Arkadaşlar Ayna grubunu nasıl buluyorsunuz. Bence çok kaliteliler, ama sanki bu günlerde eski rağbetlerinde değiller gibi. Piyasada o kadar kalitesiz sanatçı varken, Ayna neden geri plana atıldı (Radyo ve TV'ler) anlayamıyorum.
Anlatmalıymış Meğer Bari Sen Unutma Beni Severek Ayrılanlar Kiziroğlu Gittiğin Yağmurla Gel Ölünce Sevemezsem Seni favori şarkılarım
evet ilk havaları yok yeterli beste üretemiyorlar. şimdi hit şarkıları yok
Gittiğin Yağmurla Gel Ölünce Sevemezsem Seni
anlatmalıymış meğer severek ayrılanlar
erhan güleryüz olmassa ayna da olmass süper besteler yapıyo adam ama bence solo daha ii yani son albümlerini pek sewmedimm ama erhan güleryüzün solo albüm mükemmel
Aynayı severim, Erhan gerçekten özel bir insandır. Ama hiç konserde izlemedim. Eminim konserleri de eğlenceli geçiyordur. Yalnız Erhan bir gece İstiklal'de talihsiz bir olayla karizmasını yerle bir etmiştir! O gece de çok gülmüştüm, hala aklıma geldikçe gülerim!
Birinci ve ikinci albumleri çok güzeldi.
Cemil (kel) ayrılınca grubun pek tadı kalmadı ama yine de Ayna'nın yeri ayrı.Erhan Güleryüz bu işi iyi biliyor...
Arkadaşlar Ayna grubunu nasıl buluyorsunuz. Bence çok kaliteliler, ama sanki bu günlerde eski rağbetlerinde değiller gibi. Piyasada o kadar kalitesiz sanatçı varken, Ayna neden geri plana atıldı (Radyo ve TV'ler) anlayamıyorum.
Anlatmalıymış Meğer Bari Sen Unutma Beni Severek Ayrılanlar Kiziroğlu Gittiğin Yağmurla Gel Ölünce Sevemezsem Seni favori şarkılarım
parcaları gercekten guzel..
BEN COK SEVERIM AYNAYI VE AYNANIN GUZEL OLMAYAN SARKISI YOK GIBI BISEY NERDEYSE BUTUN HEPSI GUZEL SARKILARININ.
böyle bir topic vardı ama aramamız sağolsun çok manyak çalışıyo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme