Şimdi Ara

aylık yüzde on nema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar. piyasada bazı forex oynayanşirket veyaşahıslar var. Ve bunlar yatırdığınız paraya aylık yüzde 10 nema veriyorlar. mesela 10.000 tl yatırdınız. 12aylık sözleşme yaptınız ayda 1000 tl cebinizde. dönem sonu 12.000 tl + 10.000 anaparanız toplam 22.000 tl oluyor paranız 1 sene sonra. bunlar 3 ay-6ay yada 12 aylık yazılı veya sözlü bir sözleşme yapıyor. Hatta aylık yüzde 15 verenler bile var diye duydum. Bu konuyla ilgili bilgisi olanlar paylaşsın lütfen. Tabiki risklidir fakat riske girmeden de para kazanılmıyor. Kazanılıyorsa herkes kazansın istiyorum. Burada paylaşım yapalım. Parasını bu şekilde işleten varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robust3471 -- 26 Ocak 2015; 18:25:34 >

• Finans piyasalarında yazılı olmayan kural......

Bedava peynir,fare kapanında olur........

• bu şekilde 1 yıldır düzenli kazananları biliyorum.
  • robust3471 kullanıcısına yanıt
    O zaman buraya topik açıp vakit kaybetmenize gerek yok.......Doru FX şirketine.......

Bi kural daha yazayım....

FX yatırımı KY için , rus ruleti gibidir...Topluda 6 mermi vardır.......

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

O zaman buraya topik açıp vakit kaybetmenize gerek yok.......Doru FX şirketine.......

Bi kural daha yazayım....

FX yatırımı KY için , rus ruleti gibidir...Topluda 6 mermi vardır.......

Arkadaşım anlamadığın konu şu: 1. Ben FX şirketi değilim ve bu işi yapmıyorum. Buraya topik açmana gerek yok falan yazman biraz saçma olmuş. Ben kimseye böyle bir iş var, gelin girin demedim. Piyasada bu şekilde bir yatirim şekli var. Yapanlar var, parasını koyanlar var, yüzde on nemasını takır takır alanlar var. Şimdi böyle bir kazanç kapısı varken neden herkesin bundan haberi olmasın? Yoksa siz de duyulmasını istemeyenlerden misiniz? Genelde turklerde ben kazanayim baskasi kazanmasin mantigi vardır. Bu da bilinen bir gerçek..
    İkincisi piyasada bu işi yapan FX şirketi veya şahıs varsa herkes buradan paylaşsın, riske girip para kazanmak isteyen gider, görüşür, girer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aylık yüzde 10 ne gördüm ne de duydum zaten imkansız ötesi. İsmini vermeyeceğim ünlü bir adam var hesabınızı yönetiyor dolar bazında yıllık yüzde yirmi olabilir diyor fakat garanti vermiyor pozisyonlar zarardaysa zarar da olabiliyor

Bunun dışında benim gördüğüm en büyük kazançlar uluslararası şirket bonolarında örneğin bir kazak petrol şirketi yüzde 20 ile borçlanıyor ama iflas ederse para yanıyor

Aylık yüzde on ancak jetfadıl gibi para toplamak için kısa bir süre ödenebilir sonrası da malum yoksa böyle bir kazanç imkansız

Bedava peynir lafı da yanlış değil dünyanın hiç bir yerinde duymadığım görmediğim bir oran

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Aylık yüzde 10 ne gördüm ne de duydum zaten imkansız ötesi. İsmini vermeyeceğim ünlü bir adam var hesabınızı yönetiyor dolar bazında yıllık yüzde yirmi olabilir diyor fakat garanti vermiyor pozisyonlar zarardaysa zarar da olabiliyor

Bunun dışında benim gördüğüm en büyük kazançlar uluslararası şirket bonolarında örneğin bir kazak petrol şirketi yüzde 20 ile borçlanıyor ama iflas ederse para yanıyor

Aylık yüzde on ancak jetfadıl gibi para toplamak için kısa bir süre ödenebilir sonrası da malum yoksa böyle bir kazanç imkansız

Bedava peynir lafı da yanlış değil dünyanın hiç bir yerinde duymadığım görmediğim bir oran

Doğru söylüyorsun hocam. Ama böyle bir kazanç şekli var, ha jetfadıl olayına dönermi? Bilmem. Çünkü bazıları anaparaya garanti vermek için senet veriyor. Bazıları çek , bazıları ise ev tapusu.. Düşünsenize 100.000 yatırdınız, paranıza garanti olarak ta ev tapusu aldınız aylık 10.000tl ve 12 ay sözleşme... 12 sonra ister sözleşmeyi yeniliyorsun ister paranı alıp çıkıyorsun. Şuan da bu acayip revaçta. Herkes duymamış olabilir. Ama ben birkaç yerden buldum. Nette yazan çizen yok. Onu da ilk ben yaptım, herkes duysun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-1-b bağkur prim ödemesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: robust3471

quote:

Aylık yüzde 10 ne gördüm ne de duydum zaten imkansız ötesi. İsmini vermeyeceğim ünlü bir adam var hesabınızı yönetiyor dolar bazında yıllık yüzde yirmi olabilir diyor fakat garanti vermiyor pozisyonlar zarardaysa zarar da olabiliyor

Doğru söylüyorsun hocam. Ama böyle bir kazanç şekli var, ha jetfadıl olayına dönermi? Bilmem. Çünkü bazıları anaparaya garanti vermek için senet veriyor. Bazıları çek , bazıları ise ev tapusu.. Düşünsenize 100.000 yatırdınız, paranıza garanti olarak ta ev tapusu aldınız aylık 10.000tl ve 12 ay sözleşme... 12 sonra ister sözleşmeyi yeniliyorsun ister paranı alıp çıkıyorsun. Şuan da bu acayip revaçta. Herkes duymamış olabilir. Ama ben birkaç yerden buldum. Nette yazan çizen yok. Onu da ilk ben yaptım, herkes duysun..

