Şimdi Ara

Aykut dönüyor diyorlar :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Yönetimi'nin tekrar Aykut Kocaman'a yönelmesinde, futbolcuların bu yönde tavır alması da büyük rol oynadı.

Yalnız şu olay doğru ise mevcut kadro temizlenene kadar daha ne maç izlerim ne para harcarım takıma.Sen kimsin klubün kuyusunu kazıyorsun, eğer bu doğru ise bile bile takımı sattılar anlamı çıkıyor ortaya.Bunlar kendini ne zannediyor, bu gücü nerden buluyorlar.Madara ettiler bizi tüm Türkiyeye

• Olmaz öyle bir şey.
  • burada önemli olan cristianın düşüncesi. Eğer o aykut kocamanı istiyorsa ersu n yanal kesinlikle ve katiyen takımda kalmalıdır. Çünkü bu adam fb casusu ne derse tersi yapılmalı, sahada yürüyüp maç bitince depar atan adamı suya götürüp susuz getireceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk, Christian ve Bekirin ısrarı üzerine geri dönüyor
  • Aykut sistemini oturtmuştu. O kadar sövdük ettik ama belki de 4. sezonda farklı şeyler olacaktı. Takım turnuva takımı olmuştu. Şimdi gelse Ersun'dan çok iş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Aykut sistemini oturtmuştu. O kadar sövdük ettik ama belki de 4. sezonda farklı şeyler olacaktı. Takım turnuva takımı olmuştu. Şimdi gelse Ersun'dan çok iş yapar.

Hiç bi halt yiyemez.
    Kocaman'a 3 yıl sabredilen yerde Ersun Yanalın en az 6 yıl kredisi vardır.
  • SpyM3GTR kullanıcısına yanıt
    Aykut kocamana nasıl sabrettin 1 şampiyonluk 2 tane 2.lik bir uefa yarı finali, bende memnun değildim ama gelen gideni aratıyor bu açık. Takıma bir haller oldu kendine güven sıfır sanki ilk kez şl de mücadele ediyorlar teknik taktiği geçtim bir güven telkini motivasyon hiç mi yok anlamak güç....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Aykut kocamana nasıl sabrettin 1 şampiyonluk 2 tane 2.lik bir uefa yarı finali, bende memnun değildim ama gelen gideni aratıyor bu açık. Takıma bir haller oldu kendine güven sıfır sanki ilk kez şl de mücadele ediyorlar teknik taktiği geçtim bir güven telkini motivasyon hiç mi yok anlamak güç....

Takımda yetenekli oyuncu mu var? Her geçen gün tek tek gönderiyoruz bu adamları. Yetenek olmadımı güven de olmaz..
  • Memleketi geçtim Dünya'da başka teknik direktör yok mu arkadaş hep aynı isimler sıkıldık valla.
  • Adam Bumerang gibi,atıyoruz atıyouz yine bize doğru geliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    Gecen sene bu kadrodan fazla kim vardı aynı kişiler aynı yetenek üstüne emenike, alper, alves gibi isimler gelmiş... benfica ilk maç, lazio deplasmandaki mac iyi oynadığımız maçlarımız vardı kötü oynasak kötü mücade etmezdik skoru almasını bilirdik bu sene hiçbirşey yok disiplin hırs bitmiş konya muhtemelen lig düşücek 2 0 dan 3 2 mac veriyorsun. Var bir sorun var ya takımının senelerdir alısmadıgı sekilde agır antremanlar yapıldı takım çöktü belki ilerde pozitif dönebilir ama şu maç trafiğinde ne kadar profesyonel olur bu bilmiyorum yada takımda ne moral ne istek hiçbirşey kalmadı. Aykut zamanında skora kadar iyi takım izliyebiliyorduk sonra cekilen takım çıldırtıyordu oyuncu değişikleri çıltırtıyordu şimdi komple 0 :)
  • Bakın da sportif direktör adı altında geriye getirip Ersun Yanal ile birlikte çalıştırmasınlar. 1 sene sonunda Ersun Yanal başarısız olduğunda da tekrardan teknik adam + sportif direktör olarak devam eder.
  • Allah hayatla ilgili bağlantımızı düşürmesin... Yalan haberle doğruyu ayırt edebilecek idrak gücünü versin. Yalan haber üzerinden insanlara sallayacak kadar insanlığımı yerlere düşürmesin.
    Amin.
  • Internette de boyle bir mevzu var fenerli diğer yoneticiler azozle,aykutun arasını bulmaya calısıyormus castan sonra netlesecekmis,taraftarı ipleyen yok Kendi kafalarna gore takılıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Töbe töbe Aziz bey iyice kafayı yedi psikolojik problemleri var Akıl hastanesine kaldırmaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Allah hayatla ilgili bağlantımızı düşürmesin... Yalan haberle doğruyu ayırt edebilecek idrak gücünü versin. Yalan haber üzerinden insanlara sallayacak kadar insanlığımı yerlere düşürmesin.
    Amin.

