Şimdi Ara

aylık 1.500 lira maaş, bilgisayardan anlayan, işe girsem mi sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha görüşme gibi herhangi bir şeye gitmedim. annemin, bayan bir arkadaşı, "eşimin çalıştığı yere eleman aranıyor.. tanıdığın varsa özellikler olarak, bilgisayardan anlayan, güvenilir " vs.. çalışacağım yer araba galerisimi ne öyle birşeymiş. orda bilgisayar başında ne yapılabilr ki ??? araç girdi çıktı işlemleri falan onları mı kayıt tutucam bilgisayara ?? bunun için excel word gibi programları mı bilmem lazım ?? klavyede, hızlı yazı yazma konusunda falan gayet üst seviyedeyim yarışmalarda birinci olurum hep. excel de pek öyle formül falan anlamam ama yazıları yazarım tabi ki. nasıl sizce gireyim mi işe ?? size kendimden de bahsediyim. 19 yaşındayım. lise okul yok. seneye üni sınavına gireceğim inşallah. şuan boşum yani. evde internette takılıyorum hep. 1.500 lira da düşündüğümde gerçekten iyi para bir de son olarak, internet bağlantısı var mıdır orda da nete çok sıklıkla olmasa da girebilecek miyim acaba ? ben olumlu düşünüyorum. sizce ne yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjsert -- 23 Eylül 2010; 16:42:35 >

• bi yerden başlamak lazım
  • işsizim 2 aydır deseler bodoslama dalarım bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

bi yerden başlamak lazım

yoo daha önce, normal liseden atıldım ben. liseyi açıktan bu sene bitirdim. atıldıktan sonra ki 1.5 sene telefoncuda çalıştım. daha sonra okulu bitirme kararı aldım. bi yerden başlamak dediğinde haklısın da yani çalıştım yine de
  • Tabi git gir hiç düşünme işi yapamazsan çoğu çoğu kovulursun ondan alacağın tecrübe önemli senin için hayata atılmak için 1500 alırsan daha ne olsun

Excel'de formul filan lazım olursa internette bütün formulller var...
  • 1.5 milyar maaş? naptın sen ya
  • direk dalardım cok rahat gecer dostum ben 850 lira maaşa haftada bir gün izinle günde 200-250 kişinin derdini dinliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş benım işi yapıyorsun galiba aynı yastayız ben sana yazım tecrubelerı

Banka ıle iş yapıyorsa bankalara araç teklıfı atarsın (bunun ıcın antetlı kagıt tasarlaman gerekebılır kolay ıs ama) İşletmenın maıl hesabını takıp edersın.Az cok muhasebeyı takıp edersin muhasebecıye gıdıp gelırsın.Temızlık yaparsın araba yıkarsın çay kahve soylersın-yaparsın bulasık yıkarsın.Ayak ıslerı yaparsın.Vergı daıresıne sıkça gıdersın dua et yakın olsun temız kagıdı almaya.Müşavirlik işi yapıyor ıseler karakola gıder gelırsın
  • 1,5 milyar ne kamil 1.500 lira desene şuna.lise mezunu tecrübesiz birine hangi enayi o kadar para verir. seni yemişler olm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnold_civardagezen

1,5 milyar ne kamil 1.500 lira desene şuna.lise mezunu tecrübesiz birine hangi enayi o kadar para verir. seni yemişler olm.

vay be böyle bi hatayı nasıl yaptım. dalgınlığıma geldi heralde, para konusunda bende inanılmaz hassasımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellybone

Kardeş benım işi yapıyorsun galiba aynı yastayız ben sana yazım tecrubelerı

Banka ıle iş yapıyorsa bankalara araç teklıfı atarsın (bunun ıcın antetlı kagıt tasarlaman gerekebılır kolay ıs ama) İşletmenın maıl hesabını takıp edersın.Az cok muhasebeyı takıp edersin muhasebecıye gıdıp gelırsın.Temızlık yaparsın araba yıkarsın çay kahve soylersın-yaparsın bulasık yıkarsın.Ayak ıslerı yaparsın.Vergı daıresıne sıkça gıdersın dua et yakın olsun temız kagıdı almaya.Müşavirlik işi yapıyor ıseler karakola gıder gelırsın

antetli kağıdı biz mi hazırlıcaz bilgisayardan ? bi yerlere gider gelirim de, araba yıkamak mı? dostum çok iş varmış be. bu arada araba kullanmayı bilmiyorum

• Hocam o patronuna baglı eger leasing ısını takıp etmıyorsa hıc gerek kalmayabılır.Yada matbaa da kendısı hazırlatmıstır koymustur ofısıne eger galerı dıyorsan mutlaka araba yıkarsın en az 2 gunde 1 bu arada 1.500 lıra verıyorlarsa hıc kacırma.Araba kullanmaya gerek yok zaten hocam sen zaten guvenlerını bosa cıkarma gıttıkce orda sana verılen ısler azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellybone

Hocam o patronuna baglı eger leasing ısını takıp etmıyorsa hıc gerek kalmayabılır.Yada matbaa da kendısı hazırlatmıstır koymustur ofısıne eger galerı dıyorsan mutlaka araba yıkarsın en az 2 gunde 1 bu arada 1.500 lıra verıyorlarsa hıc kacırma.Araba kullanmaya gerek yok zaten hocam sen zaten guvenlerını bosa cıkarma gıttıkce orda sana verılen ısler azalır

iyice heycanlandım. herkes gir diyor. hiç hayalimde falan iş yoktu benim ama 1500 lirayı duyunca bende bi değişik oldum. olumlu düşünüyorum. bbi görüşüp bakayım. neymiş ne değilmiş ne yapıcam buraya yazarım. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

işsizim 2 aydır deseler bodoslama dalarım bana

bu Türkçe yi düzeltmek şart hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

işsizim 2 aydır deseler bodoslama dalarım bana

bu Türkçe yi düzeltmek şart hocam

ben hiç dikkat etmemiştim. işsizin halinden işsiz anlar demek
  • Tam da inci sözlükte bu konu açıktı Tesadüfün böylesi

http://inci.sozlukspot.com/w/aylık-1500-lira-maaş-bilgisayardan-anlayan-işe/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.