Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ın Edebildiği Tek İstifanın (?) Öyküsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an Serdar Ali Çelikler NTVSpor'da anlatıyor.

30 Mayıs günü, Aykut Kocaman Aziz Yıldırım'a gidip diyor ki başkan ben Holmen'i aldım. Aziz Yıldırım ben sana Kaka diyorum, Arda Turan diyorum sen Holmen diyorsun diyor. Aykut da işte takım kuruyorum oturacak falan diyor, Aziz Yıldırım da öyle diyorsun da her sene şampiyondan 10 puan fark yiyoruz diyor.

Daha sonra konuşma bitiyor, Aykut Kocaman Hasan Çetinkaya'ya sanırım diyor başkanla biraz atıştık ben 2 gün telefonu kapatıyorum bir sorun yok merak etmeyin falan (Evet bu hafta yaptığının aynısı). Aziz Yıldırım ben ne dedim ki diyor (ki adam haklı, iki sene üst üste tam 10 puan fark yedik) bunun üzerine Aykut Kocaman istifa etti biz de istifasını kabul ettik haberleri veriliyor basına.

Evet, 5 kere istifa etmeye çalışıp edememiş, ettiğini sandığımız istifa da istifa değilmiş.

• Cok aeviniyorum omru sinsilikle gecen bu aykutun rezil olmasina. Cok seviyorum azizi. Adam vuruyor o vurdukca ersun bidaha vur diyor. Bu tip makam mevki icin herawyi yapacak adamalra mustehak aziz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yetenek düşmanı başarı düşmanı
  • Bakın tekrar söylüyorum. Aziz Yıldırım'ın gitmesine gerek yok. Vizyonu iyi bir teknik adam getirip futbol komitesini işini bilenlere bıraksın yeter. Bu takım futbol hariç her dalda Türkiye'de birinci ancak futbolda çok sakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeunes Turc -- 9 Kasım 2017; 13:17:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh artık söylenenler doğruymuş meğer aykut hakkında. bu olay gerçek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.