Şimdi Ara

AYNI ANDA 2 KIZ İDARE EDİLİRSE NE OLUR??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüzsüzlük olur. ş.....sizlik olur. delikanlılık olmaz.
  • bence artı ve eksilerini yaz 2 kızında. aynı dert bende de var
  • DELİKANLILIK DEDİĞİN PARAYLA VERİPDE YAPMAK MI? =Kür-Şad=
  • İkisine de ben iyi bir adam değilim beni bırakın diyeceksi olacak bitecek .Nedir bu iki kız sevdanız anlamıyorum yaaa size yapsa hatunlar bunu adını neye çıkartırsınız bir düşünün
  • çok hoş bir tavsiye olmuş tebrik ederim sizler aynı duruma hanımlar tarfından çok daha iyi bir biçimde getirilebilirsiniz bunu unutmayın sevgli beyler

quote:

Orjinalden alıntı: jeton

hicbir halt olmaz (istatiksel olarak)
    bulundugumuz zaman dilimnde Turkiye'de evlenme cagına gelmis her dort genc kıza bir evlenme cagına gelmis erkek dusuyor bu yuzden kendilerini naza ceken kızlar (kadınlar) iyi dusunmeli
    patronluk sizde suan ikiymis korkma hocam becerebiliyorsan sayıyıda arttır ben ve yakın cevrem hic zararını gormedik bosveeeeeeeeeeerrrrr gitsin

• kızların resimlerini burda bi pool açarak yayınla DH olarak oylama yapalım
    ondan sonra az oy alanı kırmadan kendinden uzaklaştır..
    nede olsa demokratik forum dimi
    herşeyi oylamalıyız
  • aynı anda ikisinide idare edersen senin açısından duygu bölünmesi olur yani birisini ya fazla seversin ya da az seversin. tabi bu onlar içinde geçerli. çok sevdigin senden daha uzaktır. diğeriyse daha yakın. Daha fazla sevgi daha fazla acı. Durumu çaktırmamaya çalış demiyecem çünkü kesin çakarlar bir yerde ve çakmasalar bile hissediyolar...
  • oyuncakmı kardeşim kızlar sizin elinizde ya ruhlarında bir şeyler mi oluyor sizin anlamıyorum .Neden bir tanesi size yetmiyor ama çok basit sevemiyorsunuzzzzzzzzzzz
  • seni tebrik ediyorum hislerimiz hiç hesaba katmıyor bu çok zeki beyler.Bilmemize gerek yok çoğu zaman hissediyoruz bunu bizler.Aptal olduğumuzu mu sanıyorsunuz ? Hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çok başka bir sbeğle ayrılmak istiyorum diye çıkar ikisinden biri ama asıl sebep aldatıyor olmanızdır .Sonradan söylerler aldattığını bildiklerini

quote:

Orjinalden alıntı: aytekcengiz

aynı anda ikisinide idare edersen senin açısından duygu bölünmesi olur yani birisini ya fazla seversin ya da az seversin. tabi bu onlar içinde geçerli. çok sevdigin senden daha uzaktır. diğeriyse daha yakın. Daha fazla sevgi daha fazla acı. Durumu çaktırmamaya çalış demiyecem çünkü kesin çakarlar bir yerde ve çakmasalar bile hissediyolar...

• ne olcak eninde sonun da ikisindende tekmeyi yersin
  • Olacağı o zaten kaçınılmaz olarak ama anlaması geç olacak biraz arkadaşın

quote:

Orjinalden alıntı: fubo

ne olcak eninde sonun da ikisindende tekmeyi yersin

• bende aynı anda iki işletim sistemi kullanıyorum ama bir problem çıkmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fubo

ne olcak eninde sonun da ikisindende tekmeyi yersin

abi en az 2 tane olcak birinden ayrılırsan hemen yine bi 2. yi bulacaan ondan da ayrılırsan hemen diğeri yani hep devirdaim yapceen
  • ÖF BE BU NE BİÇİM ZİHNİYET NOLUR SİZE BEYLER DUYGU DENEN ŞEYİ ALDILAR MI HEPİNİZDEN ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

seni tebrik ediyorum hislerimiz hiç hesaba katmıyor bu çok zeki beyler.Bilmemize gerek yok çoğu zaman hissediyoruz bunu bizler.Aptal olduğumuzu mu sanıyorsunuz ? Hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çok başka bir sbeğle ayrılmak istiyorum diye çıkar ikisinden biri ama asıl sebep aldatıyor olmanızdır .Sonradan söylerler aldattığını bildiklerini

quote:

Orjinalden alıntı: aytekcengiz

aynı anda ikisinide idare edersen senin açısından duygu bölünmesi olur yani birisini ya fazla seversin ya da az seversin. tabi bu onlar içinde geçerli. çok sevdigin senden daha uzaktır. diğeriyse daha yakın. Daha fazla sevgi daha fazla acı. Durumu çaktırmamaya çalış demiyecem çünkü kesin çakarlar bir yerde ve çakmasalar bile hissediyolar...

Aldatmayı kimse övmüyor sana. Ama aldaltmayla ilgili bence çok daha fazla şey öğrenmen gerekiyor. benim bahsettiğim senin ikiye bölünmen arada seçim yapamaman. birisiyle aranda dağlar kadar mesafe varken onun huzurunu keşfedersin.... diğeri sana gösterdiği değeri görmemezlikten gelemessin. bence biraz düşün sence bu zevkmi acımı??? kastalia arkadaşım. Diğerlerini bilmem ama ben bunu yaparken acı çekiyorum. İkisinide çok seviyorum. Seçim yapamıyorum. ikiside beni çok seviyor. belkide onlarda seçim yapamıyor ama tek bildigim bu bana acı veriyor. Aldatmayla ilgili hiçbirşey bilmiyorsun... Bizim sevmediğimimizimi düşünüyorsun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7e7v7e7n7 -- 29 Ocak 2005, 14:36:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

İkisine de ben iyi bir adam değilim beni bırakın diyeceksi olacak bitecek .Nedir bu iki kız sevdanız anlamıyorum yaaa size yapsa hatunlar bunu adını neye çıkartırsınız bir düşünün

Arkadaşım iki kız sevdası diye bir şey yok,yani ikiyle kısıtlamamak lazım bünyeyi,niye motor freni yapayım ki kendime!Ne kadar olursa artık...

• haysiyetsizlik olur...
  • arkadaşlar azarlamayın ulennnnnn fikir istedim azarlayın demedim ki
  • mart yaklaşıyo ondandır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.