Şimdi Ara

Aynalar hakkında efsaneler (18+ içerir) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
8
Favori
11.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birak bu ayaklaroi aynaya gerek yok hergun gozunun onun de okadar cin varki.sen onlara carpilma milletide boyle abuksabuk karikoca mitlerle korkutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Aynalar hakkında efsaneler (18+ içerir)
     Aynalar hakkında efsaneler (18+ içerir)
     Aynalar hakkında efsaneler (18+ içerir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

off ille bi açıklama yapcaz

ayna sadece cisim ve maddedir sihirli bi gücü falanda yoktur tahta bi kalem gibi camdan yapılmıştır ve arkasına yansıtıcılığını arttıracak yoğun bi madde sürülür camda kumun yüksek ateşte eritilmesiyle oluşur hepsi maddesel şeylerdir ayna senin gözünden farklı bişeyi yansıtmaz yansıtamaz ışığın kırılmasıyla oluşan başka maddeleri gösterir yaptığın o şey ise gözümüz beyin ile bağlıdır yani sen o loş ışıkta gözünü o kadar yorarsan tabiki halisilasyonvari şeyler görürsün karanlık bir gecede yıldızlara odaklansan bile aynı şey olur gözün kararmaya ve etrafındaki renkleri farklı görmeye başlarsın ama o ayna karşısında kendini korkmaya koşullandırırsan o an beyninin oluşturduğu farklı şeyleride görebilirsin mantıklı düşündüğünde hepsinin ne kadar basit olduğunu çözüyosun iyi geceler...

Adam konuyu öpmüş atmış. Pardon yatmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğada bizim göremediğimiz enerji-canlı vs vardır. çeşitli şekillerde o enerjiyle vücudumuzun zihnimizin etkileşimleri vardır.. aynalar olayına pek inanmıyorum.. ama beynimizin birşeyler üretip öyle göstermesi mümkündür.. nazar, cinler vs vardır buna inanıyorum ve altta anlattığım bizzat yaşadığım ve gördüğüm, anılarda mevcuttur.. büyüklerimin anlattığı olaylarda mevcuttur.. özellikle eski zamanlarda köy ortasında evler hep tek başına, yanında ahır vs vardır.. şehirleşme yoktur.. ıssız yerlerde daha çok bulunur cinler vs.. rahmetli babaannemin öyle bir köy evinde yaşadıkları bana anlattıkları vardı.. onları tam ayrıntısıyla hatırlamadığım için anlatmıyorum...

1. anım: bizim eski oturduğumuz ev (13 yıl önce yıkıldı yerine şuan oturduğumuz apartman yapıldı) 40-45 yıllık bir evdi.. evi dedemler bir akrabasından almışlardı.. akrabası ise evi yapan başka bir adamdan.. ama evi ilk yapan adam dedemin akrabasından evin son kalan parasını almak için dedemin akrabasının evine gidiyor ama adam evde yoktur parayı almadan geri dönerken yolda düşüp ölüyor yaşlı adam.. ve paranın geri kalan kısmı ölen adamın yakın bir akrabası olmadığı için ödenmiyor.. bu anlattığım kısımla alakası varmı bilmiyorum ama sonrasında (ev alındıktan sonra yaşanılan sürede) ev yıkılana kadar belirli zamanlarda ortaya çıkan benimde bizzat yaşadığım olayı anlatıyorum biz en üst katta oturuyorduk.. evin üst tarafı düz teras (çatı vs yok yani üste çıkıp gezilebiliyor) neyse gece ailecek evde uyuyoruz.. birde teras ta sanki büyük bir kaya kütlesi gibi bir şey büyük gürültüyle yuvarlanıyor.. tüm ev halkı sesi duyup kalkıyoruz.. ses devam ediyor devamlı taş yuvarlıyorlar sanki terasta, ben ozamanlar küçüğüm abim, babam vs elfenerini alıp terasa çıktıklarında ses kesiliyor.. iyice bakıyorlar sağa sola bir şey yok ve o taş sesini çıkarabilecek bir cisimde yok terasta ve terasa tek bizim kapı önündeki demir merdivenle çıkılabiliyor.. neyse baktıktan sonra inip yatıyoruz.. ses yine başlıyor yine çıkıp bakıyorlar ses kesiliyor bir şey bulamıyorlar.. belli zamanlarda bu olay yaşanıyor ben çocukluğumda 7-8 kez bu olayla karşılaştım ben doğmadan yıllar önce babamın çocukluğu zamanına kadar belirli zamanlarda devam ediyormuş bu olay ama hiçbirşey bulmadılar.. neyseki yeni bina yapılırken temelinde kurban kesildi 10 yıldan fazladır bu binada oturuyoruz bir sıkıntı yok..

