Şimdi Ara

Aykut Kocaman İstifa [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
3
Favori
16.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut kocaman dan önce Aziz Yıldırım in gitmesi lazım. Aykut a git dersin gider gel dersin gelir. ozan topal Souza alper bu adamlarla 3 sezondur başarısızsin aynı ortasaha ile yeni sezona giriyorsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istifa edecek pozisyona getirdikleri bile kabahat bu çapsız herifi kapının önünden geçmemesi lazıma dam koca FB de TD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Benim içinde bitti artık o saçma sapan kadrolar hareketler falan yeter artık

Nick-mesaj uyumluğu deyip sinirleri daha da gersem mi

ulan varya bu aykut adıda benim aykut kocamandan geliyor ya rıdvan ya aykut koycaklarmış aykutu seçmişler :(

ya hocam hakkaten çok yükleniyorsunuz adama. Yarın bir gün düzelir her şey. Takım liderliğe oturur. Güzel top oynar. Bugünler unutulur

Bi 10 puan fark daha yedik arkasından :D sonra Ersun hocam kurtardı nisanda Sampiy10

tekrar Alexcileri çekeceğiz o kadar işin arasında

• Bir G.saray'lı olarak beni bile kanser etti adam. Ülke puanı için Fenerbahçenin turu geçmesini istemiştim yürekten. Fakat maçı izledim kör oldum resmen. Aziz yıldırım gitmeden Fenerbahçe düzelmez. Dursun bile 2 yılda başkanlığı öğrenmeye başladı Aziz 20 yıldır öğrenemedi...

• Konu canlanmış 😎

• ben maç sonrası, basın toplantısı nasıl geçecek diye düşündüm, adama soru bile soramadı kepaze basın. sanki fenerbahçe markası babalarının malı, gelen seyirci ırgat, futbolcular işçi başı... ne demek lan soru kabul etmemek? kimisinin durumu iyidir maça gider, kimi para biriktirip gider,

kimisi ülkenin bir ucundan kalkıp gelir maç izler, sen nasıl bir egoya sahipsinde onca insanın merakla beklediği soruların cevaplarını vermeye tenezzül etmezsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga adam çıkıyor basın toplantısında soru almıyorum diyor. Rezaletin hesabı sorulacak yapılamıyor. 25 milyon fb taraftarı adamsa gider tesislerden dışarı atar bu adamı.

Bu yaptığı fb nin vardara elenmesinden daha rezalet bir olay arkadaşlar. Bildiğin teknik direktörlük koltuğu boş şuan. Korkuluk duruyor. Fb yi bu hale getirenler utansın.

• 3 temmuzdaki dik duruşu nedeniyle Aykut Kocaman bir şansı daha hak ediyor bence
  • ya ben millet dalga geçecek asaösörde, çay alırken laf sokacaklar diye işe geç geldim, doktora uğradım dedim

adamlar fenerbahçede nasıl duruyo anlamıyorum
  • Aziz istifa diyemeyen adam Aykut istifa diyor vay be.
  • Vardır bir bildiği fazla yüklenmemek lazım.
  • Her takimda olur boyle gunler, istifalar çare değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardar'a elenmek bir istifa sebebidir.Ederse niye etti diyemeyiz.Ederse bir şey düzelir mi malesef düzelmez.Pereira'nın nasıl Ağustos 2016'da yollanması yanlıştı ZTK Finali sonrası yollayacaktın Aykut Kocaman'ı da hiç getirmeme tasarrufunda bulunabilirdin.Aykut Kocaman'ın gelmesine gerek yoktu,gelebilecek en makul isimdi ama Konya'da ortamı rahattı,hata yaptı.Aziz Yıldırım da kendisini son çare olarak aldı geç imzaladı kendisiyle önce yabancı teknik direktörlerle görüştü ama onlar bu enkazı almadı Aykut aldı hem paratoner olacaktı işte mis gibi tercihti yönetim açısından.
  • Büyüyün artık büyüyün ki Fenerbahçe kurtulsun.

aziz bu kulübün Başkanı olduğu sürece bu takıma mourinho da gelse Zidane de gelse Bruno conte de gelse bu takım başarısız olacak. Takımın bu halde olmasının en büyük sebebi azizdir. Önce aziz gidecek sonra vasıfsız Anadolu takım hocası aykut gidecek ama önce aziz gidecek.

• Ne kadar erken defolup giderse kardır. Lan aynı şeyi bir daha yasatıyorlar kurtulamadık su Aziz'den anasını satayım...

Aykut bu sezonu tamamlaması imkansıııız...

İstikrar falan saçmalamayın Ersun gib Aziz'e rağmen şampiyon yapacak adam gelsin bari su süreçte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığı transfer ler ile birlikte aykutu geri alırız.
    Para mara yok tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut hocamızı yedirmeyiz !

• Aykut Kocaman saf mı Fenerbahçe'yi şampiyon yapsın, Avrupa da başarılı yapsın, o bir kere olur.

Aziz Yıldırım takımı başarılı yapan herkesi hemen kovalıyor.

O mis gibi fenerbahçe niye riske atsın konumunu Aykut Kocaman, gerekirse takımı ligden düşürür yine takımda kalır.

• Tahminim en geç 7. Hafta. Bir de ciddi ciddi sezonu bitirebileceğini zanneden adamlar var hayret ediyorum gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.