiyatlarla 2 yıla batar.Zaten araçlarının kalitesi düştü çoğu satışı filo.Vw için alarm zilleri çalmaya başladı.

• Bu konunun açıklaması araç maraç değil, HAYIR oyu kullanın diye açılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

Bu konunun açıklaması araç maraç değil, HAYIR oyu kullanın diye açılmış.

büyük oyunu gördün

• Ben bu serzenişin Volkswagen'a yapıldığını düşünmüyorum. Her markanın çıldırmış olması ve vergilerin şu anki durumu zaten mesajın içeriğini ve doğru niyetini belli ediyor.

Ben bundan 6 ay önce 35.000TL'ye Opel'in ikinci el bölümünden 2008 model Opel Corsa aldım. Benzinli, otomatik vites, 65.000KM'de, 900TL kadar hasar kaydı olan, bana göre temiz bir araba. Servise götürdüm, aracı aldığım satıcı arkadaş hemen geldi, arabayı şu an satmak istesem kaça alırsınız dedim, 71.000KM'de, 36.000TL'ye alırız dedi.

Aslında kârlı gibi görünüyor, ama bu kısa sürede bile o kadar daraldı ki pazar, yine de zarar etmiş olacaktım.

Arabaların hiçbiri pahalı değil. Ülkemiz pahalı, yaşamak pahalı, paramız ve insanımız da bu pahalılık karşısında ucuz olunca, insanımız hayat standartlarını bir tık ileriye bile götüremez oldu.

Mümkünse pahalı harcamalar yapmayın, uzun vadede borçlanmayın. Çünkü şu anda hemen her sektörde ve piyasada pahalılık artmaya son sürat devam ediyor.

İyi forumlar.

• bu fiyata 2.el mercedes s350l 4 matic gelir konforun kralını yaşarsınız
  • ne hikmetse en çok satanlar listesindede her sene vw demek ki alan memnun satan memnun
  • Ekonomimiz çok eiyy yurtdışında adamlar 12 aylik parasıyla mercedes E alır biz 12 aylık maaşla arabamınız in vergisinin yüzde 15 ini öderiz.

• Eyyy Vw sen kimsin ya ? Haddini bil. Ha unutmadan yetmez ama evet. Daha çok evet hep evet. Bu fiyatlar Avrupa bizi kıskandığından böyle. Bizim yollarımız tünellerimiz ve milyonlarca beslediğimiz Suriyeli miz var onların neyi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 31 Mart 2017; 16:9:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.