Şimdi Ara

aylık yüzde on nema (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size 50 bin verdim diyelim üstüme ne tapusu yapacaksınız

Mozambikte arsa tapusu ben istemem
    100 binlik tapuyu yapacak kadar kek de olamazsınız.
    Kağıt para gibi yüzlerce farklı arsanız mı var 100 kişi gelse 100 tapu yapayım derken alımı saım masrafları vs

alım satım masrafları son derece yüksek artık
    Kdvsi var bunları kim ödüyor

Finansal kuruluş değilsiniz para zaten toplayamazsınız

Yurtdışı hesaplarda örneğin zaten siz sadece attorney görünüyorsunuz hesap sahibi dışında para da çekilemiyor neden tapu yapıyoruz dediğinizi de anlamak mümkün değil parayı üstünüze istemeniz de bir tuhaf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende mersinde bi şirkete böyle bir yatırım yaptım dayım 2.5 yıldır aylık %5 alıyor teminat vs yok, adamların işlemleri açık ve 2000 den fazla yatırımcısı var bende 6. ayım doluyor etrafımda 4 5 kişi daha katıldı aracı olmaya karar verdim, şirketide ekibide tanıyınca zamanla güvendim işlemlerini sürekli takip ediyorum çok şükür yıllardır sektirmeden ödeme yapmışlar bende girdim gireli bi sıkıntı yok aynen devam. isteyene yardımcı olabilirim. Bol kazançlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

forex piyasası riskli bir piyasa olmakla beraber işin mantığını kavradığınızda kolay para kazanırsınız
    ayrıca robot yazmayı bilirseniz ve sağlam bir robot yazarsınız oturduğunuz yerden de para kazanırsınız
    bazı arkadaşlar bu işi bilmiyorsa google a girip mql4 veya mql5 yazarak araştırmalara başlayabilir
    bilen arkadaşlara nasıl kazanıldığını anlatacak halim yok
    bir arkadaş günlük %1 civarı para kazanıyor yani aylık %30 ediyor.
    bu arkadaş bu seviyeye gelmek için 5 yıl kafa patlatmış.
    inanmayan olunca para hareketlerini gösterince ortalama kazancı bu oluyor
    yazdığı robota işyatırım 2 milyon dolar önerdi ama arkadaş satmadı.

arkadaşının adı warren buffet mı?
  • Bir arkadaşta Mersin 'den geldi şu an bize anlatıyor bu yukarıdaki sistemi 20.000 tl yatırmış galiba yakında bir kaç aya patlayınca görürüm ben onu böyle bir sistem olsa bankalar deli gibi karlar açıklarlar her sene üye getirme sisteminden başka bir şey değil bir verir iki verir nereye kadar verecek bu sistem herkes zengin olma derdinde olmasından çıkıyor bu saçma sistemler..
  • hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Bir arkadaşta Mersin 'den geldi şu an bize anlatıyor bu yukarıdaki sistemi 20.000 tl yatırmış galiba yakında bir kaç aya patlayınca görürüm ben onu böyle bir sistem olsa bankalar deli gibi karlar açıklarlar her sene üye getirme sisteminden başka bir şey değil bir verir iki verir nereye kadar verecek bu sistem herkes zengin olma derdinde olmasından çıkıyor bu saçma sistemler..

hangi bilgi ve tecrübenle bu şekilde konuşuyorsun ki ?

bilgisiz fikirli çok forumda.. deneyimsiz, tecrübesiz ama lafı bol çok.. herkeste laf var pek azında ispat var.

ispatı olanlara arkasında duranlara itibar gösterin forumdaşlar.
  • Ya yazamadım o zaman kaldı arkadaşa sordum akşam söylemiyor.. Söylerse o kişi bir daha onunla iş yapmazmış yani bu işin ardından trajedi çıkacak.. O da gitti 20,000 tl demeye başladı artık umudu kesmeye başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Ya yazamadım o zaman kaldı arkadaşa sordum akşam söylemiyor.. Söylerse o kişi bir daha onunla iş yapmazmış yani bu işin ardından trajedi çıkacak.. O da gitti 20,000 tl demeye başladı artık umudu kesmeye başladı..