2. hikayeyi(hikaye diyorum ama bende gördüm) konuyu açan arkadaşın yazdığı cin çarpılmış kişiye örnek olarak yazdım..
    2. anı- hikaye.. bizim karşı komşuların 55 yaşında geçen sene vefat eden cin çarptığı söylenilen evlatları vardı annesi yaşlı teyze hala yaşıyor.. olay şu şekil gelişmiş.. cin çarptığı söylenen amca 40 ı dolmadan köyde evde bırakılmış.. aileside tarlaya gitmişler evde tek kalmış bebek beşikte belenmiş uyuyormuş.. neyse geri döndüklerinde bir bakmışlar.. bebek beşikten çözülmüş yerde ağlıyormuş.. almışlar hemen ne oldu diye vs ama bir şey bulamamışlar.. ama bu bebek büyüyüp 55 yaşına gelene kadar akli dengesi fena halde bozuk.. konuşamıyor mantıklı hareket etmiyor olarak yaşadı.. annesi bebek gibi baktı onca sene rahmetliye.. ben çocukken evin önünde oynarken onu görüyordum otururken evinde camın kenarında birden bağırmaya başlıyordu ve boğazını tutuyordu sanki birisi boğazını sıkıyor oda ellerini boğazından çekmeye çalışır gibi ama bir şey yoktu ortada büyüklerim cinler ona rahatsızlık veriyor diyorlardı.. ama kimseye bir zararı yoktu rahmetlinin ama kendi sağlığı pek iyi değildi..

bir kaç tane benzeri anı- hikayelerim vardı ama onları anlatmıyorum.. işin aslına gelirsek dediğim gibi doğada bizim göremediğimiz enerjiler, canlılar vardır.. bunları kafaya takmamak lazım.. korkmamak lazım.. dalga geçmemek lazım, rahatsız etmemek lazım ve musallat olmamak lazımki onlarda bize musallat olmasın.. şimdi dağılın.. kafanızı takmayın böyle şeylere kafayı üşütürsünüz..
  • Bloody Mary, "Lanetli Mary" anlamına gelen bir efsanedir ve Mary adında, 150 yıl önce yaşamış olan bir kızın ölüm hikayesini anlatır.

150 yıl önce sahip olunamayan teknoloji yüzünden, kalbinden rahatsız olunduğu anlaşılamayan kızın ailesine, kızları Mary'nin öldüğü söylenir. Kızlarının ölümüne anlam veremeyen ailesi, cenaze töreninden önce kızın koluna bir ip ve ucuna da bir çan bağlarlar. Burdaki amaç, kızlarının o ipliği çekerek çanı düşürmesi ve yaşadığının anlaşılmasıydı. Cenaze gömüldükten sonra, üzgün olan aile bir barda içki içmeye giderler ve dönüşte de mezarlığa giderler. Gittiklerinde, çanın yerde olduğunu gören aile mezarı kazarak tabutu çıkarırlar. Tabutu açtıklarında kızlarının aslında yaşadığını ve çanı çektikten sonra tabutu açmak için tırnaklarıyla tabut kapağını kazıdığı fark edilir. Ailesi kızları Mary'nin ellerini kanlar içinde, ve kendisini de ölü şekilde bulurlar. Ve bu olay sonrası doktorlar, "Kızımızı canlı gömdünüz." tepkisiyle karşı karşıya kalmıştır.

Söylentilere göre, ayna karşısında gerçekleştirilen 3 farklı yöntemle, Mary bulunan ortama geliyormuş. Bu yöntemler şunlardır; -Karanlık bir odada ayna karşısında, 3 kez "Bloody Mary" demek. (Efsaneye göre, bu yöntemi kullanan kişinin çok büyük bir sırrı varsa,-Örneğin bu birinin ölüm nedeni olmak olabilir- Mary gözünüzü çıkarır ve yüzünüze zarar verir.) -Yine aynı şekilde karanlık bir odada, ayna karşısına geçip 13 kez "Bloody Mary" demek. (Bu yöntemi kullanınca da, Mary sadece söyleyen kişiye görünüyor ve saldırıyor.) -Son yöntem ise; Banyoya gitmek ve aynaya bakarak 13 kere “I believe in Mary Worth” (Mary Worth’a inanıyorum) demektir. Bunu söyleyene ne olduğu bilinmemektedir.
  • HORT
  • Denedim beyler konuyu acan arkadas sayesinde sevgilim oldu tisikkirlir sipirmin

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Yahu yahudi inançlarını gelip yazıyorsunuz buraya. Kabaladan gelme bir inanç. Dinimizde boyle bir şeyden bahsedilmiyor. Aynaya uzun süre bakıldığında halüsilasyon görüldüğü bilinen birşey. Oyle kul yapımı cam parçasından aleme kapı falan olmaz.

