Şimdi Ara

Aykut Cidden hoca falan değil :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligin en iyi kafa golcüsünü yedek beklet o yokken orta kafa gol oynat takımı. Sonra oyuna onu al göbekten oynamaya çalış. bu hangi akılla bunu yapıyor. Cidden fenerli arkadaşlara hak verdim hoca falan değil bu adam

• Fernandao girdikten sonra iyi toplar indirdi, yan toptan bu kadar zaafı olan bir takıma karşı Fernandao'nun oynamaması ve kornerlerin pasla kullanılması cidden sinirlerimi bozdu

Hiç iyi değildik ya, Galatasaray biraz iyi oynasa ciddi ciddi seri bitecekti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nasıl oynarımdan ziyade rakip ne yapar, rakip nereden gelir 'i öncelik yapan adamdan büyük takım hocası olmaz.

Bu kadar net bir konu.

Benim gibi düşünen çoğu Fenerbahçeli zaten ümidi kesti, herkes Ali Koç'u bekliyor.

Ali Koç'ta sihirli değnek mi var, tabiki yok ama ümit var.

Biz artık Aziz Y ile o ümidimizi kaybettik, bundan daha kötü birşey olabilir mi bir camia için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Ben nasıl oynarımdan ziyade rakip ne yapar, rakip nereden gelir 'i öncelik yapan adamdan büyük takım hocası olmaz.

Bu kadar net bir konu.

Benim gibi düşünen çoğu Fenerbahçeli zaten ümidi kesti, herkes Ali Koç'u bekliyor.

Ali Koç'ta sihirli değnek mi var, tabiki yok ama ümit var.

Biz artık Aziz Y ile o ümidimizi kaybettik, bundan daha kötü birşey olabilir mi bir camia için?

Ali koç gelirse baştan yapılanma taraftar desteği falan klup ayağa kalkar. Ama şöyle bir durum var aziz kaç senedir o koltukta bizden yd gittiği zaman onun pisliklerini temizlemek çok uzun sürdü. azizin çok temiz bir fener bıraktığını düşünmüyorum
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Orası zaten çok bariz belli.

Kulüp borç batağında ve ekonomik anlamda uzatmaları oynuyor.

Ali Koç cebinden para koyamaz, koysa FFP kıskacında UEFA izin vermez ama Ali Koç ismi tek başına sponsor çekmek için yeterlidir.

Göreve gelir gelmez, ön protollerini yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla kulübe acil likit girdisi yapacağını okuyoruz.

Ben 1-2 sene daha beklemeye razıyım, yeterki o pozitif adımları, kurumsallaşma adına yapılan hamleleri görelim.

Koç'tan da en büyük beklentimiz bu zaten.
  • Oynatsa kabahat oynatmasa kabahat Aykut ne yapsın
  • Bu maç sınıfta kaldı Ekici Soldado tercihi maçı verdi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    GS HUKUK NE ABİ YA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi karar verin beyler Fernandao Aatıf çıksa bu seferde böyle klas golcü oturtulurmu diye aglarsınız Kadro hakkını veriyor adam şu Kadroyla bu puan bile mucize bedava takımı dagıtsak çogunu alan çıkmaz

• ben kornerlere 2 kişi neden gidildiğini anlamadım
    cezasahasında 1 kişi eksiksin
    Fb bu sezon kornerden kac gol attı? Eskiden daha fazla atardı ?
    kornerlerde gol atacak oyuncularınız da var stoperler mehmet topal josef forvetleriniz kısa değil
  • bu adamı ne yapsa eleştiriliyor fernando oynar niye soldado yok o oynar niye fernando yok denir ya arkadaşlar şakamısınız? soldoda oynadı ne oldu bence fernandou daha iyi ondna hiç yoktan kafa toplarında daha etkili atıfıda kesti işte daha ne ? mehmet ekicide oynadı ?

sorun şurda hoca orta göbek sıkıntılı oynuyan iki adamda paso yana pas yapan rakip geçemiyen adamlar dümdüz bu adamlarla ne pozsiyona girersin ne gollü maç yapabilirsin oyuncularıda yanlıs yerde oynatıyor , mehmet ekici çizgide oynuyordu nasıl iş bu ? yani o şu bu oynasın demeyi bırakın, bu adam orta ikiliyi değişmedikçe sistemde bişeyler yapmadıkça cacik olmaz adam statik dedikleri gibi rakibi durdurmaya oynuyor ne press var ne bişey bnm bildgm ilk 20 dk kazanmak adına rakibi preslersin kazanmak istiyorsan ofansif oyuncular koyar işi bitirirsin 2 fark önce geç sonra defansif yat bu adam son 15 dk bişeyler yapıyor o zaman maç bitiyor takım şuursuzlaşıyor bana göre büyük takım hocası felan değilde oyuncu üzerinden eleştirmeyin maçı izlerken ne oynadıgını bile anlamıyom takımın tek yaptığı dirar hasan ver orta açsın içerdede 1 kişimi ne var allahını seversen büyük takım böle mi oynar ( erdogan arıkan dediği gibi küçük takımların ) büyük klübü uyuyor..

ben maçı izlerken son 10 dk dışında kazanması lazım olan bir fener oyuncu grubu görmedim..
    bu kafaylada bizim takımdna bişey olmaz başta hocadan bişey olmaz kaliteleride yüksek değil oyuncu grubunun oda var abi guillano felan diyorsunuz maçta kaçak oynuyor 20 dk adını duymuyoz ne top istiyor ne bişey valbuena desen yapar ederde tek başına alıp gol felan atamaz orta alan kabız her yönden hatalı ama iyi bir hoca olsa bu takımdan valbuena alper vs bişeyler çıkarır dı aykut konyada ne oynatıyorsa geliyor burdada onu yapıyor orada konya yani oyuncu grubu belii aykut gitti konya görüyonuz küme düşcek küçük takımlarda bu sistem işe yarar ama şampiyon olamaz!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.