Şimdi Ara

Aykut Kocaman çift önliberolu, tek forvetli sistemden vazgeçiyor ! (Yersen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe revizyona gidiyor. Teknik direktör Aykut Kocaman çift önliberolu, tek forvetli sistemden vazgeçiyor.

Janssen'in takıma katılması, Fernandao ve Mehmet Ekici'nin sakatlıktan dönmesi ile alternatifleri çoğalan Aykut Kocaman, Alanya deplasmanında yeni Fenerbahçe'yi sahaya sürmeye hazırlanıyor.

4-4-2 sistemi ile bambaşka bir takım görüntüsü planlayan Kocaman, savunma bloğunun önünde Josef De Souza ve Mehmet Ekici'den oluşan dinamik bir orta alan kurgusu düşünüyor. Sol kanatta Valbuena'nın görev yapacağı sistemde sağ tarafta ise Giuliano oynayacak. Performansı eleştirilen Nabil Dirar'a ise kulübe yolu gözüktü.

İleri uçta Jansen ve Roberto Soldado'yu birlikte sahaya sürecek olan Aykut Kocaman'ın maçın ilerleyen dakikalarında takıma dönen Fernandao'ya da forma vermesi bekleniyor.

Sarı-lacivertliler Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken oyuncuları ile bir toplantı yapan Aykut Kocaman, Başakşehir maçındaki hatalarla ilgili tespitlerini paylaştı. Geriye düştükten sonra gösterilen direnci öven Kocaman, yenilen gollerdekibireysel hatalar nedeniyle de oyuncularını eleştirdi. Sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Robin Van Persie ve Alper Potuk çalışmalarını takımdan ayrı sürdürüyor. Alper'in 6. Haftadaki Beşiktaş derbisine yetiştirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: beINSports

-
    -
    -

Kendi Yorumum

Vardar maçında bile çift ön libero hatta tek forvet oynayan hatta ve hatta geçen hafta bildiğimden vazgeçmicem tüm dünya böyle oynuyor diyen hocanın 1 haftada 360 derece değişmesi pekte inandırıcı gelmiyor.

• 360 derece dönse aynı noktaya gelirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

360 derece dönse aynı noktaya gelirdi.

Aferin sana forumun seviyeye bakya
  • Adam ben değişime kapalıyım diyen geri kafalı. Kendi ağzıyla dedi sonumu getirecekse getirsin, bildiğime devam edeceğim diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algı değiştirme çabaları 1 gram taktik anlamında kendini geliştirmişliği yok, bir maç çevirmişliği yok. Dar kafalı olması da bir adım ileriye gidemeyeceğini gösterir.
  • Giulianoyu sağ kanatta harcayacak bu adam
  • Forvetsiz oynamaya karar vermiştir.

Baktı tek forvetle olmuyor, hiç forvet kullanmadan oynayalım dedi.

Yaratıcı zeka, taktiksel deha, sürpriz şaşırtıcı yenilikçi kararlar böyle olur işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 13 Eylül 2017; 0:32:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz ne zaman bugün messi nin juve ye attığı gol gibi pozisyonlara gireceğiz?

yani dikine kısa paslarla santrafor u kaleye yaklaştıracağız?

tek yaptığımız kanatlara gidip orta açmak.. başka hiç bir atak organizasyonumuz yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her yolu deneyeceğini düşünüyorum. Başka şansı yok. Transferler çok gec tamamlandı. 10 transfer yapıldı. Cift forvet oynamak çözüm değil. Çözüm doğru orta alan kurgusunu bulabilmek. Kesinlikle ekici nin 11 e hazır duruma gelmesini bekliyor. Ekici-souza-guliano 3 lüsüne umut bağladığını düşünüyorum. Bir da çalışmazsa belki çift forvet e dönebilir. Apacık bir 8 numara sorunu var. Guliano verdiği görüntüyle zaten " ben 10 numara değil 2. Santraforum" mesajı veriyor.

Bence tablo göründüğü kadar kötü değil. Çok basit goller yedik ve yiyoruz. Bunun böyle devam edeceğini düşünmüyorum. Başakşehir maçındaki gayret artarak devam edecektir. Dile kolay 10 farklı ülkeden 10 transfer yapıldı.

• Guliano veya Ekici kanatta oynarsa yine bi halt olmaz takımdan. Ekici-Souza önlerinde Valbuena-Guliano-Aatıf ve forvet olsa daha iyi bence. Ama bekler leş. Sağ beke dirar, sol beke isla koyulup denenmeli.
  • Giuliano sağ kanat oynayamaz. Adam 4 4 2deki 2. forvet veya 4 3 1 2deki ofansif orta saha olur. Aykut hoca neden sürekli mevkisi farklı olan oyuncuları başka bölgelere devşirmeye çalışıyor anlamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.