Şimdi Ara

Aylık 50 TL çok değil mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
12.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamaninda bizde farm yaptık goldla oyun süresi aldık bunun kolay olmasi.için meslek olan bir.kaç karakter lazım onlari önce meslek.kasmak.lazim.token.işi yeni kasilmamis accountla zor sonra oyunu oynamak varken goldla uğraşmak bir süre sonra sikiyor...çok pahali 2 aylığı 60 tl ye alıyorduk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cata zamanı 2 aylığı 36 tlye aldığımı hatırlıyorum

• Kefen param olarak kenarda tuttuğum 1m gold dün itibari ile bfa +1 token ile eritmiş bulunuyorum, en son 360k idi token neden nasıl 200k düşer ki diye sorgulamadan şu dolar kurunda paketi aradan çıkartmam iyi oldu.
    Gerçi bir daha mümkün değil o gold birikmez ama neyse...
  • 50tl'ye kurban olayım
  • Bedava Wow oynamak için 20 gün işçi gibi günde 8 saat çalışmak gerek.

Ben pvp yapmayı seviyorum belki. 10 gün pvp yapacam diye saatlerimi wow’a heba etmeyeceğim artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Bedava Wow oynamak için 20 gün işçi gibi günde 8 saat çalışmak gerek.

Ben pvp yapmayı seviyorum belki. 10 gün pvp yapacam diye saatlerimi wow’a heba etmeyeceğim artık
    Sen ya gerçekten wow oynamayı bilmiyorsun ya da conblade e başladığın için wowu kötüleme derdine düşmüşsün 20 gün günde 8 saat oynayıp 180k gold anca topluyorsan kusura bakma ama bedava bir oyuna başlamış olman senin yararına olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gametoken

Sen ya gerçekten wow oynamayı bilmiyorsun ya da conblade e başladığın için wowu kötüleme derdine düşmüşsün 20 gün günde 8 saat oynayıp 180k gold anca topluyorsan kusura bakma ama bedava bir oyuna başlamış olman senin yararına olmuş.

Alıntıları Göster
    Hemen oynamayı bilmiyorsun bokunu atmaya başlamışsınız bile. Siz daha belki dünyada yokken biz kael kesiyorduk kardeş.

Bu benim düşüncem. Herkes pro olacak diye bir kaide yok. Benim zamanım değerli. Sevmediğim şeyleri yaparak vakit harcamak istemiyorum. Saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz acaba ?

Blizzard türkiye’de ofis açtı da ne oldu? Öteki dünyaları “Ahiretler” diye çevirip yayınladı. Bu da bizi ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir. Bak CB’ye adamlar türkçe dil desteğini getirdiler. Wow’da questler rusça bile olmuşken siz hala bu adamlara para yediriyorsanız sizin bileceğiniz iş. Eow’da doğru dürüst türk oyuncu kalmadı zaten.

• quote:

Hemen oynamayı bilmiyorsun bokunu atmaya başlamışsınız bile. Siz daha belki dünyada yokken biz kael kesiyorduk kardeş.

Bu benim düşüncem. Herkes pro olacak diye bir kaide yok. Benim zamanım değerli. Sevmediğim şeyleri yaparak vakit harcamak istemiyorum. Saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz acaba ?

Blizzard türkiye’de ofis açtı da ne oldu? Öteki dünyaları “Ahiretler” diye çevirip yayınladı. Bu da bizi ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir. Bak CB’ye adamlar türkçe dil desteğini getirdiler. Wow’da questler rusça bile olmuşken siz hala bu adamlara para yediriyorsanız sizin bileceğiniz iş. Eow’da doğru dürüst türk oyuncu kalmadı zaten.

Alıntıları Göster
    :).

• quote:

Alıntıları Göster
    İngilizce bilmiyorsanız bu sizin sorununuz, türkçe dil desteği olan oyunlara yönelebilirsiniz. Cebimizden çıkan para neden sizi ilgilendiriyor anlamış değilim. Başka bir oyuna başladığınız için kötülemenizin bir mantığı yok.

• quote:

Bedava Wow oynamak için 20 gün işçi gibi günde 8 saat çalışmak gerek.

Kendin bilirsin
    herkesin farklı ihtiyaçları
    farklı öncelikleri
    farklı hayatları var

iyi olmuş hem senin için hem de WoW için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Eylül 2020; 5:5:32 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Benim için iyi oldu da wow için aynı şeyi söyleyemeyeceğim . Parayı sever blizzard sonuçta. :)

• quote:

Benim için iyi oldu da wow için aynı şeyi söyleyemeyeceğim . Parayı sever blizzard sonuçta. :)
    Dostum diğer konuda az da olsa bir özet geçtim bahsettiğin oyun olan Conquer Blade 'in şirketi olan My.com eski adı yeni adı My.games ile ilgili

Şundan emin ol Blizzard o şirketin yanında melek kalır Blizzard'ın bu şikayet hali ile bile

düşün yani ne derecede kötü olduğunu My.games'in.

Fakat şunu sezinliyorum senden sanki bir maaşlı bir eleman vari savunuyorsun bu My.games'i

Ne gibi tecrübelerin var bu firma ile ilgili? Eminim ki benden daha az tecrüben var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Eylül 2020; 16:29:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Dostum diğer konuda az da olsa bir özet geçtim bahsettiğin oyun olan Conquer Blade 'in şirketi olan My.com eski adı yeni adı My.games ile ilgili

Şundan emin ol Blizzard o şirketin yanında melek kalır Blizzard'ın bu şikayet hali ile bile

düşün yani ne derecede kötü olduğunu My.games'in.

Fakat şunu sezinliyorum senden sanki bir maaşlı bir eleman vari savunuyorsun bu My.games'i

Ne gibi tecrübelerin var bu firma ile ilgili? Eminim ki benden daha az tecrüben var...

Alıntıları Göster
    Anlamaz arkadaş boşuna uğraşıyorsun. :) at geç.

• Bu kadar ufak bir kitle olup yıllardır drama çıkarmayı basarbilen nadir kitlelerden DH wow ailesi.

• Gametoken G kullanıcısına yanıt
    Ya adama kızmışsınız ama adam haklı bence biraz Açıkçası ben token kasmak için ayrıca 1 saat veremem, giderim 100 tl bayılırım daha iyi para var huzur var Ama wow oynamaya zaman yok
    Siz günde ne kadar zaman ayırarak token kasıyorsunuz söyleyebilir misiniz? Mesleklerle falan mı? Ya auctionda işler ters giderse parayı batırırsak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Ya adama kızmışsınız ama adam haklı bence biraz Açıkçası ben token kasmak için ayrıca 1 saat veremem, giderim 100 tl bayılırım daha iyi para var huzur var Ama wow oynamaya zaman yok
    Siz günde ne kadar zaman ayırarak token kasıyorsunuz söyleyebilir misiniz? Mesleklerle falan mı? Ya auctionda işler ters giderse parayı batırırsak
    Ben sadece kafama estiği ay gold kasıyorum diğer aylar istediğimi yaparak oynuyorum mesela bakıyorum bir mount var raidin son bossu onu düşürene kadar o raidi farmlıyorumyada hoşuma bir transmog gitti onu farmlıyorum 12 charla sıkıldım diyrlim world quest dönüyorum arkeoloji yapıyorum ekstra gold lazımsa 1 hafta günde 1.30 saat sadece 12 charla hellfire citadel dönüyorum pet işe yarar boeleri ahta satıyorum o kadar geçen ay sadece boş boş dolaştım hiçbirşekilde raid meslek vs yapmadım 300k toplamışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gametoken

Ben sadece kafama estiği ay gold kasıyorum diğer aylar istediğimi yaparak oynuyorum mesela bakıyorum bir mount var raidin son bossu onu düşürene kadar o raidi farmlıyorumyada hoşuma bir transmog gitti onu farmlıyorum 12 charla sıkıldım diyrlim world quest dönüyorum arkeoloji yapıyorum ekstra gold lazımsa 1 hafta günde 1.30 saat sadece 12 charla hellfire citadel dönüyorum pet işe yarar boeleri ahta satıyorum o kadar geçen ay sadece boş boş dolaştım hiçbirşekilde raid meslek vs yapmadım 300k toplamışım.

Alıntıları Göster
    Ya işte bunun için daha öncesinden muazzam emek harcamış olmak gerekiyor. O raid farmlama olayını yapıyordum wodda. Güzel para tabi ama max karakter lazım birkaç tane. O da ekstra zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Ya işte bunun için daha öncesinden muazzam emek harcamış olmak gerekiyor. O raid farmlama olayını yapıyordum wodda. Güzel para tabi ama max karakter lazım birkaç tane. O da ekstra zaman.

Alıntıları Göster
    Hedefine göre o char sayısı elbette değişir zaten emek vermeden kazanılan birşey var mı biz 3 arkadaşız ama herkeste sadece 1 üyelik mevcut içinde char sayısı farklı olsa bile bot gibi para kasmaya çalışmıyoruz bazen 3 saat kakara kikiri skinng yapıyoruz yada ghost iron ore 1 saatte ne kadar toplarız yarışına giriyoruz. 1 oyuncu bu oyunu oynarken en kötü zaten 5 char kasacaktır şimdi 1 char açıp 120 yapsan en kötü 1 haftanı alsa üzerine dk zaten 98 den başlıyor 1 günde onuda 120 yaparsın dk açsan 58den hadi 2 gündede o 120 olur exp almışsan boost veriyor oldu sana 4 char zaten bazen char kasmayı o kadar kolaylaştırıyorlarki istemesende 1 günde son seviyeye geliyor zaten char birde zaten ekstra gearlarıyla uğraşmıyorsun 2 exp önceki raidleri dolaşacağı için son seviye bir char her türlü raw goldda işe yarıyor.

• hani derler ya başka adam akıllı parti mi var oy atalım

aynı şey wow içinde geçerli başka düzgün mmorpg mi var oynayalım

en ucuz gametime nasıl alabiliriz bilen varsa yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

hani derler ya başka adam akıllı parti mi var oy atalım

aynı şey wow içinde geçerli başka düzgün mmorpg mi var oynayalım

en ucuz gametime nasıl alabiliriz bilen varsa yazsın
    En ucuzu arjantin acc 15tl civarı sanırım ama en çok kullanılan rus acc 50tl yada burada satanlardan 70-75e şuan neye satıyorlarsa.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.