Şimdi Ara

Aykut Kocaman İstifa [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
3
Favori
16.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasarayliyim. Bursada gerideyiz adam iki bek cikarip iki kanat aldi. Yanlis dogru ama bir mesaj var. Ya iki gol daha yerim 3 0 yenilirim ya ceviriim.

Aykut akhisarda 1 0 geride atif girecek jahnnsen cikiyor. Alper giriyor valbuena cikiyor. Madem atif kurtarici jahnsen den iyi bastan oyle basla. Yada haftaya onla basla. Ne anlami var jahnsen ciktiktan sonra kimin girdiginin. Gomisi cikarip feguli yada yasini almak gibi bisi bu.

Akhisar seni ha 1 0 yenmis ha 2 0. Nedir yani. Bu korkaklik resmen.

Umarim cehennem donana kadar kalir sizin basinizda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hank Rearden -- 30 Eylül 2017; 4:47:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üst konu olsun,

• Ersun Yanal'da kendini geliştirmiş.

• Aykut gerilemiş sanırım..80 dakika dön dönelim oynuyosun..yok kırmızı yok yeşil..hadi canım sende ..3 şut var başka bir şey yok.. Bu sezonda gitti maalesef.
    Alanya maçı nerde Akhisar maçı nerde..Deneme tahtası..Kendi kendine bitirecek..Yoksa federasyon bitirecek zaten.. Her durumda Fenerbahçeye şampiyonluk haram..
  • Bu değil mi iki sezon 9 puan fark yiyen...

Geçen hafta Bjk maçında da öne geçtik yine takımı geri çekti.

Alanya maçında gol yedikten sonra 5-10 dakikayı iyi izleyin, Akhisar 5dk top çevirdi belki daha fazla. Bizim oyunculardan sadece forvet yarı sahada baskı yapıyor.

Vardar maçından sonra dedim bu adamın şaftı kaymış, bilmem kaç atak yaptık, orta yaptık dedi. Analadım ki bunun piskolojisi hiç iyi değil..

YOL YAKINKEN YOLLANSIN GETİR ORAYA YILMAZ VURALI BU ÇAPSIZ AYKUT'DAN 2-3 KAT DAHA İYİ TOP OYNATIR
  •  Aykut Kocaman İstifa [ANA KONU]

unutmamalı o güzel günleri

• Adam elinden geleni yapıyor.Malzeme Burdur.

• valbuena çok hızlı beyler birde çok hücumcu aykut kararında çok haklı :)))))
  • cehennem buz mu tutar, cennet yangın yerine mi döner bilemem, ama tez zamanda bu beceriksiz adam istifa etmeli/ettirilmeli veya kovulmalıdır,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu yeni gördüm ve arkadaşı tebrik ediyorum. Aykut Kocaman bana göre Ersun Yanal'dan ders almalı. Ali Koç başkan olunca Aykut Hoca ile devam edeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun, tekrar hoşgeldiniz.
  • Buyrun zeka küpü Aykut Kocaman:

https://twitter.com/OptaCan/status/925073531750240256
  • Özlemle bekliyoruz burada sövemedim diye sinirli değilim sanmasın ekşide sövüyorum Bayaa

• Beceriksiz

• Kaç sene kanser olduk şu adam yüzünden geri getirdiler yine aynı seyleri yasıyoruz yazık

• yukarı

• Bize bilime inanan, vizyoner, Fenerbahçe'mizin gücünün farkında, ağır antremanları topçu müsveddelerine ses kaydı aldırabilecek düzeyde olan, mutluluğu Fenerbahçe'de bulan antrenörler lazım.

• Hainsiniz, hepiniz hain.hainleeeer.Aykut hainleri pardon fenerbahçe hainleri

Bu beden hocası gidene kadar burdayım, lanet olsun ona da oynattığı futbola da
  • Rikuride kullanıcısına yanıt
    bu çapsız geleceğine aykut 20 sene daha takımda kalsın 2. yapsın.
  • yıl 2018 hala istenmiyorsun aykut. nefret ediyoruz senden. 2012’deki gibi...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.