yani. bu kadar saçma değil deli saçması bir haberi adam burada paylaşıyor ve millet yorum yapıyor. Ula bu kadar mı olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Gecen sene bu kadrodan fazla kim vardı aynı kişiler aynı yetenek üstüne emenike, alper, alves gibi isimler gelmiş... benfica ilk maç, lazio deplasmandaki mac iyi oynadığımız maçlarımız vardı kötü oynasak kötü mücade etmezdik skoru almasını bilirdik bu sene hiçbirşey yok disiplin hırs bitmiş konya muhtemelen lig düşücek 2 0 dan 3 2 mac veriyorsun. Var bir sorun var ya takımının senelerdir alısmadıgı sekilde agır antremanlar yapıldı takım çöktü belki ilerde pozitif dönebilir ama şu maç trafiğinde ne kadar profesyonel olur bu bilmiyorum yada takımda ne moral ne istek hiçbirşey kalmadı. Aykut zamanında skora kadar iyi takım izliyebiliyorduk sonra cekilen takım çıldırtıyordu oyuncu değişikleri çıltırtıyordu şimdi komple 0 :)

Alex. Stoch. Bunlar hiç yoktan birşeyler yapmaya çalışıyorlardı yetenekli adamlardı. Şimdi bunlar da yok. Konya bence düşmez. Biz mi fazlaca boşluk verdik bilmiyorum ama baya hızlı pas yapıp düzgün çıkabiliyorlar. Konya'nın 3. golüne bakın Emenike bile topa öyle vurmayı akıl edemiyor. Ben dedim Konya maçı adam etmiştir takımı ama Arsenal karşısında gördük zerre değişen birşey yok. Sürekli yeni sistemler oturtmaya çalışıyoruz. organizasyon 0. Her adamın arasında nerdeyse 40 metre mesafe var. Sanki yemin etmiş oyuncular mevkilerinden ayrılmamak için. Emenike Sow geri gelmiyor. Webo sağ açık oynatılıyor. Orta sahaya birsürü para harcıyorsun adamları oynatmıyorsun. Emenike'ye birsürü para veriyorsun adamı oynatmıyorsun. 2 senedir Meireles form tutacak diye bekliyoruz. Emre bi hareket yapıyor hemen değiştiriyorlar. Baroni'yi konuşmaya gerek yok adam sevimli hayalet Casper. Ben artık kimseye şans falan vermek istemiyorum. Vallahi kel kaldım ya stresten. 10 yıl ömrüm gitti.

• oynatılmayan veya fazla şans verilmeyen futbolcuların itirazı üzerine mi gönderilecekmiş hımmmm.

mançini veya x alınırsa başka bi oynatılmayan 3 lü de çıkıp yeni hocaya mı yol verecekmiş, vayy bee.

yani kadro ak pak hoca yamuk yani ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

burada önemli olan cristianın düşüncesi. Eğer o aykut kocamanı istiyorsa ersu n yanal kesinlikle ve katiyen takımda kalmalıdır. Çünkü bu adam fb casusu ne derse tersi yapılmalı, sahada yürüyüp maç bitince depar atan adamı suya götürüp susuz getireceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.