Arkadaşlar Bu Sorun Herkeste var :D Direk Konuya Geçeyim Şuana Kadar Kesin Bi Sonuca Varamadım. Fotoğraf mı doğrudur ayna mı doğrudur ?
Biraz Araştırma Yaptım 2 Aynayı biri yatay biri dik gelecek derecede tutup yani 90 derecelik bir açı oluşacak o oluşan 2. görüntü gerçek görüntüymüş madde madde anlatayım.
1- Aynada süper görünüyor fotoğrafta berbat..
2- Eğer Fotoğraf doğruysa örneğin bir arkadaşınızın fotoğrafını çekin kısmen benzer ama çok azda olsa farklı gelir kendinizi çekersiniz acayip farklı gelir sanki farklı bir kişi, ayna doğru değilse eğer aynı arkadaşınıza aynada bakın 2 görüntüde aynıdır fotoğrafta aynı aynada aynı,
3 - Eğer aynayı dik tutulan görüntü gerçek bizsek oda çok farklı bir görüntü oda normal aynadan ve fotoğraftan bambaşka :D eğer o bizsek aynada ve fotoğrafta neden garip ama başka kişiler gayet normal ayna ve fotoğrafta ? :D
4- Ben böyle soru sormayı nerden öğrendim ? :D neyse şaka bi yana cidden iğrenç bi durum kimi diyor foto doğru kimi diyor ayna doğru. fotoğrafta şöyle bişey var sonuçta mercekle alakalı insan gözü kadar gelişmiş değil aynaya gelince ters görüntü var :D çok saçma bi durum yani, madem ters görüntümüz öyle fotoğraf çekinip ters çevirince sağı sola solu sağa aynadaki görüntü oluşması gerekiyor ama yine aynı farkeden bişey yok :D örneğin bi arkadaşınızın fotoğrafına bakın ve ters görüntüsüne bakın birde fark yoktur :D
konuyu açmıştım görünmemişti bitane daha açılmış .(
okurken yoruldum yeminle.
hiç inanmak istemiyorum fotoğrafın doğru olduğnua berbat çünkü fotolar :D
aynaya bakıyorum farklıyım fotografa bakıyorum farklıyım olum nasıl bir insanım lan
Ben babama kendi gözümle bakıyorum birde aynadan bakıyorum hiç bir fark yok ancak kamera ile 2-3 kere üst üste çektiğimde adam farklı çıkıyor. Lense mi inanıyım göze mi ? Nikon canon kullananlar o makinelerle kendilerini tatmin ettikleri için fotoğraf derler ancak en gerçeği aynadır. Ayna'da nasıl görüyorsan %90 gerçek hayatta öylesindir, aynada kendini beğenmeyenler tabikide fotoğraf diyecektir.
:D aynı sorun :D hatta bazen aynada bile farklıyım bi bakyom süper bi bakyom iğrenç :D çok garibim :D millet aynadada fotodada güzel kimide normalde güzel fotoda güzel :D ben böyle işin :(
Aynada daha sexsi duruyorum
Aynada Brad Pitt Fotoğrafta Ajdar :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme