Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ı 3 sene silmeyen taraftar Ersun Hoca'yı 1 ayda siliyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

7-8 hafta bekle sonra 10 puan fark ye. Aykut dediğin kişi de Fenerbahçe'nin evladıdır, Ersun hiçbir şeyi. Yarın Aykut gelirse bu takım bu sezon iş yapar yoksa zor.

evlat var evlat var . birisi seni vezir eder birisi seni rezil eder . hayırlı evlat olmadıktan sonra olmaz olsun böyle evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Kulüpde çalışan herkesi üstün görüyorsun.Sana anlatıyorum ama anlamıyorsun.O gözlükleri çıkarmadan da anlayamazsın.Fenerbahçe taraftarın kulübü değilmiş yok ya!Taraftar art arda 5 maça gitmesin stadyum boş kalsın o zaman görürüz kimin kulübü olduğunu.Ersun Yanal'ı ben forma alıyorum diye kovmıyacaksın kötü futbol oynattığı için kovacaksın.Kovulması gereken zaman şimdi değil o ayrı konu ilk yarı bitene kadar bu rezil futbol devam ederse Ersun Yanal şutlanır.Bu taraftarın çektiği çile yeter artık.Zico başarılı olur şampiyon olamadı diye şutlanır Aragones gelir sabır deriz Daum gelir sabır deriz Aykut Kocaman gelir 3 yıl da ona sabır deriz.Bu taraftar yeterince sabretti zaten.Burada bana ikinci bir sağbek almayan işe yaramayan Kadlec'e milyonlar saçan 2 ay boyunca Cardozo için uğraşan sonra da aniden vazgeçen,Alex'i gönderip yerine bir oyun kurucu bile almayan bir yönetimi savunma.

@oldboi

Güzel kardeşim , canım kardeşim...

taraftarsız elbette olmaz. Ama herşeyi taraftar için yapamazsın , yapmamalısın.
    Ersun Hoca'yı 5 maç yüzünden kovamazsın. 5 maç yüzünden adam mı kovulur ? Sen gerçekten inanıyor musun böyle birşeyin olacağına ya da olması gerektiğine...

Bir sakinleş şimdi...

4-5 maç için bir hoca kovulur mu? Bu adamın uzun vadeli plan yapmasını bekleyebilir misin?
    Bende tam bunu söylüyorum. Aykut Kocaman'a yapılan da buydu... Bu takımın geleceği senin tatmininden daha önemli.
    Sence de öyle değil mi?

Manchester United , Alex Ferguson'u 4.yıla kadar kovmuş olsaydı bugün ne ManU efsanesinden ne de Alex Ferguson efsanesinden bahsetmek mümkün müydü?

Aykut Kocaman ile birilerinin sayesinde bir fırsat trenini kaçırdık. Maçta canı sıkılıyor diye ileride alınacak 5-6 şampiyonluktan vazgeçtik.
    Şimdi başka bir tren var önümüzde. Başka bir fırsat treni. Gözünüzü seveyim azıcık çenenizi tutup şu adamlara rahat çalışma imkanı sağlayın. Bırakın işlerini yapsınlar. Aradaki puan farkı 10 olsun mühim değil.

Hoca ne diyor; hem hazırlanıyoruz , hem yarışıyoruz... Hımm demek ki bu takım hazır değil yani yorum yapmak için ERKEN!
    Sabredeceğiz. Taraftarın da bu süreçteki görevi budur... Sabretmek... Daha önce yapamadınız , bari bu defa başarın...

Ferguson ile Aykut hocayı karşılaştırma hatasına bir kere düştüm sonradan ne kadar saçma olduğunu anladım hiç girme oraya.Ersun Yanal hemen gitsin demiyorum zaten ilk yarı böyle giderse şutlanır xaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.