Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ı 3 sene silmeyen taraftar Ersun Hoca'yı 1 ayda siliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersun Hoca için 7-8 hafta gerekli .Aykut ilk geldiğinde Aragones hesabı oldu demiştik.Sonra 17/18 yaptı şampiyon olduk.Ersun Hocaya da şans vermemiz gerekiyor

• 7-8 hafta bekle sonra 10 puan fark ye. Aykut dediğin kişi de Fenerbahçe'nin evladıdır, Ersun hiçbir şeyi. Yarın Aykut gelirse bu takım bu sezon iş yapar yoksa zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yılın patlaması ersuna denk geldi şanssızlık.

• Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    10 puan fark yeriz diye mi destek olmayacağız?
  • Aykut Kocaman bu kulübün evladıdır onun için o kadar sabır gösterildi Ersun Yanal'a o kadar sabır gösterilmez
  • Aykut Kocaman bu kulübün evladı.Ersun Yanal 3 maçtaki rezillikleriyle şuana kadar hiçbir ışık veremedi.İlerisi karanlık.Böyle giderse 10. haftaya kadar yarıştan koparız.Takımın oynadığı oyunda ümit olsa taraftar bu kadar sert eleştirmez.Klüp Cardozoyu alacakken "ben Emenikeyi istiyorum" de.Emenike alınsın.En önemli maçta yedek başlat.Emenikeyi biz sadece ligde oynasın diye mi aldık.Takımda bir tane çalım atıp dikine giden adam var.Onu da yedek tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

10 puan fark yeriz diye mi destek olmayacağız?

Destek olma da demiyorum, Ersun kötü de demiyorum, Aykut süper de demiyorum. Şuan ki oyuncular, yapılmış olan transferler hepsi Aykut Kocaman'ın sistemine uygun, Xbox oynayan birinin eline PS tutuşturursan toparlayamaz, alışması da zaman gerektirir. Artık bizim zamanımız yok, önünde rakibin CLye gidecek, böyle devam ederse şampiyon da olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silver Eagle kullanıcısına yanıt
    Ersun Hoca'ya da gösterilir. Gösterilmeli. Eşşek gibi göstereceğiz...

Taraftarın "o kadar para verdim..." zihniyetine sabır gösterilmemeli. Çünkü bu zihniyet ne Fenerbahçe'nin evladı ne de Fenrbahçe'ye faydası var.
  • 3 yıldır hiç mi maç izlemediniz ? Aykut diyorlar hala

Açın bir 03/04 - 06/07 arasındaki maçları izleyin.

Aykut bu takımın evladı da olsa bu işten anlamıyor yada yeterli degil, belki ilerde olur ama simdi olmuyor gorduk...
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    hayır zaten forumdaki çoğu futbol eleştirisinin yuvasının XBOX , PC falan olduğunu biliyorduk. Örnek güzel olmuş...

Bu kafa (yani la rakip arayı açıyor) hali geçen sene hasıl olmalı idi. Stadlarda Alex diye bağıranlar (hala bağıranlar var) bugünkü duruma gelmemizin ilk sorumlularıdır. Sabretmekten başka taraftarın yapacağı başka birşey yok. T.Direktörün takımın başında kalıp kalmayacağı taraftarın bileceği bir iş değil bence... Çünkü bu tutum , futbolcular nezdinde t.direktörü değersiz hale getiriyor. Taraftar kendi eliyle takımın içine dinamit koyuyor.

Hocasının gitmeyeceğini bilen futbolcu 15.dakikada elini beline koyup sahanın içinde olan bitenleri izlemeyi bırakır.
  • quote:

Ersun Hoca'ya da gösterilir. Gösterilmeli. Eşşek gibi göstereceğiz...

Taraftarın "o kadar para verdim..." zihniyetine sabır gösterilmemeli. Çünkü bu zihniyet ne Fenerbahçe'nin evladı ne de Fenrbahçe'ye faydası var.

Biz deney tahtası mıyız?Her önüne gelen takımı batırsın biz de destek verelim.Son 3 senede Fenerbahçe taraftarının kulübe verdiği desteği dünyada hiçbir kulüp taraftarı göstermemiştir.Son Arsenal maçında ne oynadığımızı söyleyebilir misin?Amacımız neydi topu tutmak mı kontra atak yapmak mı?Ben hiçbir şey anlamadım o günkü oyundan.Takım güzel oynasa ama yenilse sorun değil ama hem kötü futbol hem kötü sonuca destek veremem.Biz tepkimizi ortaya koymadıkça bu durum devam eder.

