Şimdi Ara

Aynes tick tack (Kahvaltı Sütü) Nerden Bulurum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü Metro market hariç hiçbir yerde bulamıyorum. Kendisi hazır kahvaltı sloganıyla oluşturulmuş sütlü bir içicek... Bazen Bim marketlere Aktüel ürün sıfatıyla geliyor... Bunun dışında(metro market hariç) İstanbulda hiçbir yerde yok... Ya da ben bulamadım bir de sizlere danışayım dedim bu ürünü satan market bliyor musunuz?

Üretici sitesinin linki:http://www.aynes.com.tr/webtr/urunler.aspx?id=114
    Ekşi Sözlükte de bir şeyler yazılmış:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=aynes+tick+tack

Konu Güncelleme: Çagrı marketten isteyen alablir... Bir tek orada buldum 80 kuruş tanesi bilginize... Bu arada raftaki görüntüsü de böyle degil degişmiş:)

Rafta ki görüntüsü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 1 Ekim 2014; 3:30:26 >

• Takip.
  • Tek farkı sanırım meyve suyu bazlı olması ama Tame Kahvaltım için söylüyorum; 5 meyve varsa, 10 tanede ıvır zıvır var. Fazla yapay yapılmış. Bunların içeriği nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Tek farkı sanırım meyve suyu bazlı olması ama Tame Kahvaltım için söylüyorum; 5 meyve varsa, 10 tanede ıvır zıvır var. Fazla yapay yapılmış. Bunların içeriği nedir?

Tamek i bilmiyorumda bu ürünün ham maddesi süt. İçtiginizde karın doyuruyor ve aynı zamanda tadı mükemmel... İlk defa böyle birşey için konu açtım ve kendimi garipsemiyorum bunun için... Gerçekten aranıp bulunası bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

quote:

Tek farkı sanırım meyve suyu bazlı olması ama Tame Kahvaltım için söylüyorum; 5 meyve varsa, 10 tanede ıvır zıvır var. Fazla yapay yapılmış. Bunların içeriği nedir?

Tamek i bilmiyorumda bu ürünün ham maddesi süt. İçtiginizde karın doyuruyor ve aynı zamanda tadı mükemmel... İlk defa böyle birşey için konu açtım ve kendimi garipsemiyorum bunun için... Gerçekten aranıp bulunası bir şey.

Hammaddesi süt ama yine bir sürü ıvır zıvır var gibi görünüyor. Aroma katmak için çok uğraşmışlar sanki. Bilmiyorum çok yapay geliyor. Nedense son 1-2 senedir yediğim, içtiğim şeylerin içeriğini okuma takıntısı başladı.

Kutunun üzerindeki karınca duası gibi yazıdan sodyum difosfatı gördüm mesela. Diğerlerinin bir kısmı okunmuyor. Yararını, zararını araştırmadım ama dediğim gibi yapay geldiğini anlatmaya çalışıyorum sadece.

İçeriği Aynes'in sitesinde varmış.
    http://www.aynes.com.tr/webtr/urunler.aspx?id=114

Bulsam alır, içerim o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 6 Kasım 2012; 3:52:16 >

• bir keresinde ballı bir süt içmiştim büyük kutuda bumuydu değilmiydi pek emin değilim ama tadı mükemmeldi bim den almıştım yanılmıyorsam ondan sonrada hiç görmedim sütü.
  • quote:

quote:

quote:

Hammaddesi süt ama yine bir sürü ıvır zıvır var gibi görünüyor. Aroma katmak için çok uğraşmışlar sanki. Bilmiyorum çok yapay geliyor. Nedense son 1-2 senedir yediğim, içtiğim şeylerin içeriğini okuma takıntısı başladı.

Kutunun üzerindeki karınca duası gibi yazıdan sodyum difosfatı gördüm mesela. Diğerlerinin bir kısmı okunmuyor. Yararını, zararını araştırmadım ama dediğim gibi yapay geldiğini anlatmaya çalışıyorum sadece.

