Şimdi Ara

Aynalar Filminden Bir Kesit (+21)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür konular pek açmam ama Aynalar filminin bu sahnesi gerçekden çok akıllıca geldi,diğer korku filmlerinde rasmaladığım bir ölüm tekniği ben beğendim.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=125149167111&ref=mf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖTÜKEN -- 19 Ağustos 2009; 18:39:28 >

• Ben deniyorum da açılmıyor filmdeki kadar.
  • vış
  • mirrors filmi süperdir

kiefer sutherland amcam oynar
  • Zeki işi bu film.Hayran kaldım açıkçası filme.
  • 26-27 snlere bakın isterseniz
  • ya türkler yapsa bu filmi türk filmi diye dalga geçerler gıcık oluyorum böyle film lere bu kadar saçma olur ancak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o değilde bi insan durgun suda nasıl yıkanır ya
    edit: biraz daha kanlı olsaymış keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 19 Ağustos 2009; 16:59:37 >
  • Allah (c.c) Korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

26-27 snlere bakın isterseniz

Israrcıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

ya türkler yapsa bu filmi türk filmi diye dalga geçerler gıcık oluyorum böyle film lere bu kadar saçma olur ancak

Yoo film bence çok kaliteli bir filmdi izlediğimde çok beyenmiştim.Türk filmi diyosunda sen bu filmi 'Büyü' filmine falan benzettin sanırım
  • Filmi izlemedim ama bu sahnedeki görsellik pek tatmin etmedi beni, animasyonlar üzerinde daha fazla çalışılabilirmiş bence.

Korkma konusuna gelince, hayatta korkulacak o kadar çok şey var ki bu tip şeylerden korkmaya sıra gelmiyor ne yazık ki.
  • güp güzelim kadın harab oldu Allah Düşmanıma Vermesin
  • o film harikaydı ama eksik bitti bizde okulda izlemiştik
  • Ben filmi izledim küfredenler olacaktır eminim ama film bana göre tam bir fiyaskoydu hatta foruma konu açmıştım arkadaşlarla kalıcaz bize güzel bi korku filmi önerin tuvalete giderken destek isteyelim demiştik.

Çoğunluk aynalar filmi deyince izleyelim dedik inanın uykumuz geldi, filmin ilk sahnesinde "aha şimdi yan bastık" dedik ama sonradan ı-ıh sarmadı.Hele bu sahne çok basitti bilgisayarda yapıldığı çok belli olmuş daha gerçekçi olabilirdi
  • saçma aynanın amacı ne.
  • gül gibi hatuna ne yaptı öyle yaa

bu arada buda senmisin ???

http://www.facebook.com/profile.php?id=577132607
  • bir sahnede hem erotizm hem gerilim hem korku
  • abaza team damlar bi azdan
  • Oha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.