Şimdi Ara

AYNEN HER HAFTA İYİ OYNAYALIYIM DİMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmail Kartal sadece bir hafta kotu oynatti diye söylenenlere bak. Bu takim kaç hafta tek kale top oynayip puan alamadi sansizliktan. Onlari da konussaniza.

Her bu arada Emenike'siz takim super dimi hücumda? Gördük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekse komik şakaysa değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kale oynadikta noldu 3 puan mi aldik trabzon maci o mac tek kale oynadik bu mac tek kale oynadik derken 2 şer 2 şer puanlar gidiyor istedigi kadar tek kale oynasin pozisyonu bulduğunda bitireceksin eğer sen 10 pozisyonun 1 ini bitiremiyorsan sende sorun var demektir

• İsmail kartal tümördür
  • kartelli takımı batırdı
  • BİR MAÇ KÖTÜ OYNADI DİYE! Şu cümleye inanan, hatta ve hatta Emenikeyi savunan birini ciddiye almam. Gerçekten sadece trollemek için burada olduğunu farkettim sağol.
  • Tamam takımın iyi oynadığı zamanıda biliyoruz ama bu kötü oyunun açıklaması olamaz.

Al aha bu maçları kazansaydık şampiyonluk şarkıları söylüyorduk şimdi.Ahmaklık bizde her sene aynısını yapıyoruz.
    Trabzon maçı içeride berabere kaldın (2 puan gitti)
    Akhisar tek kale oynadığın maç ta evinde yenildin beceriksiz emenike yüzünden (3 puan gitti)
    Konya deplasmanı basit maçta 2 puan bıraktın

7 puan bıraktın bu maçlarda kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu hafta tatil yapıyorum dedim de
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fener her hafta iyi mi oynamış bu yıl fener 2 maçta iyi oynadı -rakip takımda defans diye birşey yoktu . Sivas-Kasımpaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

fener her hafta iyi mi oynamış bu yıl fener 2 maçta iyi oynadı -rakip takımda defans diye birşey yoktu . Sivas-Kasımpaşa.

Aynen sizi içerde dışarda ezerken iyi oynamadık gerek yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

İsmail Kartal sadece bir hafta kotu oynatti diye söylenenlere bak. Bu takim kaç hafta tek kale top oynayip puan alamadi sansizliktan. Onlari da konussaniza.

Her bu arada Emenike'siz takim super dimi hücumda? Gördük.

Sacmalama.2. yaridaki ts ve gs maclari haric iyi degil fener

• Ya dalga mı geçiyorsunuz yoksa oynanan futbolun rezilliğini göremeyecek kadar aciz misiniz? Şut bile çekmedik kaleye neyden bahsediyorsunuz? Her maç tabi ki de süper oynayamaz bir takım ancak Fenerbahçe deplasmanda kayıpları oynuyor, içerde de ritmsiz.
  • Tam sopalıksın bu fenerede iyi diyorsan

• Bunun gibi tipler yüzünden halen Aziz Yıldırım, saz arkadaşlarını ve onun manevi evlatlarını çekiyoruz.
  • İyi oynadığımız 5 maç saysana.

• ben futbol bölümünde çok trol gördüm. ama kandorfeyta kadar istikrarlı trolleyeni nadir bulunur. Helal kardeş. Takdir ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

ben futbol bölümünde çok trol gördüm. ama kandorfeyta kadar istikrarlı trolleyeni nadir bulunur. Helal kardeş. Takdir ediyorum.

• kötü oynamak var bir de kaleye bir isabetli şut atamamak var
  • Alperin formda olduğu,İsmail kartalın "Tesadüfen" doğru oynattığı 7 maçlık galibiyet serisi hariç hiçbir maçta bu takım şampiyon olur izlenimi vermedi.Fenerbahçe bu sezonki ortalama görüntüsüyle 3.lüğü hakeden takım ne yazık ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski dertlere bak

• amonRa kullanıcısına yanıt
    ben de takdir ediyorum troller hala forumda..

ismail' in takımı geçen bizi çarptı. ama sonra gitti beş yediler ayrı konu. adam fenerli sonuçta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.