Şimdi Ara

Aynı anda çok kişi yönetilebilen oyun varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben vampire masquarade'deki gibi aynı ayda 3-4 kişi ile oynadığımız her birine ayrı ayrı tecrübe kazandırdığımız (exp) toplu şekilde saldırı yapığımız bir oyun varmı online oynanan oyunlar dışında olan ve third person oynanan

• eğer grafikler çok önemli değilse, icewind dale 2 verelim. 1-6 karakter yaratılarak oynanan bolca aksiyonla karışmış bir rpg. ama her ne kadar aksiyon desem de tamamen diablo gibi değil, güzel questleriyle rp yapma imkanı da tanıyor.
    baldur's gate ile diablo karışımı eski bir oyun, oldukça eğlenceli, neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alustriel

eğer grafikler çok önemli değilse, icewind dale 2 verelim. 1-6 karakter yaratılarak oynanan bolca aksiyonla karışmış bir rpg. ama her ne kadar aksiyon desem de tamamen diablo gibi değil, güzel questleriyle rp yapma imkanı da tanıyor.
    baldur's gate ile diablo karışımı eski bir oyun, oldukça eğlenceli, neden olmasın?
    Titan Quest
  • quote:

eğer grafikler çok önemli değilse, icewind dale 2 verelim. 1-6 karakter yaratılarak oynanan bolca aksiyonla karışmış bir rpg. ama her ne kadar aksiyon desem de tamamen diablo gibi değil, güzel questleriyle rp yapma imkanı da tanıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Alustriel

dediğin oyunu inceledim grafikler en azından vampiredeki kadar olsa yeterli ama dediğin oyun fazla aksiyon içermiyor incelediğim kadarıyla ama yinede indirip bir deniyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

quote:

dediğin oyunu inceledim grafikler en azından vampiredeki kadar olsa yeterli ama dediğin oyun fazla aksiyon içermiyor incelediğim kadarıyla ama yinede indirip bir deniyecem

Alıntıları Göster
    Titan Quest,Dungeon Siege

• quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Titan Quest,Dungeon Siege

Alıntıları Göster
    aradığın oyun : x-man legends 2 ( aynı anda 4 çeşit karekterle oynanılabilen,ayrıca aynıı andada 4 değişik karekteride yönlendirebildiğin ve her karekterinde level atlamasının sağlandığı,hepisinin'de ayrı ayrı skilleri ve özelliklerinin bulunduğu bi oyun)
    not: sadece x-man olarak gecen oyun değil,legens 2_ olarak alıcaksın
    oyun 2005 yılına ait,grafikler iyi sayılır,3 cd'li bi oyun.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sybercomp

quote:

başta quest boldur, sonra işin hack'n slash kısmı başlıyor. ayrıca bütün görevleri yapmasan da bir şey kaybetmezsin. 3rd ed. d&d'den biraz anlasan iyi olur, yoksa oyun içinde de öğrenebilirsin ama alışması biraz uzun sürebilir.

biraz da ingilizce olsa fena olmaz.

eğer alışırsan, bir daha bırakamazsın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sybercomp

quote:

başta quest boldur, sonra işin hack'n slash kısmı başlıyor. ayrıca bütün görevleri yapmasan da bir şey kaybetmezsin. 3rd ed. d&d'den biraz anlasan iyi olur, yoksa oyun içinde de öğrenebilirsin ama alışması biraz uzun sürebilir.

biraz da ingilizce olsa fena olmaz.

eğer alışırsan, bir daha bırakamazsın.

Alıntıları Göster
    Ben Titan Quest yazdım ama..Sen aynı anda 3-4 playerin yönlendirdiği oyun mu arıyorsun yoksa 3-4 karakteri bir kişinin yönlendirdiği oyun mu arıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Ben Titan Quest yazdım ama..Sen aynı anda 3-4 playerin yönlendirdiği oyun mu arıyorsun yoksa 3-4 karakteri bir kişinin yönlendirdiği oyun mu arıyorsun?

Alıntıları Göster
    Dungeon Siege I , Dungeon Siege II öneririm 8 e kadar yolu var aynı anda tek kişi tarafından yönetilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Dungeon Siege I , Dungeon Siege II öneririm 8 e kadar yolu var aynı anda tek kişi tarafından yönetilen.

Alıntıları Göster
    cilvie brekers Jericho tam aradığın oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

Ben 3-4 karakteri bir kişinin yönlendirdiği oyun arıyorum.

Yorum yazan herkese teşekür ederim dediğiniz tüm oyunları deniyeceğim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

Ben 3-4 karakteri bir kişinin yönlendirdiği oyun arıyorum.

Yorum yazan herkese teşekür ederim dediğiniz tüm oyunları deniyeceğim.

Alıntıları Göster
    roleplay olmasa da clive barker's jericho iyidir. Ancak herkesi aynı anda yönetmezsin, teker teker. Sen birini kontrol ederken diğerlerini bilgisayar yönlendirir. Ancak şurada bekleyin ve şuraya gidin komutlarını verebilirsin. Neverwinter nights var 1 ve 2; aksiyon olmasa da yine D&D kuralları geçerli olan, çok kişiyi aynı anda yönettiğin; grafikleri de fena olmayan bir oyun. Temple of Elemental Evil vardı, çok ses getirmese de fena değildi yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styraxus

roleplay olmasa da clive barker's jericho iyidir. Ancak herkesi aynı anda yönetmezsin, teker teker. Sen birini kontrol ederken diğerlerini bilgisayar yönlendirir. Ancak şurada bekleyin ve şuraya gidin komutlarını verebilirsin. Neverwinter nights var 1 ve 2; aksiyon olmasa da yine D&D kuralları geçerli olan, çok kişiyi aynı anda yönettiğin; grafikleri de fena olmayan bir oyun. Temple of Elemental Evil vardı, çok ses getirmese de fena değildi yanlış hatırlamıyorsam.