Ivır zıvır dediginiz bal, ceviz, mısır, tahıl mı? Endişelenmenize hak veriyorum ama süt bazlı ürünler her zaman diger içecek türlerinden çok daha dogaldır... Koruyucu madde diyebilirsiniz ama onlar zaten bütün fabrikasyon ürünlerde var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ivır zıvır dediginiz bal, ceviz, mısır, tahıl mı? Endişelenmenize hak veriyorum ama süt bazlı ürünler her zaman diger içecek türlerinden çok daha dogaldır... Koruyucu madde diyebilirsiniz ama onlar zaten bütün fabrikasyon ürünlerde var.

Hayır tabi ki. Örnek sodyum difosfat gördüm tabi ama benim yorumum maddesine. Yani çok yararlı bir şeyde olabilir, açıpta okumuş değilim doğrusu.
    Yoksa yazdığınız şeylerin içinde bulunması için zaten bir şey denemez.

• Sayın yönetici konu alt sıralarda kalıp unutulucak sanırım. Daha ciddi olan özel bölüme taşıyabilir misiniz?
  • Taşınması için bildirdim.
  • quote:

Taşınması için bildirdim.

Teşekkürler.
    Bu ürünlerin içinde aroma oldugu konusunda size katılıyorum.. İçinde muz, ceviz ,vs... diyor ama bunlar maliyeti düşürmek için aroma olarak kullanılıyordur. Ama özellikle meyve suyu ve kolaya göre bu tip ürünler daha iyi...
  • quote:

quote:

Teşekkürler.
    Bu ürünlerin içinde aroma oldugu konusunda size katılıyorum.. İçinde muz, ceviz ,vs... diyor ama bunlar maliyeti düşürmek için aroma olarak kullanılıyordur. Ama özellikle meyve suyu ve kolaya göre bu tip ürünler daha iyi...

Tabi ki öyle. Mesela 'soğuk çay' adı altındaki Ice Tea ürünlerindeki çay oranı %1'i geçmiyor. Gerisi tamamen aroma, glikoz ve bazen renklendirici. Ice Tea değil, soğuk çay olarak satılanların hepsi böyle. Sonuçta tek marka yok piyasada.

Meyve suyu kısmında pek katılamıyorum. Zira Dimes %100 ürünleri diye bir gerçek var. İçeriğine baktığımda konsantre ve su'dan başka bir şey gözükmüyor. Taze sıkılmışın yerini tutmasada envai çeşit ekstra madde bulunan fabrikasyonlardan daha tercih edilesi.

Son 1 senedir 1 ay içerisinde içtiğim kola 2,5 lt.'yi geçmiyordur. Ayran için, şalgam için, meyve suyu için. Vaz geçemem diyorsanız zero ve max adı altında satılan "0 şeker" olanlarını tercih edin derim. En azından nefsinizi köreltirken minimum zararla gerçekleştirin.

Sanıyorum bu ürün Metro'da varmış. Bir gün yolum düşerse mutlaka alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 6 Kasım 2012; 19:17:53 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Tabi ki öyle. Mesela 'soğuk çay' adı altındaki Ice Tea ürünlerindeki çay oranı %1'i geçmiyor. Gerisi tamamen aroma, glikoz ve bazen renklendirici. Ice Tea değil, soğuk çay olarak satılanların hepsi böyle. Sonuçta tek marka yok piyasada.

Meyve suyu kısmında pek katılamıyorum. Zira Dimes %100 ürünleri diye bir gerçek var. İçeriğine baktığımda konsantre ve su'dan başka bir şey gözükmüyor. Taze sıkılmışın yerini tutmasada envai çeşit ekstra madde bulunan fabrikasyonlardan daha tercih edilesi.

