Şimdi Ara

Aykut Kocaman zevksiz futbol oynatıyor savı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Göztepe maçında üstün olan taraf bizdik oyuna hükmettik Volkan hiç olmadık goller yedi.
    2.Trabzonspor maçında pozisyon bulamadan 2 gol attılar oyunun mutlak hâkimiyeti Fenerbahçe'de idi.
    3.Fener Başakşehir burada mağlubiyeti hak etmiş olabiliriz.
    Son Akhisar yenilgisi var orada kötü oyun oynadık ama sebebi Akhisar'ın aşırı kapanması idi

Beraberlik serisi mâlum, son dakika yenilen bedbaht goller. Kim hak etti size soruyorum? Siz kendinizce takımı yasladı falan diyorsunuz ama hiç alakası yok.

Ve bu kadar tâlihsizliklere rağmen 2. sırada, ligin en çok gol atan ve en yüksek averaja sahip takımı Fenerbahçe.

Kupa Beyi!
    Aykut Kocaman zevksiz futbol oynatıyor savı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu savı sunanlar Fenerbahçe düşmanıdır açık ve net Bunlar hocaya karşı futbolcuyuda destekler zamanında Şampiyonluğu verdiysek bunlar yüzündendir Fernandao gol atar adamın emegine saygı göstermek yerine küfür ede ede adamı küstürdüler o çok sevdikleri RVPyi şuan kime kakalasak diye kara kara düşünüyoruz.

• +Olarak bu içimizdeki İrlandalılar her maç Fener maç kaybetse diye ellerini ovuşturur Aziz Yıldırım,Aykut Kocaman bahane Fenerbahçe düşmanlıgı şahane

• Forvet cikarip sag bek ala ala, yildiz diye yutturmaya calistiginiz oyunculari kova kova sampiyon olacagiz.

• Bugunku maci izlemediniz sanirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Bugunku maci izlemediniz sanirim?

34 maçta da iyi top oynatan hoca bulursan bi tane de bize getir.

Karabük hocasını değiştirip gelmiş, oyuncuların hepsi yeni hocaya kendini göstermek için ekstra efor sarfediyor. Takım her maç rakibini boğacak rakip ceza sahasında oynayacak diye bir kaide yok
  • ForeverMetal kullanıcısına yanıt
    yeni hoca dediğin altyapı hocası yalnız.Fener için bu bir bahane değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer konuda ermanın videosu var izleyin...

Yok öyle eskisi gibi her maç 3-4 falan beklemeyin kim kimi yeniyor öyle... 2-0 yenmiş daha neee....
  • Avrupa liginde pestile dönen Vardarspora 2 maçta yenilen adam futbol cahilidir.6 maçta 1.5m prim olmasa görürdük iyi futbolu
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    bunlar bizim ligi dandik Portekiz Arjantin ligi flan sanıyor galiba hocam bekliyorki Fener her GS BJK hsriç en az 4 atmalı bu taraftarın bu hücum aşkı nerden geliyor anlamadım Pilot takım olarak bi Arjantin klübü flan alalım FB TVdende yayınlatalımda rahatlasınlar bari

• çokmu havaya girdi fenerliler banamı öyle geldi :) fikstür avantajını iyi kullandılar bakalım 2.yarı nasıl gidicek
  • eskiden azizi eleştirenler fenerbahçe düşmanı olurdu şimdi aykutu eleştirenler de bu kervana katıldı.azizi savuna savuna onu fenerden büyük görmeye başladılar şimdi takımın adını değiştiriyorum azizidmanyurdu yapacam dese çıtını çıkarmayacak oley çekecek binlerce taraftar çıkar zannımca.şimdi de aykutu büyütün bakalım ben dedim zaten sene başında bu aykut senelerce başımıza bela olacak diye.
  • aykut zevksiz futbol oynatmıyor.

aykut futbol dahi oynatmıyor. Daha önce de söyledim yine söyleyeyim, ortada prim olmasa şu an 8 lik için yarışıyor olurduk. Karabük gibi takıma forvet çıkarıp sağ bek alarak ne kadar iyi anladığını gösteriyor zaten.
  • Asıl Fenerbahçe düşmanı Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ı savunanlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 19 Aralık 2017; 9:44:57 >
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Ozaman puan kayıplarının nedenide hoca değil prim vermeyen yönetim di ... Süper mantık...
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Takım zaten top oynayacak bir sisteme ve dizilişe sahip değil. Puan kayıplarının sebebi yönetim, futbolcular ve teknik direktördü. Hiçbir zaman birbirinden ayırmadım zaten.

Ama şu an takımın gol atıyor olmasının sebebi ortaya konan para için aşırı şekilde motive olması. Dikkat edersen attığımız gollerde de zaten teknik direktörlük bir olay yok. 1-2 kişinin bireysel çabasıyla gol oluyor. Takım baskı kurmuyor, belli bir düzeni yok, organize atak geliştirmiyor, rakibi boğacak bir varyasyonu yok. Sadece salla pati gol atıp kazanıyoruz. Bu ne kadar sürer belirsiz. Bu adamlar parayı alınca ne olacak, ortaya bir şeyler vaat edilmeden bunları yapacaklar mı görücez.

Aykut un iyi oynayanı kenara çekmesi ,Topal la josef in oynadığı sistemde hiçbir şekilde atak yapamıyor olmamızı görmesine rağmen hala oynatıyor olması, Valbuena bu takımda tek ayağı da olsa oynaması gerekiyorken yedek kalması gibi şeyleri oturup tarttığınızda Aykut Kocaman ın bu takımı yönetemeyeceğini zaten görürsünüz. Bunun geçmişte de çok örneği mevcut. Aykut Kocaman insanları yönetebilen bir yapıda değil maalesef. Eziliyor ve ezildiği için mevcut gücünü kullanarak resmen mobbing yapıyor futbolculara.

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Görüşlerine katılmıyorum... Olaya fazlaca taraflı bakıyorsun bence.

Ortaya para konduysa da atılan gollerin sebebi futbolcular yönetim ve hoca demek lazım ilk söylediğinden yola cıkarak. Diğer takımlar sezon başından beri prim veriyor onda sıkıntı yok.
    Hucum varyasyonu olmayan bir takım ligiin en çok gol atan takımı falan olamaz ha eğer oluyorsa da ligde kimsenin hucum varyasyonu yok yada olsada işe yaramıyor demektir.

İyi oynayanı falan kenara çektiği yok adamın. Valbuena mevzu nunda durum iyi futbolcu ben bunu keseyim diyecek kadar basit değil siz tüm kurguyu Aykut hocanın üzerine kurup başarıdan hiç pay vermiyorsunuz dolayısıyla zaten duruma objektif bakmıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.