Kesinlikle

• Halem bunlara inan insanlar var mı?

• %100 doğru inanmayan denesin.eksik bir kaç şey olsada yeterli açıklamışsın.
  • Abicim düzgün konular açın merak edip okumak istiyorum sonra. Ama korkuyorum gece uyuyamıyorum. Yapmayın

• Haci sunu bilir sunu soylerim; ayna her yatak odasinin olmazsa olmazidir. Hele ki tavanda ve jakuzi uzerindeyse dunyanin geri kalan tum nimetleri teferruattir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Haci sunu bilir sunu soylerim; ayna her yatak odasinin olmazsa olmazidir. Hele ki tavanda ve jakuzi uzerindeyse dunyanin geri kalan tum nimetleri teferruattir

ayna ile cin çağırma babil zamanından beri bilinen birşeydir.farklı yönleride var.buraya yazarım bu konuda bilgim var,ama bu sorumluluğu alamam zira tehlike bir iştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Haci sunu bilir sunu soylerim; ayna her yatak odasinin olmazsa olmazidir. Hele ki tavanda ve jakuzi uzerindeyse dunyanin geri kalan tum nimetleri teferruattir

ayna ile cin çağırma babil zamanından beri bilinen birşeydir.farklı yönleride var.buraya yazarım bu konuda bilgim var,ama bu sorumluluğu alamam zira tehlike bir iştir

Peki bunun benim sex hayatima ne gibi bir artisi olacak? Ben neyleyim bana vermeyen cini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Peki bunun benim sex hayatima ne gibi bir artisi olacak? Ben neyleyim bana vermeyen cini

yerinde olsam yazıdklarıma dikkat ederdim.aramızda bu işlerle alakalı bilgisi olup,sana ders vermek isteyemler çıkar mı çıkar.şakaya vurulacak şey değil emin ol
  • puhahahhahaaha, mümkünse böyle hurafelere inanan insanları ülkeden uzaklaştırsınlar, götürsünler ışide katılsınlar.ayna dediğin şey sadece özel bir teknikle(genellikle gümüşle) kalaylanmış camdır.anladın mı bak dötü boklu cam.(aslında mükkemmel bir fizik olayı ama sen basit bir şey olarak anlada böyle saçma sapan zırvalara inanma).orada sadece ışık yansıyor ve gözüne giriyor ve beyin onu sinir ağlarıyla işliyor.ve sen buna tanrısal ögeler yüklüyosun.acıdım doğrusu.neyse yaşın küçük sanırım biraz olgunlaşınca anlamaya başlarsın böyle şeyleri

Akşam akşam çok pis sinirlendim lan size, oğlum siz ne kadar cahilsiniz lan?beyin yok mu lan sizde?bak şimdi sen diyelim ki uyuyorsun tamam mı, gece yarısı uyandın ve odanın karanlık bir bölümüne baktın, hareket eden şekiller görürsün çünkü beynin yanılsar.burada da aynı mantık var anladın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafaleroy -- 15 Temmuz 2014; 23:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuldrak

puhahahhahaaha, mümkünse böyle hurafelere inanan insanları ülkeden uzaklaştırsınlar, götürsünler ışide katılsınlar.ayna dediğin şey sadece özel bir teknikle(genellikle gümüşle) kalaylanmış camdır.anladın mı bak dötü boklu cam.(aslında mükkemmel bir fizik olayı ama sen basit bir şey olarak anlada böyle saçma sapan zırvalara inanma).orada sadece ışık yansıyor ve gözüne giriyor ve beyin onu sinir ağlarıyla işliyor.ve sen buna tanrısal ögeler yüklüyosun.acıdım doğrusu.neyse yaşın küçük sanırım biraz olgunlaşınca anlamaya başlarsın böyle şeyleri

Akşam akşam çok pis sinirlendim lan size, oğlum siz ne kadar cahilsiniz lan?beyin yok mu lan sizde?bak şimdi sen diyelim ki uyuyorsun tamam mı, gece yarısı uyandın ve odanın karanlık bir bölümüne baktın, hareket eden şekiller görürsün çünkü beynin yanılsar.burada da aynı mantık var anladın.

Okült bilimler hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir cahilin yorumu....Cahillik hurafe dediğin şeylerin batı da halen nasıl deli gibi araştırma konusu olduğunu ve okült toplulukları bir araştır.
  • Karanliga gerek yok, iki dk boyunca gozumu hic kirpmadan aynaya bakinca cok korkunc bir goruntu geliyor karsima, heleki birde yuzumu kiristirirsam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.