Şimdi Ara

Aynı anda 2 cd yazmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cd ci dükkanı açmayı düşünüyorum ve cd kopyalarken müşterileri bekletmemek hdd den 2 cd ye aynı anda farklı şeyler yazmak istiyorum örneğin müşteri 2 cd lik bir oyun istedi Oyunların cd leri bilgisayarın hddsinde ve 2 cd takacam aynı anda 1. cd yi 1. cd klasörünü 2. cd ye 2. cd klasörünü yazacak...( İnşallah anlata bilmişimdir) Sorum şu arkadaşlar bu işlem hızlı bir bilgisayarda yapıla bilirmir?bu arada bilgisayar Amd 5600 işlemci 4Gb ram... olacak
    Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler hoşçakalın...

• Ayrı IDE kabloları üzerinde (gerçi şuanda SATA yazıcılar da çıktı) olursa yapabilirsin. Denemedim ama olur gibi geliyor. Eğer yatırım yapmak istiyorsan 7 li CD çoklayıcı tower makineler de var.
  • Dediğin işlem tabii ki yapılabilir.Benim sürekli yaptuğım bir şey.Çok da rahat oluyor.Bunun için nero yu kullanabilirsin istersen
  • Dediğini denemedim ancak önünde donanımsal bir engel yok bunu yapabilmen için. Ben daha çok aynı diski kopyalamayı kullanıyorum, 2 IDE portunda 4 adet DVD-RW kullanıyorum (HDD de SATA), Nero'da yazarken Use Multiple Recorders seçeneğini seçerek tüm makinalarla yazım yapabiliyorsun. Tower olan makinalarda da aynı mantık var (onlarda bilgisayar yok sadece, elektronik bir devre hallediyor işi)

Bu arada sırf CD yazabilmek için 4G rama ve çok iyi işlemciye ihtiyacın yok. Hızlı harddiske ihtiyacın var. Hele hele 16x DVD yazarken (ki saniyede 20MB civarı yazılıyor, aynı anda iki FARKLI disk yazsan saniyede 40MB olur, HDD ciddi anlamda kasmaya başlar) harddiskin önemi daha da anlaşılır. İşlemciye RAM'a para yatıracağına istersen RAID0 konfigürasyonunda ikili ya da dörtlü disk yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 12 Haziran 2007; 10:35:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.