Şimdi Ara

Aynes tick tack (Kahvaltı Sütü) Nerden Bulurum? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: astralll

quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

Süt , ezilmiş ceviz , ezilmiş fındık , yulaf ezmesi , portakal suyu, bal

bunları karıştırıp için . o dediğiniz markadan daha yararlı olacaktır (ben yapıyorum)

Daha faydalı olacagına katılırım ama tadı o kadar güzel olmıyacakıtr... Hem o kadar maddeyi bir araya getirmek her zaman mümkün olmaz... Şahsen ben ugraşamam.

aynen katılıyorum. ama bu aynes çok bilindin bir marka değil. bulmanız çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Selam,

Ben bu ürün ile ilgili Aynes'e mail attım, dönüş olmadı
    Çok zor bulunan bir ürün gerçekten, konu açtıracak kadar nadir piyasada.

Bazı Carefur ve Migros'larda görüyorum, fakat onlarda da bittiği vakit tekrar rafa dizmiyorlar, görevliye sorduğumda TickTack'ın ne oldugunu bile duymamış.

Bunu litrelik üretseler koli koli alır, tüketirim, öyle başarılı bir içecek.

Ben de mail attım şu adrese: bilgi@aynes.com.tr Belki daha çok kişi gönderirse dikkat çekebilir. Ürünü karfur ve migroslarda gördügünüzü söylemişsniz hangi lokasyonda gördügünüzü de söyleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 12 Kasım 2012; 21:07:33 >

• http://www.alpmarket.com.tr/manufacturer.php?id_manufacturer=9&id_category=78

Bu sitede bütün markaların ürünşeri bulunmakta sizin süt de var :D sipariş edersiniz bol bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

http://www.alpmarket.com.tr/manufacturer.php?id_manufacturer=9&id_category=78

Bu sitede bütün markaların ürünşeri bulunmakta sizin süt de var :D sipariş edersiniz bol bol

Bu tür gıda ürünlerini netten almak adetim degil ama yine alternatif olarak dursun :) Zannedersem aynes firmasıyla aynı ilde bulunuyor bu market(bkz.denizli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 14 Kasım 2012; 3:58:21 >

• Gözümüz aydın sonunda buldum nerde satıldıgını aynes dagıtıcısıyla görüştüm "çagrı" marketlere veriyorlarmış bana en yakın çagrı marketten aldım yalnız ambalajı biraz farklı konuya ekledigim resimdekiyle aynı degil...
  • Canim cekti be hocam. Oturdugum yerde varsa bende alacagim.

Edit : 1 lira 60 kurus olmus fiyati :O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigano -- 9 Temmuz 2014; 9:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cigano kullanıcısına yanıt
    Tanesi 60 kuruş. baya ucuz.
  • MİGROS DA VAR AMA ACAYİP PAHALI UFAK 200 ML LİK 1,60 TL BU NE BÖYLE YAV BİZDE HER GÜN 5 TANE İÇER KİLO ALIRIZ DİYORDUK AMA RESMEN SOYGUN BU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigano

Canim cekti be hocam. Oturdugum yerde varsa bende alacagim.

Edit : 1 lira 60 kurus olmus fiyati :O

Ne bir lira 60 ı çagrı markette 80 kuruş tanesi aldım 35-40 tane...
  • NE 80 KURUŞMU BEN 1000 TANE ALIRIM EĞER ÖYLEYSE BEN ÖNE ÇAĞRIYA GİTTİM AYNES SÜT VAR ONLAR 80 KURUŞA AMA AYNES TİCK TACK KAHVALTILIK YOKTU BENDE MİGROSDA BULDUM 1,60 TL SEN SAKIN SÜT İLE KARIŞTIRMAYASIN ZİRA O KADAR UCUZA VERMEZLER DAHA BESLEYİCİ FARKI VAR AMA SEN HAKLIYSAN Kİ UMARIM ÖYLEDİR HEMEN ARAŞTIRACAĞIM AMA BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR
  • EVET ARKADAŞ DOĞRU DEMİŞ 0,85 KURUŞ ÇAĞRIDA İNTERNETTTEN SİPARİŞ VEREBİLİYORUZ LAKİN Kİ MİGROS ADAM KAZIKLAMAKDA HEMEN PROTESTO EDELİM 2 KATINA SATIYORLAR

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/10082037-30174-aynes-tick-tack-sabah-200-ml

http://www.tummarketler.com/web/MarketIn.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tancatanca -- 30 Eylül 2014; 17:58:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tancatanca

NE 80 KURUŞMU BEN 1000 TANE ALIRIM EĞER ÖYLEYSE BEN ÖNE ÇAĞRIYA GİTTİM AYNES SÜT VAR ONLAR 80 KURUŞA AMA AYNES TİCK TACK KAHVALTILIK YOKTU BENDE MİGROSDA BULDUM 1,60 TL SEN SAKIN SÜT İLE KARIŞTIRMAYASIN ZİRA O KADAR UCUZA VERMEZLER DAHA BESLEYİCİ FARKI VAR AMA SEN HAKLIYSAN Kİ UMARIM ÖYLEDİR HEMEN ARAŞTIRACAĞIM AMA BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR

:) 1000 tane alma kullanım süresi 2-3 ay sanırım elinde patlar...
  • Konuyu canlandıralım.

İnternet sitesinde ürün gözüküyor ancak aynes ürünleri eskisi gibi yaygın değil. Ankara da nerde bulabilirim?

Fabrikayı mı arayıp sorsam yoksa

• Bu ara migros'ta kampanyası var 2,25 tl bir alana bir bedava.
    200 ml sütten bile uyguna geliyor.
  • mgora kullanıcısına yanıt

hayranı olduğum içecek kalktı artık üretilmiyor sanmıştım üstteki arkadaşın yerini belirtmesi beni çok mutlu etti teşekkürler benim gibi bir çok kişi severek arıyorken aynes ürünlerindeki bu pazarı daraltma olayını aklım almıyor aynesten mi kaynaklanıyor diğer üretici firmalardan mı k aynaklanıyor marketler den mi kaynaklanıyor çözemedim

• Konuyu hortlatsak bulabilir miyiz dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.