Şimdi Ara

Aykut Cidden Büyük Avrupa Kulüpleri Defans Oynuyor Mu Sanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özendiğimiz bütün takımlar benim oynattığım futbolu oynuyor demeye getirmişti. Benim özendiğim hiçbir takım bu kadar leş ve defansif oynamıyor.

Bu adam bence futbolu zerre takip etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mourinho, Simeone hep defansif oynatır.

• MOURİNHO HOCAM OYNATIYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Mourinho, Simeone hep defansif oynatır.

Mourinho, ön libero bile oynatmamaya çalışıyor artık ezbere konuşmayın. Mourinho değişime açık bir hoca ve eski stilinin günümüze uymadığının farkında. Aykut ise değişime kapalıyım diyen biri.

United'ın maçlarında oynadığı futbol hiçte sadece defans değil onu söyleyim.

Hep demekte yanlış. Simeone zor durumda cesur oyun stiline dönen biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 11 Eylül 2017; 20:8:39 >
  • Matici neden aldı hocam o zaman
  • Aykut Cidden Büyük Avrupa Kulüpleri Defans Oynuyor Mu Sanıyor?

• gecen sene fellaini banko 11 oynadi. bu sene bile zaman zaman hem matic hem fellaini ayni anda oynuyor.

realde casemiro, juvede khedira, barcada busquets, manuda matic, arsenalde xhaka, chelseade kante. hepsi ön libero bunların. dünyada ön libero kalmadı diyenler herhalde kendi oyun dunyalari icin konusuyorlar. dogrusu dunyada cift on libero oynayan yok olacak. orasi dogru. on liberosuz oynayalim diyenler 80lerden kalma anlayisa sahip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Futbolun en önemli adamları bunlar.Yaptıkları iş çok büyük ama gösterişi yok Real 2015 VE 2016 NIN İLK YARISINDA çok bocaladı Zidane hocam geldi kesti JaMESİ koydu Casemiroyu tüm takımın perfornmansı yükseldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

gecen sene fellaini banko 11 oynadi. bu sene bile zaman zaman hem matic hem fellaini ayni anda oynuyor.

realde casemiro, juvede khedira, barcada busquets, manuda matic, arsenalde xhaka, chelseade kante. hepsi ön libero bunların. dünyada ön libero kalmadı diyenler herhalde kendi oyun dunyalari icin konusuyorlar. dogrusu dunyada cift on libero oynayan yok olacak. orasi dogru. on liberosuz oynayalim diyenler 80lerden kalma anlayisa sahip

O ön libero dediğin adamların tarzının farkında değilsin galiba. Tek görevi defansa yardım değil onların. İzlediysen bilmen gerek.

Ön liberodan kastın o tarz adamlarsa oynayalım tabi.

Defans futbolunu günümüz futbolu sananlar hangi anlayışa sahip bilemiyorum, çünkü öyle dönem hiç olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 12 Eylül 2017; 0:21:8 >

• ben liberolu oynamak hucum karsitligi anlamina gelmiyor bunu belirttim. aciklayim şöyle

bu yukardaki adamlarin bircogu takiminin en kotu teknige sahip oyunculari. matici ayri tutuyorum. sen bu adamlarin teknigi ile topalinkini karsilastirirsan fenerbahce ile chelseayi karsilastirman gerekir. o zaman yanlis hesap cikar. kendi takimina gore degerlendirmek gerekiyor.

mesela casemiro nun realde oynamasinin tek sebebi, cok iyi top caliyor. sadece bu. ne driplingi var ne cok iyi paslari. ama bu adama cevher gibi davraniyorlar cunku hucuma ihtiyaclari yok o adamlardan cok var, barcelona'ya on liberosuz cikip 4-0 yenildikten sonra bu adam monte edildi ve hep 11'de kaldi. sirf defans yapsin diye.

cogu avrupa takimi tek on libero yanina 2 tane 8 numara koyuyor, takimdan takima degisiyor. chelseade daha farkli, juventusta farkli. ama tek ön libero hep var ve bu adamlardan beklentileri geriyi toparlamaları. hucumu ilerdekiler halleder siz surpriz golcu olarak gidin sadece diyorlar.

bizde kaliteli 8 numara olmadigi icin suc topala kaliyor. topal niye iyi pas atamiyor diyoruz. ya senin 8 numaran pas atamiyor ki liberodan bekliyorsun. bu adamin gorevi topu kesip 8 numaraya aktarmak. yani suc ne topalda, ne de tek on liberolu sistemde. suc elde topal varken josefi alan fenerbahcede. bunun caresi liberosuz oynamak degil. iyice poşet olursun. bunun caresi ekici'den iyi bir 8 no devsirmek ya da eljiften. en olmadi 8 numara almak. hicbir dunya takimi cunku kotu hucum ediyorsa sorunu liberoda aramiyor.

