Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ı 3 sene silmeyen taraftar Ersun Hoca'yı 1 ayda siliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Beğenmediğin "Aykut" zamanında kaç kere üst üste 3 maç kaybettin? Kaç kere 2-0'dan 3-2 maç verdin.

Hiç 3 kez üstüste mağlubiyeti yok.Hiç ama hiç yok..

Aykut Kocaman'ı 3 sene silmeyen taraftar Ersun Hoca'yı 1 ayda siliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

sistem aykutun sistemi.Her sistem sistemsizlikten iyidir.Defans futbolu defans futbolu diye ağlıyordunuz bugün takımın başında aykut olsaydı bundan daha az hücum yapmazdık.Ayrıca holmeni neden aldırdı sanıyorsunuz aykut?Defans futbolu için mi aldırdı sanıyorsunuz?Holmen geçen senenin ofansta en çok top kapan oyuncusuydu.Şu kadro kocamanın elinde olsaydı lige 3 puanla başlardık belki süper kupa bizimdi ve arsenalin sahasına giderken umudumuzu koruyacak bir skor olurdu 1-0 beraberlik ve 1-0 mağlubiyet gibi.En azından hezimete uğramazdık

katılıyorum...
    Ama Aykut Kocaman'a buradaki çok bilmişlerin yaptığını biz Ersun Hoca'ya yapmayalım.

Ersun Hoca'da taraftarın beklentilerinden ve isteklerinden çok TAKIM İÇİN İYİ OLANI seçmeye başladığında işler yoluna girmeye başlayacaktır. İşi bilen hiçbir takım taraftarının isteğine göre iş yapmaz. Ersun Hoca sanırım bunu görecek. Buradakiler görmese de anlamasa da olur.

• Sen aynen devam et böyle.Aziz'in senin gibi taraftara ihtiyacı var.Fenerbahçe taraftarın kulübüdür şahısların değil.Galatasaray tepkisini koymadı diyorsan eğer:

@oldboi
    Hiçbir şeyi hatırlamıyorsan şu derbiyi hatırla

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Sen aynen devam et böyle.Aziz'in senin gibi taraftara ihtiyacı var.Fenerbahçe taraftarın kulübüdür şahısların değil.Galatasaray tepkisini koymadı diyorsan eğer:

Fenerbahçe hiçbir zaman taraftarın kulübü olmadı. Fenerbahçe hiçbir zümrenin kurumun partinin aidiyetine girmedi. Bana martaval okuma...

Seninle , ersun Yanal'ı koyduğumda , senin dediklerini yapmamız için bir gerekçe göster yaw. Forma alıyorsun diye mi kovacaz Ersun Hoca'yı?
  • Kulüpde çalışan herkesi üstün görüyorsun.Sana anlatıyorum ama anlamıyorsun.O gözlükleri çıkarmadan da anlayamazsın.Fenerbahçe taraftarın kulübü değilmiş yok ya!Taraftar art arda 5 maça gitmesin stadyum boş kalsın o zaman görürüz kimin kulübü olduğunu.Ersun Yanal'ı ben forma alıyorum diye kovmıyacaksın kötü futbol oynattığı için kovacaksın.Kovulması gereken zaman şimdi değil o ayrı konu ilk yarı bitene kadar bu rezil futbol devam ederse Ersun Yanal şutlanır.Bu taraftarın çektiği çile yeter artık.Zico başarılı olur şampiyon olamadı diye şutlanır Aragones gelir sabır deriz Daum gelir sabır deriz Aykut Kocaman gelir 3 yıl da ona sabır deriz.Bu taraftar yeterince sabretti zaten.Burada bana ikinci bir sağbek almayan işe yaramayan Kadlec'e milyonlar saçan 2 ay boyunca Cardozo için uğraşan sonra da aniden vazgeçen,Alex'i gönderip yerine bir oyun kurucu bile almayan bir yönetimi savunma.

@oldboi

• quote:

Beğenmediğin "Aykut" zamanında kaç kere üst üste 3 maç kaybettin? Kaç kere 2-0'dan 3-2 maç verdin.

Valla 2-0'dan 3-2 vermemişizdir de tüm bunlardan daha çok canım yanmıştı, aciz kalmıştım 2-0'dan 2-2 olduğunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Valla 2-0'dan 3-2 vermemişizdir de tüm bunlardan daha çok canım yanmıştı, aciz kalmıştım 2-0'dan 2-2 olduğunda.

