Şimdi Ara

AYNI ANDA 2 KIZ İDARE EDİLİRSE NE OLUR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orası öylede ya ikisnede aşık olduysan benim başıma öyle bi şey gelmedi işallahta gelmez
    quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

bırınden vazgeccen.
  • len power animal!!!
    teknolojiyi de bunnara alet ettin ya helal sana

power animal check your pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkhdevil -- 27 Ocak 2005, 20:14:19 >
  • grup olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkhdevil

len power animal!!!
    teknolojiyi de bunnara alet ettin ya helal sana

power animal check your pm

Oolum işi bilecen,haftasonu anlatayım sana,ustandan birşeyler kap,çobanlık yapma!
  • 3 'lü *ex olur.
  • İkisi de seni seviyor olabilir, kız duyguları hassas olur, şüpheci olurlar, gerçeği öğrenirler, kırılırlar. Bazen yalan gerçekten iyidir, devam et.
    İlavetensana.
  • şekilde görüldüğü gibi
  • Samanlık Seyran Olur ,
    hatta Grup Kurup Eurovision'a Katılabilirsiniz
  • biz bi taneyi bulamamışız herif iki tane buldum yardım edin diyo. ne yap biliyonmu...............
  • AYNI ANDA 2 KIZ İDARE EDİLİRSE NE OLUR??? = birisi iptal edilip bana yönlendirilebilir.
  • aynı anda 2 kız olursa sağlamcı olursun abi, baktın biri kafanı bozuyo tekme yemeden atarsın tekmeyi sonra hemen başka bi ikinci kız sonra gene vs. vs. vs.
  • Bak şöyle bi laf vardır...

Bir kadın bir kadındır, çok kadın hiç kadındır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkywalkeR3001

Bak şöyle bi laf vardır...

Bir kadın bir kadındır, çok kadın hiç kadındır...

o biraz da sanabağlı
  • bi b*k olmaz
  • Sokakta biriyle dolaşıyorsan çok rahatsız edici bir his verir devamlı gözün diğer kız arkadaşını arar.. bir süre sonra bu işlerden canın sıkılır korkar ve birini bırakırsın .. yoksa ikisi de gider...
  • otobüs ya da benzin parasından batarsın. mantıksal olarak 1 inin avrupa 1 inin asya kıtasında fln olması gerekir istanbulsa eeğer. ordan oraya koştur yorar adamı bea
  • BUNLARIN İKİSİNİDE SEVCEZ O ZAMAN
    YAŞASIN KÖTÜLÜK
  • 2 kızı nasıl idare edebilirsin ki,hiç mi çakmıyorlar.Ama şunu söyleyim ki sen ve senin gibiler insanın duygularını sömürmekten başka birşey yapmıyorlar....
  • hicbir halt olmaz (istatiksel olarak)
    bulundugumuz zaman dilimnde Turkiye'de evlenme cagına gelmis her dort genc kıza bir evlenme cagına gelmis erkek dusuyor bu yuzden kendilerini naza ceken kızlar (kadınlar) iyi dusunmeli
    patronluk sizde suan ikiymis korkma hocam becerebiliyorsan sayıyıda arttır ben ve yakın cevrem hic zararını gormedik bosveeeeeeeeeeerrrrr gitsin
  • ölüm olur katliam olur..
    biz bi tanesiyle zor uğraşıyoz iki tane olsa bitmişiz..
    mümkünse 1/2 olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.