Şimdi Ara

Aykut Kocaman vs Dick Advocaat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Advocaat geldikten 2 gün sonra resmi maça çıktı, sezon başı kampında yoktu. Tek transfer yaptı ve yaptığı transfer takıma ciddi manada katkı yaptı.
    Aykutun gelişi önceki sezonun ocak ayından belliydi, transferler planlamasını o yaptı.
    Advocaat bas bas bağırdı transfer diye, yönetim transfer olarak ocak ayında Aykutla anlaştı. Sonra Advocaat takımı sattı oldu.
    Advocaat bu kadroyla 3.lük başarıdır dedi linç yedi, Aykut o kadroya 9 transfer yaptı ve bu sezon daha kötüyüz. Aykut'un TV'de yorumculuk yapan kankaları sürekli Aykut'u övüyor.

Aykut Kocaman vs Dick Advocaat

Advocaat büyük adammış, kıymetini bilemedik.

• Pereira da bağırdı transfer diye.Sanki Dick takıma çok uğraşmış gibi Dickin kıymetini bilemedik yazıyor utanmadan
  • Dick iyi hocaydı zaten. devre arası bir orta saha alsa başkan denen koltuk sevdalısı şampiyonluğu da son maça kadar kovalardı büyük ihtimal.

adam bas bas bağırdı 1 ay orta saha diye transfer olmayınca oda saldı kasmadı 2. yarı 70 yaşına gelmiş verilen sözlerin tutulmadığı yerde niye emek harcasın?
  • Aykut'un tvdeki yalakalarını bilmeyen yok. Advocaat zamanı " hoca verim alamıyor oyuncudan, oyuncuya laf ediyor " diyenler şimdi Aykut'un kurduğu takıma " böyle oyuncularla olmaz " diyor. Evet böyle oyuncular ile olmayacağını ben de biliyorum. Ama böyle oyuncuların üstüne takımı kuran yine aykut kocaman. Çürük temel üstüne tekrardan transfer yaptırdı ve oyuncular 2 sene önceki vitor sezonu gibi rezil gözüküyor. Oyunu bozanlar açıkça belli. Ve bu konuda hiç bir şey yapılmıyor. Bunları destekleyenlere müstahak ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Pereira da bağırdı transfer diye.Sanki Dick takıma çok uğraşmış gibi Dickin kıymetini bilemedik yazıyor utanmadan

Ben de diyorum bu herifi niye bloklamışım
    Ulan pereiraya kaç milyon harcandı haberin var mı senin neyin kafsı lan bu çıldırıcam sinirlendim ya blok
  • Dick fanları her maçtan sonra buradayken Aykut fanları Malatya galibiyetiyle ortaya çıkıyor ikisinin destekçisinin bile arasında dağlar kadar kalite farkı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında bas bas bağırdık dinleyen olmadı. Aykut kocaman gelmesin, bu adam yine kısır futbolunu oynatır bizde tutmaz dedik anlayan olmadı. 2012 2013 sezonunda 61 puan toplayanbildi aykut 61 2011 2012 sezonunda ise 68 toplayabildi sadece. Evimizde Galatasaray'a karsı olan üstünlüğümüzü kaybettirdi. Bu günkü değişiklikleri ve son 20 dakikadaki 10 kişi kalmış adamlara karşı bike oynadığı tutumla gösterdi bize yüzünü. Bu adamın Fenerbahçede'ki son sezonu bu sene sonu 3. 4. Bişey olur postalanır birdahada gelemez. Ben Daum gelsin istiyorum hâlâ ısrarla bu takıma ne zaman daum gelse onun kurduğu kadro yapısı ve konfisyon son maçta şampiyonluk kaçırsa bile Femerbahçe sonraki sezon şampiyon olmuştur. Bu sene Vardar faciası ve sonraki ligte gelen kayıplardan sonra bunu postalayip Daum'u alacaktık bu sene kendisinden birşey beklemeyip seneye eline verecektik istediği oyuncuları görecektik sonra takımı. Daum Fenerbahçede en az 75 puan topkayan bir teknik adam ki bu ligte 75-80 arası toplayan zaten şampiyon oluyor. Bursaya verilen şampiyonlukta adama forvet almadık devre arası adam o kadar istedi aykut kadro yeterli dedi kuyusunu kazdı Daum gidincede takıma niangı alıp şampiyon oldu sonraki sene. Yazılacak çokşey var ama yapacak birşey yok. Seneye inşallah Daum ve Ali Koç ike ilerler takımı yenileriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CENTİLMEN AYKUT KOCAMAN
    7 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Problemliye bak ya

Ozan tufan mı?Volkan Şen mi?Sakat Rvp mi kaç milyon harcanmış mantık fakiri seni.Tek başına Karayeve para verseler harcanan paraya bak yorum yapacaktın.Mantık fakiri seni.