Ev tapusu ile hiç bir şey yapılamaz zaten bin kişiye aynı ev tapusunu gösterip duruyordur

Senedi çoktan yalan eder bi iki trilyonluk senet kestirip eşine ilk alacak sırasına koyar sıra gelsin diye bekleyip durursun iflas halinde o da üstüne mal tanımlarsa

Neyse uzatmayayım yüzde beş de desen imkansız derdim

İllegal olduğunu da unutmayın hakkınızı ararken illegal iş yapmış olarak arayacaksınız

• Yanılıyorsun.
    Yasadışı ( illegal) değil.
    Ev tapusunu gösterme değil dostum, üstünüze yapmaktan bahsediyorum. İkisi aynı şey mi?
    Bu iş dediğim gibi risksiz değil. İstemeyen girmek zorunda da değil.
    Dediğim gibi burada yasal olarak FX oyanyıp paramıza nema veren kişi veya şirketleri paylaşalım.. Sonuçta herkesin aklı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: robust3471

Yanılıyorsun.
    Yasadışı ( illegal) değil.
    Ev tapusunu gösterme değil dostum, üstünüze yapmaktan bahsediyorum. İkisi aynı şey mi?
    Bu iş dediğim gibi risksiz değil. İstemeyen girmek zorunda da değil.
    Dediğim gibi burada yasal olarak FX oyanyıp paramıza nema veren kişi veya şirketleri paylaşalım.. Sonuçta herkesin aklı var.

Para yatırdığınız için üstünüze tapu yapıyor

Oldu tamam

• la boyle seylere inananlardami var, yuzde 10 mu sadece guluyorum kim kime havadan para verir arkadaslar sakin inanmayin boyle seylere

• quote:

Orijinalden alıntı: brhnsgrc

la boyle seylere inananlardami var, yuzde 10 mu sadece guluyorum kim kime havadan para verir arkadaslar sakin inanmayin boyle seylere

Üstüne ev yapıyo diyince inandım ben

Ev muhtemelen pluton ya da jüpiterde ama olsun başımızı sokacak bir dam olsun da

Alien la iki tavla filan atarız o arada gelsin mangırlar

• forex piyasası riskli bir piyasa olmakla beraber işin mantığını kavradığınızda kolay para kazanırsınız
    ayrıca robot yazmayı bilirseniz ve sağlam bir robot yazarsınız oturduğunuz yerden de para kazanırsınız
    bazı arkadaşlar bu işi bilmiyorsa google a girip mql4 veya mql5 yazarak araştırmalara başlayabilir
    bilen arkadaşlara nasıl kazanıldığını anlatacak halim yok
    bir arkadaş günlük %1 civarı para kazanıyor yani aylık %30 ediyor.
    bu arkadaş bu seviyeye gelmek için 5 yıl kafa patlatmış.
    inanmayan olunca para hareketlerini gösterince ortalama kazancı bu oluyor
    yazdığı robota işyatırım 2 milyon dolar önerdi ama arkadaş satmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 11 Mart 2015; 1:38:35 >
  • quote:

quote:

la boyle seylere inananlardami var, yuzde 10 mu sadece guluyorum kim kime havadan para verir arkadaslar sakin inanmayin boyle seylere

Ev muhtemelen pluton ya da jüpiterde ama olsun başımızı sokacak bir dam olsun da

• Sakın böyle şeylere bulaşmayın! Duyduğum birkaç kişi piyasadan topladığı yüklü paralarla kaçtı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın böyle şeylere bulaşmayın! Duyduğum birkaç kişi piyasadan topladığı yüklü paralarla kaçtı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewel_py1

Sakın böyle şeylere bulaşmayın! Duyduğum birkaç kişi piyasadan topladığı yüklü paralarla kaçtı...

Kimler hocam sahis yada şirket ismi varmi acaba

• Hocam konuyla ilgili ulasabilecegimiz kimseler var mı?

• FX öneren katılımcılar bir süre sonra terki forum eylerler.....

Ütüldülermi?

Kazandıkları paraları ütülemekten vakitmi bulamıyorlar....?

• quote:

Orijinalden alıntı: baycaca

quote:

quote:

Size sadece guluyorum
    Biz bu isin icindeyiz kardesim..yillarcada aliyoruz sikinti yok..sizi inandirmak zorunda degilim tabiki ama bu bir gercek...aylik nema ile caliaiyoruz...

Hocam zaten esprili bisey yazmaya calismisim zamaninda

gulmeniz memnun eder beni

Siz esprili yazmadan beni guldurdunuz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.