Alıntıları Göster
    robin hood the legend of sherwood

• quote:

Orijinalden alıntı: Styraxus

Alıntıları Göster
    Senin aradığın oyun Marvel Ultimate Alliance.

• quote:

Orijinalden alıntı: radikal1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

+1
    her taraf sinek spoiler

• quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

+1
    her taraf sinek spoiler

Alıntıları Göster
    Baldur's Gate 1-2, Icewind Dale 1-2, Planescape Torment, Neverwinter Nights 2, Dungeon Siege 1 - 2, Pool Of Radiance 2 Ruins Of Myth Drannor, Evil Islands, Drakensang, Temple Of Elemental Evil, Gorasul, Return To Krondor, Odium, Freedom Force 1 -2, Xmen Legends 2, Marvel Ultimate Alliance, Star Wolves 1 - 2, Beyond Divinity, Summoner

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Baldur's Gate 1-2, Icewind Dale 1-2, Planescape Torment, Neverwinter Nights 2, Dungeon Siege 1 - 2, Pool Of Radiance 2 Ruins Of Myth Drannor, Evil Islands, Drakensang, Temple Of Elemental Evil, Gorasul, Return To Krondor, Odium, Freedom Force 1 -2, Xmen Legends 2, Marvel Ultimate Alliance, Star Wolves 1 - 2, Beyond Divinity, Summoner

Alıntıları Göster
    Çoğuna baktımda kimisi 3 boyutlu değil kimisi atmosfer olarak iyi değil müzikler falan hikaye yada oynanışı sıkıcı çok diyaloglu ayrıntılı (nw2 gibi). Yani vampire'ye yakın olabilecek türde ve kalitede değildi çoğu yakın olabilceğini tahmin ettiğim oyunlar incelemediklerim titan quest, drakensang, summoner, dungeon siege.

• quote:

Çoğuna baktımda kimisi 3 boyutlu değil kimisi atmosfer olarak iyi değil müzikler falan hikaye yada oynanışı sıkıcı çok diyaloglu ayrıntılı (nw2 gibi). Yani vampire'ye yakın olabilecek türde ve kalitede değildi çoğu yakın olabilceğini tahmin ettiğim oyunlar incelemediklerim titan quest, drakensang, summoner, dungeon siege.

Alıntıları Göster
    O zaman senin aradığın oyun;Dragon Age:Origins-Kasımda geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

O zaman senin aradığın oyun;Dragon Age:Origins-Kasımda geliyor.

Alıntıları Göster
    Takım üyelerinin hepsinin teker teker exp kazandığı RPGler malesef günümüzde pek yok. Kotor'dan beri benimsenen bir olay var. O da bütün yan karakterler ana karakterin xpsini paylaşıyor. Bu durum Kotor, Kotor 2, NWN, NWN2'de de böyle, Dragon Age: Origins'te de aynı olacak. İyi mi kötü mü orası tartışılır tabi. Her bir karakterin ayrı exp kazandığı eski RPGlerde (Baldur's Gate, Icewind Dale...) Belli bir süreden sonra grupta NPC değiştirmek ve gruba yeni NPC katmak manasız oluyor. Bu durum da hikayenin yoğun olduğu ve hikayeye göre grupta karakter değişimlerinin olduğu oyunlarda sorunlar yaratabiliyor.

Grup yönetimi derken sen ilk VtM oyunundan bahsediyorsun herhalde. Redemption benim keyifle oynadığım bir oyundu. Zamanından öte grafikleri vardı. Tek sorunu oyunun tek bir çizgide ilerlemesi ve yan görev sunmamasıydı. Ama bu durumu mükemmel bir hikaye anlatımına sahip olarak telafi ediyordu. Christof ve Aneska'nın efsanevi aşkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Takım üyelerinin hepsinin teker teker exp kazandığı RPGler malesef günümüzde pek yok. Kotor'dan beri benimsenen bir olay var. O da bütün yan karakterler ana karakterin xpsini paylaşıyor. Bu durum Kotor, Kotor 2, NWN, NWN2'de de böyle, Dragon Age: Origins'te de aynı olacak. İyi mi kötü mü orası tartışılır tabi. Her bir karakterin ayrı exp kazandığı eski RPGlerde (Baldur's Gate, Icewind Dale...) Belli bir süreden sonra grupta NPC değiştirmek ve gruba yeni NPC katmak manasız oluyor. Bu durum da hikayenin yoğun olduğu ve hikayeye göre grupta karakter değişimlerinin olduğu oyunlarda sorunlar yaratabiliyor.

Grup yönetimi derken sen ilk VtM oyunundan bahsediyorsun herhalde. Redemption benim keyifle oynadığım bir oyundu. Zamanından öte grafikleri vardı. Tek sorunu oyunun tek bir çizgide ilerlemesi ve yan görev sunmamasıydı. Ama bu durumu mükemmel bir hikaye anlatımına sahip olarak telafi ediyordu. Christof ve Aneska'nın efsanevi aşkı.

Alıntıları Göster
    Spellforce 1-2-ek paketler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.