Bildirim
aynı ağda lanparty nasıl yapılıyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı ağda lanparty i okuyunca tam bize lazım olan konu diye bir girdim ki meğer yazan senmişsin müdür :)
Hadi bakalım konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyoruz ;) olursa tam süper olacak :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı ağa bağlı konsollarla System Link oynanıyor yanılmıyorsam. Onu da ger oyun desteklemiyor sanırım, mesela Halo'da var. Destekleyen bazı oyunları oyunları oynarsınız.
Abi online oyun oynamadığın xboxta neden ban yemekten korkuyosunuz? -
Xbox lari modem e bağlayın ve sistem link destekli bir oyun açın . geow 3 mesela mw3 te olur kesin olacaktir .
ban yemezsiniz . 0 lag ile oynarsiniz .
İyiymiş :) en kısa zamanda denemeli teşekkürler arkadaşlar farklı oyun önerilerine açığız :)
http://www.turkcexbox.com/xbs-
link-ve-xlink-kai/8607-xbslink-
rehberi-videolu-turkce-anlatim-
port-acmadan-print.html
Buradan bakın o bütün Xboxları live olmadan online oynarsiniz .
Ben kullaniyorum Ama jtag veya rgh olmasi lazım konsol da
Sizin aranızda bu oyunlar iyi gider.
re6 ve 5
halo
cod serisi
borderlanders 1 2
pgr 3 4
forza 2
rainbow vegas 1 2
havax
var daha oyun :) sız deneyin sorun çıkacakmı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 31 Ekim 2012; 13:35:42 >
Cevaplar için herkese teşekkürler. Cod pes graw nfs forza vb oyunlar için lan
düşünmüştük. Yerel ağda oynamak istememizin 2 farklı sebebi var. Biri ban korkusu yaşamamak diğeri de lag derdi olmadan kendi aramızda oynamak.
xlink kai ile olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 2 Kasım 2012; 14:31:52 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X