aykut kocamanı nasıl eleştirlyosunuz anlamadım. Bu ortamda mevcut kadroyla bir takım bundan daha iyisi olamaz. Taktik acıdan hata bile yapmış olsa Bu kadroya morlhino gelse aykuttan daha iyi olmaz. Destek zamanı. Eleştiri değil.
geçen yılın 2.yarısından beri yaptıkları ardından 3 temmuzdan berı yaşadıkları üzerine takım avaraj ile 2. Yanlışlar yapacaktır kimlere ne haklar tanındı aykut hemen bu sene yanlışlar yaptı diye yollansın diyenler böyle bir adam daha bulamaycklar
Eleştiri olmazsa gelişimde olmaz
Tam destek hep destek
quote:
Orijinalden alıntı: bluecancan
Aynen. Eleştiri olacak tabikide fakat saygı çerçevesinde. Yanlışları göreceğiz fakat hocayı bu yanlışlara iten sebepleri de sümen altı etmek terbiyesizliktir.
Yaptığı önemli yanlışlar var bunları kesinlikle eleştirmeliyiz ama dün akşam çok acımasızca yargılayan arkadaşlar gördüm. Hiç hoş olmadı dün akşam öyle ağır konuşanlar. Tekrar söylüyorum eleştirecek yanları var, ama gitsin felan demek yanlış olur.
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
quote:
Orijinalden alıntı: bluecancan
Aynen. Eleştiri olacak tabikide fakat saygı çerçevesinde. Yanlışları göreceğiz fakat hocayı bu yanlışlara iten sebepleri de sümen altı etmek terbiyesizliktir.
Kendi adıma konuşursam Hocayı oynatmaya çalıştığı sistemler üzerinden kolay kolay eleştirmem Bana göre hocamızın taktik-teknik anlamdaki en büyük artısı takımımıza Alexten sonrası için uygun bir sistem oturtmaya çalışmak Benim 1.5 yıldır hocamızın yetersiz kaldığını düşündüğüm en önemli nokta kadro seçimleri ve bu seçimler kulubümüzün içinde bulunduğu durumlada çok alakalı değil Ayrıca yine kendi adıma konuşursam hocamızın kulube verdiği katkının binde birini bile veremezken saygısızlık etmek haddime-mize değil
Durumumuz kötü olabilir ancak eldeki mevcut kadro dünkü maçtan kat kat daha iyi olabilirdi.Herkes hata yapabilir Aykut Hocada yanlış kadro seçti.Bundaki ana sebeplerden biride taraftar baskısı diye görüyorum ben.Özere tepki gösterdiğimiz için Selçukla başladı ancak eldeki tek sağ kanat adamı Özerdi ve bence Özer le başlasa fark ederdi 2.yarı Caner sağa geçti Stoch sola geçti takım bir kendine geldi.Top yaptı atak yaptı.İlk yarı ise göbeğe 3 adam yığdık sağ taraf bomboş Soldanda Ebue Kazım etkili oldu zatende pas da yapamadık sonuç bu oldu.İnş Aykut Hoca bu hatalardan ders alır.
Anlamadığım bir şeyde o kadar adam var Uğur Caner Stoch Dia hepsi kanat hepsi aynı mevkii.Sağ kanada koyacak kanat adamı bulamayıp Özer Mehmet gibi esas mevkiisi omayan adamları koyuyoruz transfer yapmadan önce düşünülmüyo mu bu ya da gidip orta saha adamını kanada alıştıracağına sol kanatta zaten yığılma var al Diayı sağ kanada alıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: clemenza123
Anlamadığım bir şeyde o kadar adam var Uğur Caner Stoch Dia hepsi kanat hepsi aynı mevkii.Sağ kanada koyacak kanat adamı bulamayıp Özer Mehmet gibi esas mevkiisi omayan adamları koyuyoruz transfer yapmadan önce düşünülmüyo mu bu ya da gidip orta saha adamını kanada alıştıracağına sol kanatta zaten yığılma var al Diayı sağ kanada alıştır.
Hocam Caner Uğur klasik birer sol kanat oyuncusu Dia ve Stochda oyunun hucum gücünü oynayan kanat oyuncuları bize dün Mehmet Topuz lazımdı ama sakat ona en yakın adamda Özer mecbur onu oynatcaktı ama taraftar baskısından çekindi işler iyice sarpa sardı.Normal şartlarda solda Stoch sağda Mehmet oynar ama bir türlü tam takım çıkamıyoruz Ya Mehmet sakat ya defansdan biri sakat Stoch yabancı kontenjanına takılıyor.İlla bir şeyler oluyor ama durumumuz çok vahim değil iyi bir forvet transferi ile biz hala şampiyonluğun en büyük adayıyız.
quote:
Ciddi olamazsın... Dia zaten sağ kanat.
YABANCI KONTENJANI DENEN BİRŞEY VAR!
ne Aykut'u ya geçin bu işleri.
quote:
quote:
Heyecan yapma bu birincisi. İkincisi dün için konuşmadım. Üçüncüsü Dianın solda oynadığını hiç görmedin mi? Dördüncüsü bir kanat defansif özellikli olacaksa Topuzda yoksa Caner yardım eden kanat olur sağda da Dia oynar bunu demeye çalıştım.Dün yabancı kontenı varsa sağa Bien yerine Diayı koy hatta kimi koyarsan koy Bienden bir şey olmayacağı belli bunu demek istiyorum ileriye SEmihi koy Alexi yerine çek Selçuğu oynatma.Gel sayalım Ziegler Bilica Yobo Alex Cristian Dia. Ama Aykut Hoca tamamen farklı bir şey denemeye çalıştı olmadı ne yapalım canı sağolsun.
quote:
quote:
Bienvenu denen bir adamın yerine oynatabilirdi
Özellikle Stoch'u oynatmaması kötü...
