Oğlum için bir çizgi film serisi indirmem gerekiyor. Gecenin bu saatinde konuyu açmamdan durumun aciliyetini anlamışsınızdır sanırım Yardımcı olursanız sevinirim. Benim istediğim şu örnekle
yukarıdaki gibi bir çok link var. Ben bu linkleri nasıl bir programa yükleyebilirim ki sırayla hepsi teker teker insin. Varmı böyle bir program? Yardımlarınız için şimdiden teşekürler
torrent.ares sırayla hepsini indirirsin ama hepsini aynı anda indireceğim diyorsan bağlantı hızın baya düşer. bunlarla indire bilirsin torrent hızlıdır
Jdownloader işinizi görür. Linklere sağ tıklayıp kopyala dediğinizde program otomatik olarak linkleri kendisine ekleyip sizde onay isteyecektir.
Sanırım birde indirme başlamadan kod soruyor. O koduda çözebilecek programlar var ama isimleri nedir derseniz bilmiyorum.
Eğer bu uploadstation.com'dan premium üyeliğiniz yoksa, Alldebrid'e üye olun. 2 gün boyunca 59 tane host servisinden ücretsiz, premium olarak yararlanacaksınız.
2 gün boyunca premium olarak gerekli olanları indirebilirsiniz.
www.rapid8.com a gir oraya linki yapıştır reklamları kapat sana bi link vericek ordan indirebilirsin. O inerken başka bir indirme daha yapabiliyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme