Lüks olmasa bile, orta büyüklükte bir YAT alabiliyorsan zenginsindir, yat satın alabilmekle ölçüyorum zenginliği ne var. |
Aylık 80 bin TL maaş. (3. sayfa)
-
-
5160 euroyla zengin olunmaz
-
Çok doğru söyledin hocam keşke bu insanlar oy kullanmasa
-
yarısını yer yarısını biriktirirse 1 yıl sonra polo alabilir.
-
Olum 12.5 yaşında falan mısınız ? çocuk gibi başlıklar açıp saçma sapan sorular soruyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Blackmaster -- 8 Mart 2022; 12:40:10 > -
Bizim milletin yarısından çoğu anlama özürlü zaten. O yüzden daha laf anlatmaya çalışmıyorum. Aktrollere hikaye olarak geliyor bu.
-
o paraya fakir değğil f*cker olunur
-
konu tutmus la yeni gordum
-
Aylık 80 bin tl net maaş kazanan adam 5 çocuğu olsa bile çok çok rahat geçinir.
-
aylık 80 bin kazanan adam böyle soru sormaması lazım bence
-
Sen Söyle.
-
Çok fakirdir.
-
+21 cm değilse bi işe yaramaz.
-
eskiden benim maaş öyleydi de şimdi Türkiyedeyim çalışmayı bıraktım. Gidip gitmeme konusunda kararsızdım gitmedim. Çalışmak bana göre değil. ama yine de iyi oldu.
-
ne oldu bebişim o rigler
-
efsane yorum arada kaynamış. -
Satıp L7 aldım beboşum.
-
Mining işini ne yaptınız hocam?
-
20 adet L7 devam şuan. 15 gün kaldı yarılanmaya, ek olarak benim cihazlar türkiyede. Çünkü almanyada bu iş yapıldığında ek vergilendirme oluyor kazanılan para. Şuan zaten l7 dışında para kazandıran bir cihaz yok. Yarılanma sonrası belki cihazları satarım komple mining bitecek deniliyor. Kar getirmeyen bir işkolu haline gelecek.
-
valla ister inanın ister inanmayın 2016 yılında çalıştığım alman firmasında müdür 95 bin lira maaş alıyordu bunun 2016 olduğunu tekrar söylüyorum maaş bodrosunu kendi gözlerimle görüp kendim teslim etmiştim,o günden sonra kendime gelemedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X