Şimdi Ara

ayıyla ilişkiye giren kız hamile ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
40.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

bugünkü gelişmişliğimize genetik hatalar sayesinde ulaştık. eğer bu ilişkidede(ki vahşi bir ayı ilişkiye girecek kadar yakınlaştığı bir insanı sağ kormu bilmem) genetiksel hata oluştuysa yeni bir canlı oluşması mümkün. sonuçta zihinsel engelli insanınında genetiği bozuk olabilir.

zihinsel engelli olunca ilişki sonucu hamile kalınabilir diyorsun yani?

Ben mi yanlış anladım?

doğru anlamışsın. ama zihinsel engelli olmayıncada kalınabilir. zihinsel engelli kalır normal insan dnasına sahip insan kalamaz demiyorum. hatta zihinsel engeli gen bozukluğundan kaynaklanıyor olmayadabilir. ama oladabilir. herşey olabilir sonuçta olamaz değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

bugünkü gelişmişliğimize genetik hatalar sayesinde ulaştık. eğer bu ilişkidede(ki vahşi bir ayı ilişkiye girecek kadar yakınlaştığı bir insanı sağ kormu bilmem) genetiksel hata oluştuysa yeni bir canlı oluşması mümkün. sonuçta zihinsel engelli insanınında genetiği bozuk olabilir.

zihinsel engelli olunca ilişki sonucu hamile kalınabilir diyorsun yani?

Ben mi yanlış anladım?

doğru anlamışsın. ama zihinsel engelli olmayıncada kalınabilir. zihinsel engelli kalır normal insan dnasına sahip insan kalamaz demiyorum. hatta zihinsel engeli gen bozukluğundan kaynaklanıyor olmayadabilir. ama oladabilir. herşey olabilir sonuçta olamaz değil.

zihinsel engelli olmayınca kalınabileceğini bilirek mi konuşuyorsun yoksa bana göre öyle olabilir mi diyorsun?

• kıza tecavüz edip suçu bir hayvanın üzerine atmışlar gibi geliyor sanki
  • ayı bir kızı görücek ve tecavüzü düşünücek ha ne komiksiniz siz ayı ya kızı parçalar olmadı yer.

Edit: Hayvan dna sı ile insanın dna sı tutmuyor.Tutarsa ne olur diye merak eden varsa deney filmini izlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 8 Kasım 2010; 18:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azman çavuş

kıza tecavüz edip suçu bir hayvanın üzerine atmışlar gibi geliyor sanki

olay tahminimce şu:

kıza köyün gençleri tecavüz eder. Sonra bir ayı kostümü bulurlar. birisi onu giyer ve kıza tecavüz eder. sonrada kaçarken kendini göstere göstere kaçar.

Olay budur.
  • Aşağı yukarı böyle birşey olur.

ayıyla ilişkiye giren kız hamile ???
  • quote:

xmen
  • o tanrının çocuğu, tanrı hamile bıraktı
    jesus tekrar geliyor
  • Dedemin anlattığı, yaşanmış bir hikaye: (Dedem babama anlatmış, babam da bana anlattı, dedem hayatta olmadığı için bizzat görüp görmediğini soramadım. Ama babam da dedem de yalan söylemez).

Ayılar bir yörük genç kızını kaçırmışlar. Bir süre
    sonra kızı köylüler bulup kurtarmışlar. Kız ayıların
    kendisine getirdiği bal gibi şeylerle beslenmiş. Kız
    ayıların kendisine dokunmadıklarını söylemiş. Ama
    bir süre sonra kızın karnının şiştiği ve hamile
    olduğu görülmüş. Doğum yapması beklenmiş. Insan
    görünümlü, iri ama çok kıllı bir erkek bebek doğurmuş.
    Ona "Ayıdan olma" adını vermişler. Inanılmaz güçlü
    ve iri yarı biri olmuş. Ailesi onunla otorite sağlamış,
    kimse o aileye yan bakamamış".
    Benzer bir olay da Erzurum civarında yaşanmış. Kız ayıdan hamile kalmış, doğum sırasında cenin, büyük olduğundan ikisi de ölmüş. Anlatan 55 yaşında bir büyüğüm, o da babasından duymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviufuklar -- 21 Temmuz 2013; 12:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kastamonulu doğar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.