• Aykuta üç yıl sabretmedk kardeşim bize kalsa geçen sezon istifa edince gitmesi gerekti ama bizim dediğimiz olmuyor ersun için de aynı biz ne kadar bağırıp çağırsakta ersun en az ocak ayına kadar kalır son kararı da futbol dikdatörü aziz verir taraftar müdahale etseydi iş buralara kadar gelirmiydi o ayrı
  • HALA AYKUT DİYORLAR YA!
  • Silver Eagle kullanıcısına yanıt
    Takımın başında görev alanların, forma giyenlerin senden daha az bu takımı umursadıklarını düşündürten şey nedir cidden acayip merak ediyorum.
    Siz bu düşünceden ne zaman kurtulursanız hocalar o zaman rahata erecek...

Eleştirin , eleştirmeyin demiyorum da bana kalırsa burada yapılan yorumların %90'ı , yorumu yapanların boyunu aşacak cinsten.
    Seni taraftar yapan tek birşey var. Bu takımı desteklemek. Forma aldığın için 1 gram değerli olmuyorsun veya kombinen var diye maça gelmeyenden daha büyük taraftarsın anlamına gelmiyor. Takımı desteklemek fikrini terkettiğiniz an ki bence bunu çok sıklıkla yapıyorsunuz , kendi görevinizi terketmiş oluyorsunuz. Haliyle kendi görevini yapamayan adamın başkasının görevi ile ilgili görüş bildirmesi abestir.

Memnun olmadığın takımda birşey olabilir. Ama gördüğünü iddia ettiğin şeylerin hocalar tarafından atlanacağını zannetmek hakikatten komikten ötedir yaw. :) Adamlar hayatlarını adamış bu işe , sen hafta 2 tane 90 dakikayı belki izliyorsun.

• Fenere Zico gibi bir tektik adam lazım gerisi hikaye bana göre, bu adamı neden yolladılar anlamıyorum
  • quote:

Takımın başında görev alanların, forma giyenlerin senden daha az bu takımı umursadıklarını düşündürten şey nedir cidden acayip merak ediyorum.

Eleştirin , eleştirmeyin demiyorum da bana kalırsa burada yapılan yorumların %90'ı , yorumu yapanların boyunu aşacak cinsten.
    Seni taraftar yapan tek birşey var. Bu takımı desteklemek. Forma aldığın için 1 gram değerli olmuyorsun veya kombinen var diye maça gelmeyenden daha büyük taraftarsın anlamına gelmiyor. Takımı desteklemek fikrini terkettiğiniz an ki bence bunu çok sıklıkla yapıyorsunuz , kendi görevinizi terketmiş oluyorsunuz. Haliyle kendi görevini yapamayan adamın başkasının görevi ile ilgili görüş bildirmesi abestir.

Memnun olmadığın takımda birşey olabilir. Ama gördüğünü iddia ettiğin şeylerin hocalar tarafından atlanacağını zannetmek hakikatten komikten ötedir yaw. :) Adamlar hayatlarını adamış bu işe , sen hafta 2 tane 90 dakikayı belki izliyorsun.

Ersun Yanal madem iyi analiz yapıyor Stoch neden gönderildi?Adam hazırlık maçlarında mükemmel oynadı yine de gönderdik çıktığı ilk Avrupa maçında gol attı.Bu mu analiz?Biz Fenerbahçe Kulübü'nün taraftarları değiliz.Fenerbahçe taraftarının kulübü.Taraftarı olmazsa Fenerbahçe bir hiç.Kimse forma almazsa kimse maça gitmezse Fenerbahçe bir hiç.Görevini yapmayan adamı desteklersen o adam görevini yapmamaya devam eder(Bknz:Aziz Yıldırım).Sen koşulsuz şartsız bu adamların peşinden gidersen"Nasıl olsa ne yapsak peşimizden geliyorlar deyip istediklerini yaparlar"Buna en iyi örnek Galatasaray'dır.3 yıl önce Galatasaray ligi 8.bitirdiğinde taraftar tepkisini gösterdi.Kulüp başkanının teknik direktörünü değiştirdi şimdi ne halde olduklarını görüyoruz.Koşulsuz şartsız şahısların peşinden gidilmez bu bağnazlıktır.

