Şimdi Ara

Aylık 50 TL çok değil mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
12.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Calinti espri yav her yerde yapiyorlar bunu gormedin mi hic?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gün 2 saat kasacam 1 ay sonunda 300k elde edecem, 70 tl değerindeki token i ücretsize getireceğim ? Öyle mi

60 saat in karşılığı 70 TL

1 saat in karşılığı ise 1,16 TL

Abi bırakın ya oyununuzu oynayın. Yada hiç başlamayın. Benim çalıştığım kurum 1 saat mesai kalırsan 20 TL ücret ödemesi yapıyor. 60 saat farm yapacağıma. 3 saat mesai yaparım. 57 saat cebimde kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 12 Temmuz 2018; 16:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

her gün 2 saat kasacam 1 ay sonunda 300k elde edecem, 70 tl değerindeki token i ücretsize getireceğim ? Öyle mi

60 saat in karşılığı 70 TL

1 saat in karşılığı ise 1,16 TL

Abi bırakın ya oyununuzu oynayın. Yada hiç başlamayın. Benim çalıştığım kurum 1 saat mesai kalırsan 20 TL ücret ödemesi yapıyor. 60 saat farm yapacağıma. 3 saat mesai yaparım. 57 saat cebimde kalır.
    isin ilginci bu cabayi oyunu oynayabilmek icin gosteriyorsun. artik zaman kalirsa oynarsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

isin ilginci bu cabayi oyunu oynayabilmek icin gosteriyorsun. artik zaman kalirsa oynarsin :)

Alıntıları Göster
    Aynen, O nedenle paran varsa oynarsın. Sırf oyunu beleşe getirmek için farm yapmak bence çok gereksiz.
  • Ne diyorsunuz fetoculer akp nin sayesinde aylik 80 liraya wow oynuyoruz. Elinize dizinize dursun.

• rusya uzerinden 41 tl karsiligi oynayabilirsiniz fakat vpn ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

rusya uzerinden 41 tl karsiligi oynayabilirsiniz fakat vpn ile
    Dostum yöntemini anlatırmısın.Daha önce arma3 almıştım vpn ile.Bir link atabilriimisn.
  • An itibariyle rusya hesabıyla BfA 172 tl'ye satın alınabiliyor. Aylık ücret de yavaş yavaş 50'ye yaklaşıyor. Ben şahsen bu ayki sürem bitince muhtemelen bir daha başlamamak üzere bırakacağım, ülkenin şu anki durumunda para ödemek pek mantıklı gelmemeye başladı. Ha param şu an öğrenci olarak biraz zorlasa da elbet yeter, ama ileride tl'nin değeri çöpten farksız duruma gelince yine oynayamayacağım, şu an bırakmak en iyisi gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçenlerde rusyadan 6 aylık gametime aldım aylık 35tlye denk geliyordu. şimdi baktım aylık 40tlye denk geliyor 6 aylık alsan bile.

ulan paramız rusya parasına bile karşı nasıl değer kaybediyor. olacak iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 9 Ağustos 2018; 18:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

geçenlerde rusyadan 6 aylık gametime aldım aylık 35tlye denk geliyordu. şimdi baktım aylık 40tlye denk geliyor 6 aylık alsan bile.

o gametime avrupa hesabı için kullanılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zierox

o gametime avrupa hesabı için kullanılabiliyor mu?

Alıntıları Göster
    hayır hocam kullanılamaz. sadece rusya.
  • An itibariyle aylık 90 tl

• WOW'a başladım. Dolar uçtu gitti. Böyle bir şans olabilir mi ya. Sanırım sevmeme rağmen oyuna devam etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 10 Ağustos 2018; 13:16:4 >
  • quote:

WOW'a başladım. Dolar uçtu gitti. Böyle bir şans olabilir mi ya. Sanırım sevmeme rağmen oyuna devam etmeyeceğim.
    Yukarıda mesai yapıyordun akıl verirken sana koymaz 5 gün mesai yapar halledersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

An itibariyle aylık 90 tl
    95 oldu
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Gold farmlamaktansa mesai yaparim demek istiyordum ancak an itibari ile aylik 95 tl bir oyuna ödemek benim açımdan ahmaklık olur. Parası çok olana koymaz tabi ama benim için wow bitti. Oysa çok sevmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 10 Ağustos 2018; 21:6:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

geçenlerde rusyadan 6 aylık gametime aldım aylık 35tlye denk geliyordu. şimdi baktım aylık 40tlye denk geliyor 6 aylık alsan bile.

Ru hesabi ile aylik artik 55 tl ye denk geliyor. TL, rus parasi bazindada deger kaybediyor.

• quote:

Gold farmlamaktansa mesai yaparim demek istiyordum ancak an itibari ile aylik 95 tl bir oyuna ödemek benim açımdan ahmaklık olur. Parası çok olana koymaz tabi ama benim için wow bitti. Oysa çok sevmiştim.
    gold farm olayını ah üzerinden addon ile dolu bir realmde yaparsanız o amelelik hissiyatını minimumda tutabilirsiniz
    eğer sadece wow oynuyorsanız 150 lira bile olsa değer
    oyun kütüphaneniz varsa değmez
    konsolda oyunlarımı tekrardan satabildiğim için çok fazla şeeey etmiyor diyecemde 500tl oldu oyunlar

ülke batıyor ağlayanımız yok anası satım
  • Düz hesap 100 TL diyelim bir kaç güne olur zaten. Aylık 100 TL WoW oynamak için gereksiz bir para. Bir kaç aya Türk oyuncu kalmaz.

Allah padişahımıza zeval vermesin.

• 1 wow token 1 asgari ücret olacak bu gidişle :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.