Ufak rakamlarla en iyi yatırım sizde nedir ? Uzun vadeli 10 sene 20 sene belki çocuklarımıza kalacak şekilde 2 aydır filan temettü hisselerine bakıyorum bu ay almaya başladım tek hisseden yürüyorum. Fakat ne kadar mantıklı bilmiyorum. Yoksa döviz mi , altın mi almalıyım her ay fiyatına bakmadan düşük yüksek ne olursa olsun maaşla yatar yatmaz alacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aylık 1000-1500 TL ile en iyi yatırım nedir ?
-
-
Belki 50 euro yatırım için komik bir rakam olarak görünebilir ancak yatırıma bir yerden başlamanın azı çoğu yoktur.
-
Bak şimdi tekleme hisse alma yatırım fonlarında hisse ağırlıklı fonlar var profosyoneller tarfında yönetilirler onlardan alabilirsin yabancı hisse senedi dahi alabilirsin fonları araştır
-
döviz bir yatırım aracı değildir.yıllara yayıp baktığında doviz hep eflasyon gerisinde kalmış.hisse senedi , fon ve fiziksel altın alınabilir.ama önemli olan yatırımı dağıtmak.hepsinden alınabilir.riski ne kadar aza indirirsen o kadar iyidir.fon alacaksan atıyorum beş ayrı fon al.beş tanede hisse al.ayda bir tane de çeyrek veya gram al al gibi.
-
Şişecam ve Ford Oto hissesi alabilirsin aylık. İyi yönetilen şirketler çok uçuk kaçık paralar kazandırmazlar ama uzun vadede her türlü enflasyon üstü kazanırsınız.
-
1 sıfırdan büyüktür.
Keşke benim babam sünnetimde gelen altınların yarısı ile borsada güzel şirketlere yatırım yapıp unutsaymış diyorum
Şimdi çok farklı olabilirdi ekonomik durumumuz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam, aylık 1000/1500 tl ile en iyi yapılacak yatırım Bes'dir.Bes girişi ve fon secimleri konusunda yardımcı olabilirim pm atarsanız.
-
halka arzlara katıl
-
Devletin BES e çökmeyeceğinin de garantisini verebilir misiniz ? 40 sene önce de böyle bir furya olmuş. O dönem bir yakınımın yapmış ödemelere ait dekontlar bile elizde var. O paraların tamamına devlet çökmüş. Hatırı sayılır bir meblağ yayırmış olmasına rağmen biz tek kuruşunu dahi geri alamadık.
Şu hayatta kesinlikle para yatırmam dediğim 2 yer var. 1-Bitcoin 2-BES
Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siz besi çok yanlış anlamışsınız :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar böyle aylık 2000/3000 tl birikim olarak ne yapılmalı? Gram altın alsak bankalardaki makas araligi çok uçuk dolar desen ayni bir türlü birikime başlayamadim ne önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dolar ve altın saçmalığından ne zaman ülkemiz insanları kurtulacak anlamıyorum.bunlar yatırım aracı falan değildir.en kötü git bes başlat.olmadı hiç bilgin yoksa fon al her ay düzenli.ama gidip doviz altın kovalama.
-
Hocam bes te kesinti oluyor felan diye duydum şimdi ben bes açsam kesinti felan olacakmi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X