Şimdi Ara

Aynalarla aranız nasıl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio.

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio.

Ehliyetli araç kullanmaya başladığım ilk zamanlarda Ortaköy yolunda aynı ağaca 2 tane motokurye posteri yapıştırdıktan sonra artık;

yok artık daha neler

Benim tek suçum çukurlardan kaçarken kaldırımla aramda kalan 40cm'lik alana sağ aynamdan bakmamış olmamdı.

itiraf.com'a çevirelim burayı.

• bugün biraz ileride sola dönmek için sol şerite geçtim, 5-10 saniye sonra bir polis konvoyu hızla arkama geldi.
    sellektör falan yaptılar, sağa geçip yol verdim.
    sonra sola sinyal verdim, aynalara baktım. bir kaç saniye sonra da yavaş yavaş sol şerite geçmeye başladım.
    aniden bayağı şiddetli bir korna sesi geldi soldan.
    konvoyun gerisinde kalmış bir polis arabası meğerse benim solda çok yakına gelmiş ve aynadaki kör noktaya girmiş.
    ani bir sağ sol direksiyon hareketiyle atlattık...

tam da konunun üstüne olması sebebiyle ilginç oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Eskiden çok bakardım aynalara. Ama aynaları sürekli kontrol etmek artık zor geldiğinden makyaj aynaları dahil tüm aynaları söktüm.

Aynaları söktüğümden beri kafam çok rahat. Ayna yoksa, dert de yok.

• aynasız araç kullanmayı düşünemiyorum kafamı arkaya çevirmekten boynum tutulurdu herhalde
  • Şerit değiştirirken aslında bakmama bile gerek yok ama yine bakarım.. Neden gerek yok çünkü zaten sürekli gözüm aynalarda olduğundan o anda yanımda araç varmı, arkamda varmı, nerde araç var vs.. hep biliyor olurum. Dikkatli araç kullanıyorum diyebilmek için herhangi bir anda yoldaki durumunuzu, nerde ne uzaklıkta araç var biliyor olmak lazım.
  • Okulda bir hocanın arabasını birgün kullanmak zorunda kaldım.Sağ aynasını kırmışlar.O gün kan ter içinde kaldım neler çekmiştim hiç unutmam ...
  • Ayna kullanmıyan bir zihniyet ne yazıkki benimde böyle bir arkadaşım var. Kendisi tam bir trafik canavarıdır. Kusura bakma ama senin de benimde arkadaşlarımız tam bir akılsız ve egoist bencil insanlar. Kendilerini düşünmedikleri gibi diğer insanlarıda düşünmüyorlar.

Trafik bizim babamızın rahatlıkla at koşturacağımız çiftliği değil. Diğer araçlarıda düşünmek zorundayız.

Ben Aynaları çok kullanırım. Bir ara sol dikiz aynası kırıldığı için sadece 200 metre yolu ne kadar zor bir şekilde gittiğimi hatırlıyorum oda mahale arasında artık o kadar refleks olmuş ki arabayı bir tekeri eksik sürüyormuş gibi hissettim resmen.
  • Neredeyse önüm kadar arkayı'da aynalar yardımıyla kontrol ederim. Ankara'da yaşarken sol ve iç dikiz aynayı kullanmak yeterli geliyordu. İstanbulda sağ aynayıda kullanmam gerektiğini öğrettiler!!! Kullanmazsanız günün birinde acı tecrübeye sahip olabilirsiniz o zaman görürsünüz usta soför ne yapmalıymış...
  • Bende çok kullanırım yolda aynıları..Hatta park ederken ve geri manevralarda arkaya hiç dönüp bakmam sadece aynalar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.