Arkadaş niye aciz kalıyorsun ben de bunu anlamıyorum. Bir kanser lafı tutturuldu gidiyor kanser olduk kanser olduk diye. Alın şimdi gerçek kanseri yaşayın. 5 maçta tek bir galibiyet yüzü görebildik. 2-0'dan 2-2 oldu noldu? Zaten o sezon 9 puan önde geldi Galatasaray Kadıköy'e? Biz de zamanında gittik 1-0'dan 2-1 aldık maçı yine o Aykut döneminde. Ne oldu yıkıldı mı Galatasaray? 2 yıldır şampiyon oluyor. Adamları kıyaslıyorsunuz, birinin 3 yılda yaşamadığı olayları diğeri 3 maçta yaşadı. Akıl var mantık var

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş niye aciz kalıyorsun ben de bunu anlamıyorum. Bir kanser lafı tutturuldu gidiyor kanser olduk kanser olduk diye. Alın şimdi gerçek kanseri yaşayın. 5 maçta tek bir galibiyet yüzü görebildik. 2-0'dan 2-2 oldu noldu? Zaten o sezon 9 puan önde geldi Galatasaray Kadıköy'e? Biz de zamanında gittik 1-0'dan 2-1 aldık maçı yine o Aykut döneminde. Ne oldu yıkıldı mı Galatasaray? 2 yıldır şampiyon oluyor. Adamları kıyaslıyorsunuz, birinin 3 yılda yaşamadığı olayları diğeri 3 maçta yaşadı. Akıl var mantık var

Ersun başa geçeli kaç hafta olmuş ? Takım 3 senedir alışmış Aykut Kocaman'ın sistemine, kolay değil çevirmek-değiştirmek. Biraz zaman tanımak lazım, üstelik futbolcular bu kadar umursamazken. Her türlü sonuçta hocaya kusur bulursan, bir tane hoca tutamazsın bu takımın başında.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Aykut Kocamanla Ersun Yanal bir olur mu hiç. Fenerbahçenin en büyük eksikliği Aykut Kocaman gibi bi golcüsünün olmaması zaten yemişim Sow Emenike fln

Üstelik yeni bişey denese diyelim ki sabır gösterilmeli... Adam zaten memnun olmadığımız daha iyisini arzuladığımız Aykut Kocamanın oyun anlayışını sürdürmeye çalıyo üstüne üstlük onu da beceremiyo malesef.
    Salihli Holmenli Alperli bi takım kurup yeni bişeyler deneyeip bu sonuçları alsa deriz ki bekleyelim görelim....

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Aykut Kocamanla Ersun Yanal bir olur mu hiç. Fenerbahçenin en büyük eksikliği Aykut Kocaman gibi bi golcüsünün olmaması zaten yemişim Sow Emenike fln

Üstelik yeni bişey denese diyelim ki sabır gösterilmeli... Adam zaten memnun olmadığımız daha iyisini arzuladığımız Aykut Kocamanın oyun anlayışını sürdürmeye çalıyo üstüne üstlük onu da beceremiyo malesef.
    Salihli Holmenli Alperli bi takım kurup yeni bişeyler deneyeip bu sonuçları alsa deriz ki bekleyelim görelim....

Dedigine katiliyorum. Ersun yanal ayni seyleri yapmaya calisiyor. Ama beceremiyor. Sonra da deniliyor ki Aykutun sistemi o ne yapsin. Tamam da kimse sana zorla Aykutun sistemini oynat demiyor ki. Yap koklu degisiklik. 4-3-1-2 yap 4-4-2 yap 3-5-2 yap de ki farkli bisey deniyorum. Ya da al ayni sistemi becer. Hicbirini yapamayip sistem aykutun ama demesi kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz sürekli sildik adam istifa edip geri geliyodu yahu ne yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut kocaman tartışmasına girmeden ersun yanal a destek olmaktan başka yapabileceğimiz birşey yok mevcut durumda
    malesef fenerbahçemizde haketmeyenler haketmediği yerde.yönetimimden futbolcusuna kadar.
    ersun hoca yumuşak bir geçiş planladı,haklıydıda şu kritik dönemde.radikal değişiklikler yapsaydıda yine aynı şeyleri konuşuyor olacaktık.
  • Kendi anlayışını benimsetse sırf onun yüzünden sancı çeksek neyse ama Aykut efendinin oyun anlayışını ve hatalarını tekrar ediyorsa her türlü tepkimizi koyarız.Eksileri bir koyalım;

1)Aykut'un oyun anlayışını devam ettiriyor aynı korkak yapıda oynuyoruz.
    2)Aykut zamanında en çok eleştirilen yapılardan olan teknik kadro ile devam ediyor.
    3)Aykut'un zamanında olan yaratıcı oyuncuları takımdan soğutup yollamak devam ediyor hemde çok iyi bir kamp dönemi geçirmesine rağmen.
    4)Aykutun transfer listesinden devam edildi değişiklik yapılmadan.