özelden yazıyroum arkadaşa bi sorar mısın
  • Değerli arkadaşlar ben yandım sizde yanmayın diye yazıyorum. Bende girdim boyle bir işe. Cok guvendigim bir abim girmiş , ben ondan duydum. 3 yıldır felan sürüyomus nema dagıtımı. Benim arkadaşla konustuğum sıralar kendisi 6-7 aydır içindeydi ve düzenli alıyorum dedi. Bende gitdim güvenerek. Bi 3-4 ay düzenli para geldi bende gaza gelip biraz daha arttıak içik kredi çektim. 5. Ayda adam kayboldu. Şu an bihaberiz bekliyoruz. Alın terinizle helalinden yiyin arkadaşlar , ben açgözlülüğümün kurbanı oldum ve şu an bataktayım. Sizler benim hatamı yapmayın. Ha 3 yıl sorunsuz kazananlar var konuştum onlarlada ama galiba benim şanşsızlığım. Ben girdim böyle oldu. Sakın diyorum ızak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın adı ney parayı yatırdığınız ya da şirketin adı ?
  • Dostum ben afamla şahsen tanışmadım aracı bi arkadaş var uzun suredir aracılık yapan onunla itibatlaştık. Şimdi isim vermek doğru olmayabilir bilmiyorum ama size tavsiyem uzak durun. Ben gercekten çok zor durumdayım pek çok kişide öyle. İntahara kalkışanlar var. Bu duygu sömürüsü için söylenmiş bişey değil tamamen gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: efe0948

Dostum ben afamla şahsen tanışmadım aracı bi arkadaş var uzun suredir aracılık yapan onunla itibatlaştık. Şimdi isim vermek doğru olmayabilir bilmiyorum ama size tavsiyem uzak durun. Ben gercekten çok zor durumdayım pek çok kişide öyle. İntahara kalkışanlar var. Bu duygu sömürüsü için söylenmiş bişey değil tamamen gerçek

özelden yazdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

O zaman buraya topik açıp vakit kaybetmenize gerek yok.......Doru FX şirketine.......

Bi kural daha yazayım....

FX yatırımı KY için , rus ruleti gibidir...Topluda 6 mermi vardır.......

Yahu böyle tiplere sinir oluyorum.Adam ne güzel başlık açmış soru sormuş.Sorduğu soru gayet mantıklı bu kadar veren şirket varmı bilmiyorum ama şahsi oynayıp bahsettiğiniz miktarda para kazanan büyüklerim var.Sen gelmişsin burda laf ebeligi yapıyosun.Yok efendim rus ruletinde şu kadar mermi varmış bilmem ne bilmem ne.Birader adam senin saçmalıgını görmek için mi konu açtı.Bildigin birşey varsa adam akıllı yaz anlat.Boş laflarla laf ebeligi yapıp sonunada on tane nokta koyarak kendini küçük düşürmekten öteye gitmiyorsun onu bil

• Hanifi yeri taniyaniniz var mi son durumdanbhaberi olan arkadaslar yazarmi burdan bizi rezil etti ne olacak bu isin sonu

• robust3471 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım doğru duymuşsun ben 10 aydır alıyorum bu iş illegal felan da değil spk onaylı bir iş tabi ilk başta herkesin dediği gibi bende olur mu öyle şey kim kime bedava para verir diye belli bir müdde araştırınca sonunda girdim ve çok şükür ki ben çok sıkıntıda kurtardı eğer zor durumlarda arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum

• ananun ami A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ondan uzak dur aman diyim paranı yatırma

• Olumlu msj yazanların siteye yeni kayıt olduklarına dikkat.......

• Ahmetkisa19 A kullanıcısına yanıt
    Bana da iletişim bilgilerinizi gönderir misiniz ılgılenıyorum

• Bu ülke ne dolandırıcılar gördü halada görmeye devam edicek. Jet fadıl'ların 2-3 kez milleti tekrar tekrar dolandırması kısa yoldan zengin olmaya çalışan uyanıkların para hırsı idi. Meşhur Sülün Osman '' Ben kimseyi dolandırmadım sadece beni dolandırmaya çalışanları kandırdım'' demiştir. Gerçekten de öyle Bogaz Köprüsünü Sülün Osman'dan 3-5 kuruşa almaya çalışıp Milyonlarca kar elde etmeye çalışan tipler dolandırılmıştır.

İşin özeti bu adamlar sana garanti verebiliyormu? Elindeki sözleşme yetmez adam sana güvence verebilecek mi Mesala adamın mal varlığı varmı? Bankadan sana teminat verebilecek mi? Bu sorunların hepsi koca bir HAYIR. 2 gün önce üyelik açıp ilk mesajları bu konu olan sahtekarlara inanmayın...

Ne desek de inanacaksınız ''tabiki hayat tecrübesi ucuza kazanılmıyor'' Siz de geçin bu kervandan ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postence -- 17 Ağustos 2015; 10:36:20 >

• aylık %10 faiz? 500bin lira yatırsan ayda 50bin lira? Kanmayın arkadaşlar şöyle şeylere. Konuya yazanların %90'ı yeni üye. Kıllandım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.