Son 1 senedir 1 ay içerisinde içtiğim kola 2,5 lt.'yi geçmiyordur. Ayran için, şalgam için, meyve suyu için. Vaz geçemem diyorsanız zero ve max adı altında satılan "0 şeker" olanlarını tercih edin derim. En azından nefsinizi köreltirken minimum zararla gerçekleştirin.

Sanıyorum bu ürün Metro'da varmış. Bir gün yolum düşerse mutlaka alacağım.

Dimes iyidir evet ama onun ürünleri biraz özel üretim ve fiyat olarak da digerlerine göre daha pahalı. Deger mi deger orası ayrı. Onun dışında ki meyve suları ve özellikle kola çok zararlı. Adam bir litre kola içiyor yada meyve suyu bilmiyor ki iki üç yemek kaşıgı da şeker yiyor yada glikoz! Şeker ise bildiginz zehir zaten. Sofralarda ulu orta kulllanılan bir madde ama vucudun tanımadıgı bir kimyasalmış...
    Bu ürün evet metroda bulunuyor, soguk dolap kısmında, fiyatıda 3lü paket halinde 2tl, tanesi 6.50 kuruşa geliyor. Bu kadar güzel olmasına ragmen fiyatının ucuz olması da ilginç:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 6 Kasım 2012; 20:40:19 >

• Görseller büyük olunca ilk başta 1 lt. sanmıştım. Siz 3'lü paket 2 TL yazınca farkettim ki 200 ml. kutu sütlerdenmiş. Fiyatı uygun zaten. Kakaolu sütler 0,80-1 TL arasında değişiyor.
  • quote:

Görseller büyük olunca ilk başta 1 lt. sanmıştım. Siz 3'lü paket 2 TL yazınca farkettim ki 200 ml. kutu sütlerdenmiş. Fiyatı uygun zaten. Kakaolu sütler 0,80-1 TL arasında değişiyor.

Evet ucuz en az 1 lira ve sadece kako var bunda bal ceviz tahıl muz ,vs.. dolu bir şey var, içince anlaşılıyor zaten yogunlugu... Fiyatı ise ne ilginçtir ki daha ucuz 6.5 kuruş. Belki reklama vericekleri parayı ürüne veriyorlar digerleride reklama verip ürünün maliyetini yükseltiyor... Bulunamamasının nedeni bu olsa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 12 Kasım 2012; 0:12:09 >
  • Süt , ezilmiş ceviz , ezilmiş fındık , yulaf ezmesi , portakal suyu, bal

bunları karıştırıp için . o dediğiniz markadan daha yararlı olacaktır (ben yapıyorum)
  • Selam,

Ben bu ürün ile ilgili Aynes'e mail attım, dönüş olmadı
    Çok zor bulunan bir ürün gerçekten, konu açtıracak kadar nadir piyasada.

Bazı Carefur ve Migros'larda görüyorum, fakat onlarda da bittiği vakit tekrar rafa dizmiyorlar, görevliye sorduğumda TickTack'ın ne oldugunu bile duymamış.

Bunu litrelik üretseler koli koli alır, tüketirim, öyle başarılı bir içecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

Süt , ezilmiş ceviz , ezilmiş fındık , yulaf ezmesi , portakal suyu, bal

bunları karıştırıp için . o dediğiniz markadan daha yararlı olacaktır (ben yapıyorum)

Daha faydalı olacagına katılırım ama tadı o kadar güzel olmıyacakıtr... Hem o kadar maddeyi bir araya getirmek her zaman mümkün olmaz... Şahsen ben ugraşamam.
  • Merak ettim doğrusu öyle bi anlatmışsınız ki. Rastlarsam alırım mutlaka
  • Bi aralar ilk çıktığı zaman baya bir reklamları yapıldı, her markette, avm lerde tanıtımı yapıldı fakat tutmadı bu ürün. Sonradan unutuldu gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorah Mormont -- 12 Kasım 2012; 0:18:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.