yani sorunu on liberoda aramak, on liberoya teknik adam alayim demek ayranin yok icmeye durumu. on liberolar her takimda genelde en yeteneksiz adamlar olurlar. esas sorun yanina koydugun adamlar

• quote:

ben liberolu oynamak hucum karsitligi anlamina gelmiyor bunu belirttim. aciklayim şöyle

bu yukardaki adamlarin bircogu takiminin en kotu teknige sahip oyunculari. matici ayri tutuyorum. sen bu adamlarin teknigi ile topalinkini karsilastirirsan fenerbahce ile chelseayi karsilastirman gerekir. o zaman yanlis hesap cikar. kendi takimina gore degerlendirmek gerekiyor.

mesela casemiro nun realde oynamasinin tek sebebi, cok iyi top caliyor. sadece bu. ne driplingi var ne cok iyi paslari. ama bu adama cevher gibi davraniyorlar cunku hucuma ihtiyaclari yok o adamlardan cok var, barcelona'ya on liberosuz cikip 4-0 yenildikten sonra bu adam monte edildi ve hep 11'de kaldi. sirf defans yapsin diye.

cogu avrupa takimi tek on libero yanina 2 tane 8 numara koyuyor, takimdan takima degisiyor. chelseade daha farkli, juventusta farkli. ama tek ön libero hep var ve bu adamlardan beklentileri geriyi toparlamaları. hucumu ilerdekiler halleder siz surpriz golcu olarak gidin sadece diyorlar.

bizde kaliteli 8 numara olmadigi icin suc topala kaliyor. topal niye iyi pas atamiyor diyoruz. ya senin 8 numaran pas atamiyor ki liberodan bekliyorsun. bu adamin gorevi topu kesip 8 numaraya aktarmak. yani suc ne topalda, ne de tek on liberolu sistemde. suc elde topal varken josefi alan fenerbahcede. bunun caresi liberosuz oynamak degil. iyice poşet olursun. bunun caresi ekici'den iyi bir 8 no devsirmek ya da eljiften. en olmadi 8 numara almak. hicbir dunya takimi cunku kotu hucum ediyorsa sorunu liberoda aramiyor.

yani sorunu on liberoda aramak, on liberoya teknik adam alayim demek ayranin yok icmeye durumu. on liberolar her takimda genelde en yeteneksiz adamlar olurlar. esas sorun yanina koydugun adamlar

Ön liberoya teknik adam aranmıyor ki en azından ben öyle değilim. Ve zaten benim istediğim şekil Souza-Transfer-Giulliano. Farkındayım ön libero ile oynuyor büyük takımlar ama başarıya ulaşanlar 2 tane ön libero ile oynamaz. Kanat görevi verdiği adam da defansif değildir.

Matic, Casemiro, Kante gibilerle tabi ki Topal'ı, Souza'yı karşılaştırıyorum ama eğer bu ikili yan yana ya da Ozan ile oynarsa sonuç belli: net başarısızlık.

• ben ilk gunden beri cift on liberoya karsiyim. cift on libero oynayan takim da nerdeyse yok. ama su an zorunluluktan oynuyoruz. ozan tufan 8 numara olarak geldi ama 87 kilo, ekici 8.5 numara ama insallah kaldirir 8 numara temposunu. ffp olmasa cok baska adamlar alirdik ama 2015teki sacma sapan harcamalar bitirdi bizi. gerci son gun 8 numara alacaklarmis ingiltereden, o olmayinca janssen gelmis

• quote:

ben ilk gunden beri cift on liberoya karsiyim. cift on libero oynayan takim da nerdeyse yok. ama su an zorunluluktan oynuyoruz. ozan tufan 8 numara olarak geldi ama 87 kilo, ekici 8.5 numara ama insallah kaldirir 8 numara temposunu. ffp olmasa cok baska adamlar alirdik ama 2015teki sacma sapan harcamalar bitirdi bizi. gerci son gun 8 numara alacaklarmis ingiltereden, o olmayinca janssen gelmis

FFP için baya iyi transfer dönemi aslında ama kaleci, sağ kanat ve 8 numara şu an çok sırıtıyor. Gerçi Dirar son maç fena değildi. Sol bek idare eden seviyede.

• Şu an Avrupa'da parasına göre,sahada ortaya koyduğu oyun olarak en rezil takım Manchester United,döte bala üst üste maç aldılar,Stoke deplasmanında ne mal oldukları ortaya çıktı,Allah yüzlerine baktı da 1 puanı kurtardılar.5 para etmez cidden oynadıkları top.

Major liglerde yine Marsilya eski günlere dönme gayreti ile geçen seneden başlayıp,bu sene üstüne koyan iyi bir kadro yaptı ama ligde son 2 maçta 9 gol yediler.Baya kötü durumdalar,Fener felan hak getire bunların yanında.
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Madem FFP vardı da 3,5m + 1m bonus verilerek sağ bek olarak Dirar alındı açıklar mısın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.