Adam bütün sezonu iki forvetle idare etti Advocatın üç forveti vardı konuşma burda abuk sabuk.

Lense bonservis verilmedi Kjaer onun döneminde alınmadı diyeyse bu saçma sapan yorumlar yazık sana.

Sana değil aykut tolunay kafkas falan yakışır hoca olarak.Daumun fotosunu koymuş birde sen kim Daum kim be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 23 Ekim 2017; 1:6:45 >
  • Bıdı bıdı bıdı takımın en değerli ismi (sadece maddi değer de değil üstelik) satıldı da transferler yapıldı. Üstelik satılabilecek mi o para cepte mi belli olmayan bir transfer dönemi ile belki o para kesin cepte olsa transfer dönemi başında daha bile başarılı isimler alınabilirdi. Tek kjaer lens oynuyor bu takımda diye ağlayanlar şimdi ikisi de yok ve kesinliği olmayan son zamanlarda gelen bir para ile yapılmış / planlanmış transferlere bıdı bıdı yapıyor. Bu gün halen takımı takip ediyorsanız Aykut un verdiği umut ile ediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Bıdı bıdı bıdı takımın en değerli ismi (sadece maddi değer de değil üstelik) satıldı da transferler yapıldı. Üstelik satılabilecek mi o para cepte mi belli olmayan bir transfer dönemi ile belki o para kesin cepte olsa transfer dönemi başında daha bile başarılı isimler alınabilirdi. Tek kjaer lens oynuyor bu takımda diye ağlayanlar şimdi ikisi de yok ve kesinliği olmayan son zamanlarda gelen bir para ile yapılmış / planlanmış transferlere bıdı bıdı yapıyor. Bu gün halen takımı takip ediyorsanız Aykut un verdiği umut ile ediyorsunuz

Takip etmezsek iyi gün taraftarı dersiniz takip edersek aykutun verdiği umut.
    Neyi neyle karıştırıyorsun da içiyosun anlamıyorum ki umudum yok ve takip ediyorum olamaz mı?
    Sende umut varsa adına üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Problemliye bak ya

Ozan tufan mı?Volkan Şen mi?Sakat Rvp mi kaç milyon harcanmış mantık fakiri seni.Tek başına Karayeve para verseler harcanan paraya bak yorum yapacaktın.Mantık fakiri seni.

Adam bütün sezonu iki forvetle idare etti Advocatın üç forveti vardı konuşma burda abuk sabuk.

Lense bonservis verilmedi Kjaer onun döneminde alınmadı diyeyse bu saçma sapan yorumlar yazık sana.

Sana değil aykut tolunay kafkas falan yakışır hoca olarak.Daumun fotosunu koymuş birde sen kim Daum kim be

vitor dünyanın en çöp hocasıdır şu an da hakettiği yerdedir isterse 10 forvet alsınlar bu değişmez hadi yallah aykut vs dick diyorum vitorculuk yapıyor ya onu hocadan sayıp bunlarla kıyaslayan bile yok
    Haklısın Çöp vitor ile Muhteşem Dickin yaptıkları arasında farkı görünce konuşmaya bile gerek yok.

Heleki Aykutu herhangi bir hocadan üstün görebilmek zaten sözün bittiği yer
    İyi gün taraftarı olmamak için mi sürekli olumsuz nefret söylemleri ile yazıyorsunuz ? Daha düne kadar GS nin transferlerine hayran hayran bakanlar oynadığı oyunu övenler 5 6 aticagiz niyetiyle toplanmış 50 bin kisinin önünde çok da güzel mücadele edip oynayan takımı alkislamak yerine yine ağlıyor. Aynı kişiler maçtan evel de 5-6 yiyelim de gitsin diye ağlayan kişiler şaşırmamak lazım

• Dick’i hiç sevmem Aykut hocayı 1000 defa tercih ederim onun yerine ama şu bir gerçek ki dünkü maçta teknik direktör Dick olsaydı 3 puanı alıp dönmüştü.

• yanlış adamlara yanlış takımı emanet ediyoruz

• Uzun süreli cezam vardı geri dönünce farkettim ki forumdaki gerçek Fenerbahçeliler yerini vitorsporlu ve aykutsporlu trollere bırakmış. Ya birader bu kadar pişkinlik olmaz. Şunu tabloyu yabancı bı hoca yapsa gömerlerdi her gün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Pereira en iyisiydi içlerinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.