Şimdi Ara

Aykut Kocaman İstifa [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
3
Favori
16.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ismail58000

Gsnin Kadıköy hasretini bitirip bırakacak .

17 Mart 2012 tarihindeki maç ile aynı şartlar oluştu. Bir tarafta Aykut bir tarafta Terim. Bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Gsnin Kadıköy hasretini bitirip bırakacak .

17 Mart 2012 tarihindeki maç ile aynı şartlar oluştu. Bir tarafta Aykut bir tarafta Terim. Bakalım ne olacak

Terim kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

yıl 2018 hala istenmiyorsun aykut. nefret ediyoruz senden. 2012’deki gibi...

nasıl nefret dolu insanlarsanız artık bu kötülüğü bile forumlarda kusuyorsunuz... Bir insan herşeyi geçtim bir fenerbahçeli taraftar Aykut gibi bir isimden nasıl nefret edebilir ? Teknik direktörlüğünü yetersiz bulursun , teknik direktörlüğünü sevmessin (bende sevmiyorum yani istemiyorum hoca olarak) ama nefret etmek ne demek yahu ? Senin ailenden birini falan mı öldürdü bu adam ? Bu kadar kötü insan olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 8 Ocak 2018; 5:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

nasıl nefret dolu insanlarsanız artık bu kötülüğü bile forumlarda kusuyorsunuz... Bir insan herşeyi geçtim bir fenerbahçeli taraftar Aykut gibi bir isimden nasıl nefret edebilir ? Teknik direktörlüğünü yetersiz bulursun , teknik direktörlüğünü sevmessin (bende sevmiyorum yani istemiyorum hoca olarak) ama nefret etmek ne demek yahu ? Senin ailenden birini falan mı öldürdü bu adam ? Bu kadar kötü insan olmayın.

asıl ben anlamıyorum. teknik direktör olduğu senelerde her daim ezik bir oyun ortaya koymuş, konyaspor deplasmanına bile korkudan nasıl çıkacağını şaşırmış, koskoca fenerbahçeyi anadolu kulübüne çevirmiş birinden bir fenerbahçeli nasıl hala nefret edemez, cidden anlamıyorum.

galatasaraylı 2.liğe düştüğü için hocasını yollattı, sözde fenerbahçeli ise 2.liğe yükseldi diye hocasına methiyeler düzdü. tarih bunları yazmayacak mı sanıyorsunuz?

ayrıca nefret de bir duygudur. insanlığın getirdiği bir şey. hüzün gibi sevinç gibi sevgi gibi... insani bir duygu beslemek ne zamandan beri kötü sıfatı kazandırıyor insana? insan beslediği duygularla kötü olamaz. nasıl olur biliyor musun? mesela insan beceremediği halde bir makam/mevki işgal ediyorsa ve orayı terk edecek kadar bile yüzü yoksa o zaman kötü olur. yoksa hissettiklerini dile getirmek çok masum bir davranış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

koskoca fenerbahçeyi anadolu kulübüne çevirmiş birinden bir fenerbahçeli nasıl hala nefret edemez, cidden anlamıyorum.

hala abartıyorsun.. Fenerbahçe daha iyi bir hoca hak ediyor ama çok hakkını yiyorsun Hocanın..

Teknik direktör olarak görev aldığı Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda 29 yıllık hasretini bitiren Aykut Kocaman, ligde 1, kupada ise 2 şampiyonluk yaşadı. Takımını UEFA Avrupa Ligi'nde finalin eşiğine getiren Kocaman, takımının başında ligde 108 maça çıkarak, Fenerbahçe'nin en istikrarlı teknik direktörü oldu.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'yle çalıştığı 3 sezonda da kupa kazanma başarısı gösterdi.

Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'deki ilk yılında takımını şampiyonluğa ulaştırdı. Kocaman yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, 2010-2011 sezonunda kendisiyle aynı puana sahip (82) Trabzonspor'un ikili averajla önünde yer alarak şampiyonluğu elde etti.

Kocaman, 2011-2012 sezonunda, 29 yıl aradan sonra sarı-lacivertli takımı Türkiye Kupası'nda zirveye taşıdı. 2012-2013 sezonunda da kupada şampiyon olan sarı-lacivertli ekip, Aykut Kocaman yönetimindeki 3 sezonluk dönemde üçüncü kupasını müzesine götürdü.

Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, taraftarlara Avrupa'da da büyük bir heyecan yaşattı.

Sarı-lacivertli takım, 2012-2013 sezonunda Kocaman yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi. Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Avrupa kupalarındaki en önemli derecelerinden birine imza atan Kocaman, yarı finalde Benfica'ya elenerek finalin kapısından döndü.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında 3 sezonda 151 maça çıktı.

Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe, 89 galibiyet, 32 beraberlik, 30 yenilgi yaşadı.

Aykut Kocaman, 2012-2013 sezonundaki maç sayısıyla Türk futbol tarihine de adını yazdırdı.

Tecrübeli teknik adam, söz konusu sezonda takımını Süper Lig, Türkiye Kupası, Avrupa kupaları ve TFF Süper Kupa'da olmak üzere toplam 64 maça çıkardı. Bu sayı, bir sezonda takımıyla en çok resmi maça çıkan teknik adam olarak Kocaman'ın adını Türk futbol tarihine geçirdi.

Kocaman ayrıca, o sezon Avrupa kupalarındaki 18 maçla da, Türk futbol tarihinde bir sezonda Avrupa arenasında takımıyla en çok müsabakaya çıkan teknik direktör unvanını aldı

Aykut Kocaman döneminde kulüp tarihine geçen başarılar elde eden Fenerbahçe, lig tarihinin deplasmanda üst üste kazanma rekorunu (12) bu dönemde kırdı.

Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun 24. haftasında başladığı ve 2012-2013 sezonunun 9. haftasında sona eren süreçte iç sahada yaptığı üst üste 47 maçta yenilmeyerek, önemli bir seriye imza attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 8 Ocak 2018; 17:58:8 >

• Stay with us
  • Bu defa güveniyorum.uzun vadede ( 2-3 sene) önemli işler başarır.İstifa değil.
  • istifa istifa istifa

• 1 aya bir istifa daha gelir, bu kadar istifasizligi bünyesi kaldıramaz hocamın

• yukarı

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.