Şimdi hala neden kızgın olduğumuzu tekrar kafanızdan geçirin.Bu kadar hatanın devam etmesi bana Ersun'un sadece bir kukla olduğunu düşündürüyor yapılan 1 yıllık anlaşmasıda göstergesi gibi.
  •  Aykut Kocaman'ı 3 sene silmeyen taraftar Ersun Hoca'yı 1 ayda siliyor.

Şimdiden özletti kendini.
  •  Aykut Kocaman'ı 3 sene silmeyen taraftar Ersun Hoca'yı 1 ayda siliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Kulüpde çalışan herkesi üstün görüyorsun.Sana anlatıyorum ama anlamıyorsun.O gözlükleri çıkarmadan da anlayamazsın.Fenerbahçe taraftarın kulübü değilmiş yok ya!Taraftar art arda 5 maça gitmesin stadyum boş kalsın o zaman görürüz kimin kulübü olduğunu.Ersun Yanal'ı ben forma alıyorum diye kovmıyacaksın kötü futbol oynattığı için kovacaksın.Kovulması gereken zaman şimdi değil o ayrı konu ilk yarı bitene kadar bu rezil futbol devam ederse Ersun Yanal şutlanır.Bu taraftarın çektiği çile yeter artık.Zico başarılı olur şampiyon olamadı diye şutlanır Aragones gelir sabır deriz Daum gelir sabır deriz Aykut Kocaman gelir 3 yıl da ona sabır deriz.Bu taraftar yeterince sabretti zaten.Burada bana ikinci bir sağbek almayan işe yaramayan Kadlec'e milyonlar saçan 2 ay boyunca Cardozo için uğraşan sonra da aniden vazgeçen,Alex'i gönderip yerine bir oyun kurucu bile almayan bir yönetimi savunma.

@oldboi

Güzel kardeşim , canım kardeşim...

taraftarsız elbette olmaz. Ama herşeyi taraftar için yapamazsın , yapmamalısın.
    Ersun Hoca'yı 5 maç yüzünden kovamazsın. 5 maç yüzünden adam mı kovulur ? Sen gerçekten inanıyor musun böyle birşeyin olacağına ya da olması gerektiğine...

Bir sakinleş şimdi...

4-5 maç için bir hoca kovulur mu? Bu adamın uzun vadeli plan yapmasını bekleyebilir misin?
    Bende tam bunu söylüyorum. Aykut Kocaman'a yapılan da buydu... Bu takımın geleceği senin tatmininden daha önemli.
    Sence de öyle değil mi?

Manchester United , Alex Ferguson'u 4.yıla kadar kovmuş olsaydı bugün ne ManU efsanesinden ne de Alex Ferguson efsanesinden bahsetmek mümkün müydü?

Aykut Kocaman ile birilerinin sayesinde bir fırsat trenini kaçırdık. Maçta canı sıkılıyor diye ileride alınacak 5-6 şampiyonluktan vazgeçtik.
    Şimdi başka bir tren var önümüzde. Başka bir fırsat treni. Gözünüzü seveyim azıcık çenenizi tutup şu adamlara rahat çalışma imkanı sağlayın. Bırakın işlerini yapsınlar. Aradaki puan farkı 10 olsun mühim değil.

Hoca ne diyor; hem hazırlanıyoruz , hem yarışıyoruz... Hımm demek ki bu takım hazır değil yani yorum yapmak için ERKEN!
    Sabredeceğiz. Taraftarın da bu süreçteki görevi budur... Sabretmek... Daha önce yapamadınız , bari bu defa başarın...

• benim anlamadigim sey aykut kocaman'la cok mu pozitif futbol oynuyordunuz ? ayni tas ayni hamam iste.
  • ya arkadaş siz değilmiydiniz geçen sene bu kadroyu başkasının eline verseler şampiyon yapar diyen ? ne boş adamlarsınız anlamıyorum ki. şimdi kadro aykutun oldu tabi yapılan transferler aykutun oldu sistem aykutun ondan oynatamıyor dimi ersun hoca ? değiştirsin kardeşim sistemi öyleyse bu kadar basit. şuraya mesaj atanların %70 i geçen sene 'bu kadroyu başka hocaya verseler şampiyon yapar' diyenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

Şu tablo insanı hüzünlendiriyor. Aykut Hoca'nın yapacağı daha çok şey vardı. Beğenirsin beğenmezsin ama her sene az ya da çok bir önceki senenin üstüne koyarak gitmiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

Teknik direktöre böyle hareketmi yapılır . Ama ikiside gülüyo. Şunu FT ye yapsa sabri galiba pata küte dalar
    Aklıma bu geldi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.