Kocaman destek falan hikaye arkadaşım. Böyle göz boyamayın lütfen. Bende Aykut hocanın uzun zamanlar takımın başında kalmasını isterim ama bu takım deneme tahtası değil. Öncelikle, biri çıksın desinki Dia-Stoch bu iki oyuncunun en son ne zaman üst üste 3 maç oynadığını? Oynatmayacaksan neden alıyorsun bu oyuncuları? Elinde daha iyileri mi var? Alternatifin mi var? Serdar Kesimel-Orhan Şam 18'de ama Bilica'yı kör gibi oynatıyorsun hala. Emre-Cristian-Selçuk en son ne zaman birlikte oynadılar? Bu kadar hatanın üstüne zaten tutuk başlayınca takım, fark yemediğimize şükrettim. Ama burada sizin yazdıklarınız inanılır gibi değil. Biz de aynı maçı izledik, herşeyi gördük. Biraz tepkinizi koymayı bilin, körü körüne gitmeyin herşeye. 3 Temmuz'dan beri takım sıkıntıdaymış, kadro bu kadarmış, falan bunlar bahanedir arkadaş. Eğer Emre-Cristian-Selçuk aynı anda oynayacaksa forvete bari Türk Semih'i koyarsın, kanatlara da Alex'ten sonra en etkili silahın olabilecek insanlar olan Dia-Stoch'u koyarsın olur biter. Hatta Bilica kazmasının yerine de Serdar'ı koyarsın, yabancı kontenjanına takılmazsın. Bunları düşünmek için teknik direktör olmaya gerek yok. Farklı birşey mi denemek istiyorsun, bunu hazırlık maçında yap ya da geçen haftaki Ankaragücü maçında yap. Gidip de en önemli maçında yapıp, milyonlarca taraftarına karşı takımını rezil etme, tüm Türkiye seninle dalga geçmesin. Kimse kusura bakmasın ben artık hiçbirşey beklemiyorum Aykut hocadan ve takımdan. bu düşüncemi değiştirecek tek etken, devre arasında yapılacak forvet ve stoper transferi olur. Onlar da fos çıkarsa bu sene Fenerbahçe'den de birşey beklemeyin. Yazacak çok şey var ama şuanda aklımda kalan bunlar. Tek istediğim körü körüne şu destek falan diye yazdığınız düşüncelerinizi biraz düşünüp ve sorguladıktan sonra yazmanızdır. İnşallah ben yanılırım, sizler de bu yazdıklarımı yüzüme vurursunuz burada.
quote:
Orijinalden alıntı: marshall_fb
Kocaman destek falan hikaye arkadaşım. Böyle göz boyamayın lütfen. Bende Aykut hocanın uzun zamanlar takımın başında kalmasını isterim ama bu takım deneme tahtası değil. Öncelikle, biri çıksın desinki Dia-Stoch bu iki oyuncunun en son ne zaman üst üste 3 maç oynadığını? Oynatmayacaksan neden alıyorsun bu oyuncuları? Elinde daha iyileri mi var? Alternatifin mi var? Serdar Kesimel-Orhan Şam 18'de ama Bilica'yı kör gibi oynatıyorsun hala. Emre-Cristian-Selçuk en son ne zaman birlikte oynadılar? Bu kadar hatanın üstüne zaten tutuk başlayınca takım, fark yemediğimize şükrettim. Ama burada sizin yazdıklarınız inanılır gibi değil. Biz de aynı maçı izledik, herşeyi gördük. Biraz tepkinizi koymayı bilin, körü körüne gitmeyin herşeye. 3 Temmuz'dan beri takım sıkıntıdaymış, kadro bu kadarmış, falan bunlar bahanedir arkadaş. Eğer Emre-Cristian-Selçuk aynı anda oynayacaksa forvete bari Türk Semih'i koyarsın, kanatlara da Alex'ten sonra en etkili silahın olabilecek insanlar olan Dia-Stoch'u koyarsın olur biter. Hatta Bilica kazmasının yerine de Serdar'ı koyarsın, yabancı kontenjanına takılmazsın. Bunları düşünmek için teknik direktör olmaya gerek yok. Farklı birşey mi denemek istiyorsun, bunu hazırlık maçında yap ya da geçen haftaki Ankaragücü maçında yap. Gidip de en önemli maçında yapıp, milyonlarca taraftarına karşı takımını rezil etme, tüm Türkiye seninle dalga geçmesin. Kimse kusura bakmasın ben artık hiçbirşey beklemiyorum Aykut hocadan ve takımdan. bu düşüncemi değiştirecek tek etken, devre arasında yapılacak forvet ve stoper transferi olur. Onlar da fos çıkarsa bu sene Fenerbahçe'den de birşey beklemeyin. Yazacak çok şey var ama şuanda aklımda kalan bunlar. Tek istediğim körü körüne şu destek falan diye yazdığınız düşüncelerinizi biraz düşünüp ve sorguladıktan sonra yazmanızdır. İnşallah ben yanılırım, sizler de bu yazdıklarımı yüzüme vurursunuz burada.
İşte dünkü maçın analizi budur Aykut hocayı her fenerbahçeli sever ama körü körüne bağlanmak zarar getirir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme