Şimdi Ara

Aynasız SLR seçiminde geldiğim son nokta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam İstanbul'da yaşamıyorum, ama yolum düşerse mutlaka gitmek isterim.
    Birebir görmek güzel olur. Bugüne kadar slr makina almadıysam ebatlarından ötürü almadım. Zira bir hevesle slr alıp da taşıma derdinden evde bekleten çok örnek var etrafımda.
    Ben de birkaç elektronik markette x-e1 gördüm ama kit lensten daha küçük lensler vardı üzerinde.
    Bir mahsuru yoksa hangi lensleri aldığınızı ve ne kadar ödediğinizi paylaşabilir misiniz?
    Teşekkürler.
  • Aradığım makineyi buldum sanırım.
    Olympus OM-D E-M10
    Tüm isteklerimi karşılıyor gibi gözüküyor. Biraz daha araştırdıktan sonra alabilirim.

Pankek lensi de hoşuma gitti: Olympus M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ

Henüz Türkiye'de satılmıyor gördüğüm kadarıyla.
    Amerika fiyatı: http://www.amazon.com/... 799 $
    Almanya fiyatı: http://www.amazon.de/... 799 €

• quote:

Orijinalden alıntı: torinspec

Aradığım makineyi buldum sanırım.
    Olympus OM-D E-M10
    Tüm isteklerimi karşılıyor gibi gözüküyor. Biraz daha araştırdıktan sonra alabilirim.

Pankek lensi de hoşuma gitti: Olympus M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ

Henüz Türkiye'de satılmıyor gördüğüm kadarıyla.
    Amerika fiyatı: http://www.amazon.com/... 799 $
    Almanya fiyatı: http://www.amazon.de/... 799 €

Dpreview inceleid yeni. OM-D E-M10 müthiş bir makina.

İncelemeyi incelemek için TIKLAYIN

• Evet 80 puan ve altın madalya vermişler, gayet iyi.
    Henüz lensi için inceleme yapılmamış ama bildiğim kadarıyla m43 lensler genel itibariyle iyi, ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum.
  • Bence NEX serisinin yerini alacak olan alpha serisini de bir inceleyin. Yurtdışı fiyatlarını verdiğinizden yurtdışından alabileceğinizi anladım. Ben şu an alacak olsam Sony A6000 alırdım. Netleme olayını baya iyileştirmişler.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kecan

Bence NEX serisinin yerini alacak olan alpha serisini de bir inceleyin. Yurtdışı fiyatlarını verdiğinizden yurtdışından alabileceğinizi anladım. Ben şu an alacak olsam Sony A6000 alırdım. Netleme olayını baya iyileştirmişler.

Saygılar.

Hocam ben aslında nex serisini de beğeniyorum. Derdim beraberinde gelen 16-50 kit lens ile. Alpha serisi de aynı lens ile satılıyor.
    Daha iyi bir kit lens ile satılsa listemin en başlarında nex6 var.
  • Nihayet karar verdim ve SONY NEX 6 aldım, 16-50 lens ile.
    Değerli yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Nihayet karar verdim ve SONY NEX 6 aldım, 16-50 lens ile.

Hayirli ugurlu olsun. 7-8 aylik arastirmalar sonu da nex 6 almissin
    Ben 1 sene nex 6 kullandim. 16-50 lensi hic kullanmadan satdim. 18-55 ona gore iyi dir. Tavsiye ederim. Birde sel35mm veya sel50mm tavsiye ederim. Butce kisitliysa sigma 19mm sigma 30mm kesinlikle tavsiye ederim. Tam fp urunu lensler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet biraz uzun zaman aldı karar vermek. Aslında fiyatı düşmeseydi yine almazdım.

Lens konusuna gelince biraz bekleyeceğim. Makineyi kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum.
    Kullandığınız lensleri nereden alıyorsunuz, sıfır mı, ikinci el mi?
    Bir de lenslerinizden birisi canon. Diğer marka lensleri de kullanabiliyor muyuz bu şekilde?
  • torinspec kullanıcısına yanıt
    Nex lerin en guzel yanlarindan biri eski manuel lensleri kullanabilmeyi kolaylastirmasi. Adaptor ile kullanabiliyorsun.
    alphaturk forum da daha detayli bilgiler bulabilitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nihayet karar verdim ve SONY NEX 6 aldım, 16-50 lens ile.

Bu yazıyı yeni gördüm ama aynı süreci bende yaşadım. Çok fazla gel gitler yaşadım.
    Bir sonuca bağlanmak gerçekten uzun sürüyor.
    Bende Nex 6 yı tam alacakken dokunmatik ekranı olmadığı için bir anda soğudum cihazdan.
    Nex 7 ise fiyat olarak çok pahalı olduğu için hiç yanaşmadım. sonuç olarak bende GX7 aldım. ama türkiyede bu cihazı kullanan çok kullanıcı yok o yüzden çok tereddüt etmiştim.
    sen cihazdan memnunmusun birde ne kadara aldnın?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.