Şimdi Ara

Aylık Ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler , şu anda diablo 3 'ün deneme sürümünü indiriyorum , satın da alıcam. peki her ay Wow gibi oynama süresi almamız gerekiyor mu?

ayrıca genişleme paketini hemen almak zorunda mıyım? teşekkürler.

• 1:Aylık ödeme yok..
    2:Bence alırsan daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

1:Aylık ödeme yok..
    2:Bence alırsan daha iyi olur.

hocam bu eklenti paketi Wow daki gibi belirli bi levelden sonrasını etkileyen bir paket mi yoksa direk 1 levelden itibaren etkili bir paket mi?

aynı anda madden fazla geleceği için almak istemiyorum.
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Ne kadar wow oynadınız bilmiyorum ama wow için de diablo için de ek paket zorunluluktur. Zira en fazla 3 günde maksimum seviyeye ulaşırsınız. 3 gün sonra alacağınız bir şey bütçenizde fark oluşturmaz. Ha deneme amacı ile diyorsanız belki sevmem diye iyi araştırın zira diablo'nun başlangıç pakedi de bir oyuna göre fiyatı yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 23 Ağustos 2014; 0:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Ne kadar wow oynadınız bilmiyorum ama wow için de diablo için de ek paket zorunluluktur. Zira en fazla 3 günde maksimum seviyeye ulaşırsınız. 3 gün sonra alacağınız bir şey bütçenizde fark oluşturmaz. Ha deneme amacı ile diyorsanız belki sevmem diye iyi araştırın zira diablo'nun başlangıç pakedi de bir oyuna göre fiyatı yüksek

hocam wow da cata sın sonuna kadar oynadım. oyunu diabloyu alıcam da galiba ek paketi de alıcam ama biraz bekleyecek.
    Şimdi diabloya yeni patch geliyor. Büyük bir pach. Alabilirsen bu aralar al ki @Tracy-Mcgrady herkesle başlarsın oyuna zevkli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bashibazouk

Şimdi diabloya yeni patch geliyor. Büyük bir pach. Alabilirsen bu aralar al ki @Tracy-Mcgrady herkesle başlarsın oyuna zevkli olabilir.

birazdan gidip alıcam diablo 3 ü .bir kaç sorum var zahmet olmazsa cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

diablo 3 , reaper of souls eklentisini satın almadan kaç levele kadar gidiyor?

oyunda clanla birlikte dungeon , quest vs. yapma sistemi var mı? varsa reaper of souls gerekiyor mu?

teşekkürler
  • 60 a kadar kasılabilir ros almazsan. bir partyde de max 4 kişi olabiliyor. ros kullananlar 70lvl olduğu için sizinle partye girmeleri onların zararına olacaktır(ya bölümün zzorluğu 70lvl zorluğuna göre olur böyle olursa siz bir işe yaramaz partyi yavaşlatırsınız, yada zorluk size göre olur onlara düşen hiçbir item işe yaramaz). şuan oyundaki en büyük etkinlik ros sayesinde girilebilen riftler buraya girmek çin ros paketini de almış olmanız lazım o olmazsa rifte giremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

60 a kadar kasılabilir ros almazsan. bir partyde de max 4 kişi olabiliyor. ros kullananlar 70lvl olduğu için sizinle partye girmeleri onların zararına olacaktır(ya bölümün zzorluğu 70lvl zorluğuna göre olur böyle olursa siz bir işe yaramaz partyi yavaşlatırsınız, yada zorluk size göre olur onlara düşen hiçbir item işe yaramaz). şuan oyundaki en büyük etkinlik ros sayesinde girilebilen riftler buraya girmek çin ros paketini de almış olmanız lazım o olmazsa rifte giremezsiniz.

hocam teşekkürler . aklımdaki tüm soruları cevapladın.
  • quote:

60 a kadar kasılabilir ros almazsan. bir partyde de max 4 kişi olabiliyor. ros kullananlar 70lvl olduğu için sizinle partye girmeleri onların zararına olacaktır(ya bölümün zzorluğu 70lvl zorluğuna göre olur böyle olursa siz bir işe yaramaz partyi yavaşlatırsınız, yada zorluk size göre olur onlara düşen hiçbir item işe yaramaz). şuan oyundaki en büyük etkinlik ros sayesinde girilebilen riftler buraya girmek çin ros paketini de almış olmanız lazım o olmazsa rifte giremezsiniz.

