Şimdi Ara

Aylik Süre Ucreti Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hepimizin de bildiği gibi Dolar ve Euro gün den güne artmak da ve bizler için yeni paketler olsun süreler olsun bunlari almak da sıkıntı yaşıyoruz ama bu konuda yapicagimiz bişeyler olabilir mi diye düşündüm Aklima direk steam geldi stem türkiye bölgesi için Dolar kurunu cuzzi bi miktarda sabitledi ve Türk kullanicilari rahat bi nefes almıştı bizde Blizzard'a bu örneği belirtip bölgesel fiyat istediğimizi dile getiren bi mesaj yazabiliriz belki toplu bi şekilde istek olursa dikkate alınır ne de olsa sadece Wow olarak düşünmemek lazım yeterli kişi olursa ortak bi metin hazırlıyip mail atabiliriz.

Not:İmla kuralları için kusura bakmayın telefondayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum, bu gidişle dolar/euro 5 liranın üstüne çıkacak.
    Malüm kişilerin yüzünden.
  • Oyunun aylık ücreti nerdeyse 60 liraya yürüyor. Sırf bu nedenden dolayı oynamıyorum. Kendi acc'mi bırakıp rus acc'si falan filan bu işlerede girmek istemiyorum. Yapsa blizzard bir babalık kuru 1.5'tan sabitlese ne iyi olur.
  • Böyle bir konuda toplu olarak görüş bildireceğimiz bir ortamı varmı blizzard’ın bilmiyorum. Ama bencede sabitlenmeli artık game time bir yana diğer servislerin ücretleri çok ağır olmaya başladı. Faction veya realm change 45 euro yapıyor.

• Herhangi bir ülkede, o ülkenin para biriminin değer kaybetmesi Blizzard'ın umrunda olmaz. Ne zaman olur? Türkiye'den tüm oyuncular topluca bıraktığı zaman. Böyle bir şey mümkün mü? Tabi ki değil.
  • Mecburen oynayanlar da azalarak bırakacaklar. Bu fiyatlara uzun süre tutunmak mümkün değil. İletişim adresi var ise belki farkındalık yaratılabilir. En azından hiç ses duyurmamaktan iyidir.
  • change.org da imza toplanabilir. Oyunu bırakmasalar dahi ses getirebilir. Tr serverı açılacağı rivayeti vardı bir ara. En azından Blizzard pazar olarak bizi biliyordur.@RaúL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldigo -- 8 Kasım 2017; 17:42:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer böyle bir bildirim yapılacaksa yapalım blizzard’a yaparlar yapmazlar onlar bilir. Kampanyayı başlatın imza verelim.

• ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    ruslara nasıl var ki acaba ?

böyle bir konu açmak benimde aklıma gelmişti ama blizzardın çok umrunda olacağını düşünmedim. ve hala da sanmıyorum muhtemelen o kadar değerli olduğumuzu
  • Imza sayısı az kalabilir benim kanımca mail atarsak daha etkili olur belki de.

• Boşuna uğraşmayın gençler. Blizzard kuru falan sabitlemez. zaten türk oyuncu sayısı twisting nether ve silvermoon da baya azaldı. Tokeni biten pek ödeyemiyor subsı.

Ancak blizzard ta bayaz yakalı bir türk çalışan bulursanız belki dile getirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 9 Kasım 2017; 5:9:21 >
  • Türkiye için hiç bir kolaylık sağlamaz Blizz. Dışarıdaki imajımız ortada. Diğer yandan ekonomik yönden Blizze yaptırım uygulayabilecek bir oyuncu kitlemiz de yok.

Bir ara WoW'a eklenecek resmi dillerde Türkçe'nin de adı geçiyordu. Yeterli potansiyeli bulamadıklarından gerçekleştirmediler.

• knight online gibi serverların tamamına yakını türk oyunculardan oluşsa bu dediğin olabilir değil %100 olur fakat şu an oyundaki türk sayısı çok kısıtlı. böyle bir şeyin mümkünatı yok. evet kabul ediyorum üyelik fiyatları dövizin de etkisiyle hiç hoş bi yere gelmedi fakat ayda 1 kere dışarıda yemek yemeyin o fazlalık olan kısmı çıkar zaten. yani birim fiyat üzerinden baktığımızda ne ucuz ki bize ? çok daha fazla talep olan hizmet ve ürünleri ucuzlatabiliyor muyuz ? hayır. dolayısıyla oyundur ucuzlayabilir gibi görmemek lazım bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 9 Kasım 2017; 10:29:42 >
  • Gecen yanlis serverda yanlis class actim boost attim dedim simdi 2-3 ay zaman alsa istediklerim 120-180 civari para odeyecegim ve emek olacak oylece biraktim. Donersem yeni oyun alacagim ayni paraya geliyor neredeyse. Simdi oyunu seviyorum verebilecek gucteyim ama bir taraftan da dusununce insan 2 ayda bir orjinal yeni oyun alir dener neredeyse o parayla. Tokenlar da 300k ya yaklasmisti neredeyse. Hani deger mi diyorum bazen.

• aynen canım dwarf warrior oynamak istiyor. gidipte race change 25€ verecek param var o konularda bir sıkıntım yok ama 25€ yahu 112TL para yapar. ona vereceğime oğlana bi mont falan alırım dedim gittim dwarf warrior kasıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

aynen canım dwarf warrior oynamak istiyor. gidipte race change 25€ verecek param var o konularda bir sıkıntım yok ama 25€ yahu 112TL para yapar. ona vereceğime oğlana bi mont falan alırım dedim gittim dwarf warrior kasıyorum.

Heyt be baba gibi baba oğlanada oynat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.