• Beğenmediğin "Aykut" zamanında kaç kere üst üste 3 maç kaybettin? Kaç kere 2-0'dan 3-2 maç verdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Ersun Yanal madem iyi analiz yapıyor Stoch neden gönderildi?Adam hazırlık maçlarında mükemmel oynadı yine de gönderdik çıktığı ilk Avrupa maçında gol attı.Bu mu analiz?Biz Fenerbahçe Kulübü'nün taraftarları değiliz.Fenerbahçe taraftarının kulübü.Taraftarı olmazsa Fenerbahçe bir hiç.Kimse forma almazsa kimse maça gitmezse Fenerbahçe bir hiç.Görevini yapmayan adamı desteklersen o adam görevini yapmamaya devam eder(Bknz:Aziz Yıldırım).Sen koşulsuz şartsız bu adamların peşinden gidersen"Nasıl olsa ne yapsak peşimizden geliyorlar deyip istediklerini yaparlar"Buna en iyi örnek Galatasaray'dır.3 yıl önce Galatasaray ligi 8.bitirdiğinde taraftar tepkisini gösterdi.Kulüp başkanının teknik direktörünü değiştirdi şimdi ne halde olduklarını görüyoruz.Koşulsuz şartsız şahısların peşinden gidilmez bu bağnazlıktır.

ADam PAOK'ta ilk çıktığı maçta attı da geçen sene 1500 dakika oynadığı Fenerbahçe'de neden atmadı üstad? Hadi bunun cevabını ver. Ben Topuk yaylasındaki idmanları da izledim de diyor musun? Bunalrı söylerken dikkat et ayakların yere değsin... Evet Fenerbahçe'de işe yaramayan bir futbolcu idi Stoch , 1500 dakika forma giydiği geçen sene hiçbirşey yapmadı. Hoca sezon açılışına kadar denedi , izledi beğenmedi , göndermedi...

Bu takım sen forma almadığın zaman da vardı. O yüzden biz olmasak bu takım olmazdı hikayesini geçeceksin arkadaşım. Bu takımın kuruluş amacı bellidir , yaptıkları ortadadır. Bu yaptıklarını ya beğendiğinden Fenerbahçelisindir ya da baban beğenmiştir , seni de fenerbahçeli yapmıştır. Bundan ötesi yok. Yani senin Stoch nasıl gider diye sormaya hkkın yok... İstersen forma alma , istersen maça gitme. Kulübe hiçbirşey olmaz...

Nereye gelicem... Sen görevini yapmayacağını ifade ederek bir anlamda tehdit ediyorsun kulübü ya. Hah işte tam da böyle adamlara Fenerbahçe'nin zaten ihtiyacı yok. Ben vazgeçtim , bak vazgeçerim diyen taraftara da , küstüm diyen futbolcuya da... Hepsinin yolu açık olsun.

GS'ın tarftar tepkisinden düzeldiğini zanneden birine gerçi birşey anlatamayacağımı biliyorum da denedim. 8.olduklarında burada GS'lı kaç arkadaş vardı , S'lı arkadaş görüyor muyduk buralarda? Nerede gösterdiler tepkilerini? yürüdüler mi bir yere?

Olmadı yine işkembeden salladık...

• Aykut Kocaman hücum oyununu bir türlü beceremiyordu defans ve orta saha Aykut zamanında işliyordu, Aykut Arsenal maçında olsaydı Arsenal gol atamazdı.
    Ancak Londra da elenirdiniz.
  • sistem aykutun sistemi.Her sistem sistemsizlikten iyidir.Defans futbolu defans futbolu diye ağlıyordunuz bugün takımın başında aykut olsaydı bundan daha az hücum yapmazdık.Ayrıca holmeni neden aldırdı sanıyorsunuz aykut?Defans futbolu için mi aldırdı sanıyorsunuz?Holmen geçen senenin ofansta en çok top kapan oyuncusuydu.Şu kadro kocamanın elinde olsaydı lige 3 puanla başlardık belki süper kupa bizimdi ve arsenalin sahasına giderken umudumuzu koruyacak bir skor olurdu 1-0 beraberlik ve 1-0 mağlubiyet gibi.En azından hezimete uğramazdık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.