hocam bir sorum daha var , ros almazsam 60 a kadar oynarken bir şey değişir mi oyunda? yani ros lu 0-60 level ile ros'suz 0-60 arasında fark var mı? 60 dan sonra almayı düşünüyorum çünkü.
  • sıfırdan başlayacağın için değişen sadece act5 olmaz crusader classını kasamazsın, seni kasacak yada party yapacak adam bulmakta ciddi zorlanırsın oakdar onun dışında tabiki rossuzda 60 a kadar oynanır.
    eskiden olsa rossuz 60lvl çok güzeldi classların skillerini vb bozdular şimdi hiç zevk almazsın oynadığın 60lvldeki characterlerle.
  • quote:

sıfırdan başlayacağın için değişen sadece act5 olmaz crusader classını kasamazsın, seni kasacak yada party yapacak adam bulmakta ciddi zorlanırsın oakdar onun dışında tabiki rossuzda 60 a kadar oynanır.
    eskiden olsa rossuz 60lvl çok güzeldi classların skillerini vb bozdular şimdi hiç zevk almazsın oynadığın 60lvldeki characterlerle.

hocam derdim para olduğu için iki paket arasını uzatmaya çalışıyorum. 60 olduğum gibi alıcam ros , 0-60 arası sıkıntı olmaz değişmez , partysiz kasılırsın dersen alıcam.
  • kasılırsın tabi de sonuçta eskiden olduğu kadar çok alamazsın ros geldikten sonra diablo 3 60lvl e kadarki kısmıyla eski halinden bence %80 daha zevksiz hale geldi bununda nedeni milleti ros almaya teşvik etmektir tamamen duygusal yani.
    sana şöyle diyim ben diablo 2 yi en az 7 8 yıl aralıksız oynamıştım. Diablo 3 önsiparişle aldım. 3 4 ay oynadıktan sonra baktım tat vermiyor bıraktım. Ros çıktığından beri aralıksız oynuyorum. Nasıl diablo 2 Lord of destruction eklentisi ile çok değişti ise d3 de ROS ile çok değişti gelişti ve oynanabilirliği arrtı. Bu arada hc de bol bol yeni char lazım olduğu için arkadaşlarla birbirimizi ruslarız hatta ben yalnızken multiboxla kendi kendimi rushlarım 1-60 arası 30 dakka ile 45 dakika aras değişiyor. 60-70 arası 1 saat 1.5 saat alıyor Oyunda aynı wow gibi endgamesi zevkli(T6 da farm yapçak seviyeye gelmek gibi ).
  • quote:

sana şöyle diyim ben diablo 2 yi en az 7 8 yıl aralıksız oynamıştım. Diablo 3 önsiparişle aldım. 3 4 ay oynadıktan sonra baktım tat vermiyor bıraktım. Ros çıktığından beri aralıksız oynuyorum. Nasıl diablo 2 Lord of destruction eklentisi ile çok değişti ise d3 de ROS ile çok değişti gelişti ve oynanabilirliği arrtı. Bu arada hc de bol bol yeni char lazım olduğu için arkadaşlarla birbirimizi ruslarız hatta ben yalnızken multiboxla kendi kendimi rushlarım 1-60 arası 30 dakka ile 45 dakika aras değişiyor. 60-70 arası 1 saat 1.5 saat alıyor Oyunda aynı wow gibi endgamesi zevkli(T6 da farm yapçak seviyeye gelmek gibi ).

hocam diablo 3 ve ros ' u dün aldım. fakat 0-60 arası 30 dakika diyorsun , ben 5 saat oynadım aralıksız ancak 25 level olabildim. nasıl kasıcam o kadar hızlı?

tek başına kasamıyorsun tabi. yeni karakter açınca bi arkadaşi çağırıyoruz o kasılacak yerlerde bizi kasıyor :) Bi ara kasarım seni eğer istersen. ister hardcorede ister softcorede . Fakat şimdi yeni patch gelince sezon açaçağız o zman baştan oynamılş olucaz kimsenin bizi kasacak karakteri olmadığı için aheste aheste oynuyacaz oyunumuzu :)
  • E bi clan falan kurun bari de biz de katılalım aranıza. Ben de yamadan sonra başlayacağım.
  • quote:

tek başına kasamıyorsun tabi. yeni karakter açınca bi arkadaşi çağırıyoruz o kasılacak yerlerde bizi kasıyor :) Bi ara kasarım seni eğer istersen. ister hardcorede ister softcorede . Fakat şimdi yeni patch gelince sezon açaçağız o zman baştan oynamılş olucaz kimsenin bizi kasacak karakteri olmadığı için aheste aheste oynuyacaz oyunumuzu :)

karakterle sıfırlanacak mı yeni sezonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Kendi karakterin sabit kalıcak, sezonluk karakterler açılcak ve sıralama sistemi eklenicek oyuna Sezon bitince yaptığın herşey sezonluk olmayan karakterine eklenicek

• quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Kendi karakterin sabit kalıcak, sezonluk karakterler açılcak ve sıralama sistemi eklenicek oyuna Sezon bitince yaptığın herşey sezonluk olmayan karakterine eklenicek

güzelmiş , ne zaman başlayacak bu sezon?

arkadaş ortamı olmadan kastıramam değil mi şu anda kimseye ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.