Emre çıkana kadar takım gayet iyiydi.Selçuk oyuna girince benim tur ümidim bitti...
İDDA ediyorum İKİNCİ Aragones dönemi başladı. Fener sezonu ya 3. yada 4.bitiricek. VOlkan da 1 ay yokmuş. Gökhan Gönülde. Aragonesden farksız olucak bu yıl inanın bana.
Takım oturmaya başladı gibi hissettim bugün. Bişiler var kıpırdanma. Oyuncuların ofansif anlamda bireysel olarak performasları yavaş yavaş artıyor. Niang gibi. 1 oyuncunun performası takımı 2 skor öne geçirmekte. Aykut hocanın alttan gelen oyunculara en azından risk oranı düşük maçlarda forma vermesi güzel ileride kullanabileceğimiz bir sağ bek oluşuyor gibi. tek bir sorun var gibi. stopper bölgesine bi çözüm aranmalı bence. skıntı çok var o bölgede.
Ya Aykut hoca yabancı bi savunma oyuncusu ihtimali var demişti transfer döneminin sonuna geldik hadi alsınlar,açıklasınlar artık hadi hadi hadi Defansif bi orta saha hadi inş
Semih - Niang forvetinin arkasına hücümda oldukça kuvvetli bir ortasaha hakikaten tadından yenmez. Defansif yönlerine bakacak olursak: Emre : zaten yeterince yerine getiriyor üzerine düşeni. M. Topuz : Motivasyonuna bağlı, takımda "savaşacağız" psikolojisi oluşturulur ve bu ona da denirse uyum sağlamada sıkıntı çekmez. Stoch : Birkaç pozisyonda gördüğüm kadarıyla defans yapmayı biliyor, yeterince de hızlı. Yine dediğim gibi "savaşçı takım" motivasyonuyla hiç beklemediğimiz bir savunma oyuncusu olabilir. Dia : Stoch gibi hız avantajına sahip, ve tabii zenci. Yeterli motivasyon ile sıkıntısız bir savunma olabilir. Özer : En fazla potansiyel de bence onda var, şu an yönlendirilmeyi bekliyor. Ya kendini bir şey sanıp "koşsa R.Madrid'de oynardı" dediğimiz oyunculardan olacak, ya söz dinleyip, canını dişine takıp 3-5 yıl sonra "R.Madrid'de oynar" dediğimiz futbolculardan olacak.
Demem o ki orta sahamızda ışık var. Yalnız defansımız, özellikle de stoperlerimiz sakat. Tamam Lugano'muz var ama bize onun yanına ondan da iyi bir stoper lazım ki Lugano'nun hatalarını düşünmeyelim. Umarım biran önce sağlam bir stoper alırız...
Hala ısrarla Aykut... Ama daha birazcık yolu var. 1 aya kalmaz istenilen düzeye gelir takım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme