Rio gibi aynı anda evde 4 kişinin oynayabileceği xbox oyunlarının listesine nereden ulaşabilirim? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Not : Rio var bende sadece 4 kişi evde inanlmaz eğlenceli oluyor.
quote:Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulummarvel ultimate alliance 1/2 de oynanıyor dostumrayman origins oluyor diye biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum marvel ultimate alliance 1/2 de oynanıyor dostum Teşekkür ederim. Bende arayıp bunu bulmuştum ama eğlenceli gelmedi. :)
quote:Orijinalden alıntı: profxxx rayman origins oluyor diye biliyorum bu çok popüler bir oyun aslında ama sanıyorum ben oynamayı beceremedim :))
quote:Orijinalden alıntı: white3535quote:Orijinalden alıntı: profxxx rayman origins oluyor diye biliyorum bu çok popüler bir oyun aslında ama sanıyorum ben oynamayı beceremedim :))Alıntıları Göster arenada o kadar yazdılar doyamadın buraya da mı açtın konuyu
quote:Orijinalden alıntı: waRRioRarenada o kadar yazdılar doyamadın buraya da mı açtın konuyuAlıntıları Göster Bende konuyu takip edeyim.Bizede çıkar oyun tavsiyesi.
quote:Orijinalden alıntı: RechargedBende konuyu takip edeyim.Bizede çıkar oyun tavsiyesi.Alıntıları Göster Marvel Ultimate Alliance ilk oyunu çok zevklidir. Öyle video izleyip vazgeçtiysen tekrar düşün derim.
quote:Orijinalden alıntı: waRRioR arenada o kadar yazdılar doyamadın buraya da mı açtın konuyu quote:Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce Marvel Ultimate Alliance ilk oyunu çok zevklidir. Öyle video izleyip vazgeçtiysen tekrar düşün derim. Orası ayrı burası ayrı bie lin nesi iki elin sesi :)))) Takıldığım 3 tane forum var ikisi deşifre oldu :PpP Marvel ı sırf sizin için bir daha oynayacağım :)
quote:Orijinalden alıntı: white3535quote:Orijinalden alıntı: waRRioR arenada o kadar yazdılar doyamadın buraya da mı açtın konuyu quote:Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce Marvel Ultimate Alliance ilk oyunu çok zevklidir. Öyle video izleyip vazgeçtiysen tekrar düşün derim. Orası ayrı burası ayrı bie lin nesi iki elin sesi :)))) Takıldığım 3 tane forum var ikisi deşifre oldu :PpP Marvel ı sırf sizin için bir daha oynayacağım :)Alıntıları Göster orda da yazdım burda da yazıyorum pes oyna 4 kişi baya zevkli oluyo bir de 2 kişiliklere yönel 4 kişilik fazla oyun yoktur
quote:Orijinalden alıntı: waRRioR orda da yazdım burda da yazıyorum pes oyna 4 kişi baya zevkli oluyo bir de 2 kişiliklere yönel 4 kişilik fazla oyun yoktur Tamam katılıyorum fazla yoktur ama bu kadar da az olamaz. Marver ultimate pes rio eeee kesin dahası vardır yahu :)
quote:Orijinalden alıntı: white3535quote:Orijinalden alıntı: waRRioR orda da yazdım burda da yazıyorum pes oyna 4 kişi baya zevkli oluyo bir de 2 kişiliklere yönel 4 kişilik fazla oyun yoktur Tamam katılıyorum fazla yoktur ama bu kadar da az olamaz. Marver ultimate pes rio eeee kesin dahası vardır yahu :)Alıntıları Göster Blur da oluyordu sanırım araba yarışı.
quote:Orijinalden alıntı: KAKÁBlur da oluyordu sanırım araba yarışı.Alıntıları Göster www.co-optimus.comCo-Optimus - Your Prime Source for Co-Op Gaming - Listing of Xbox 360 Co-Op Gameshttp://www.co-optimus.com/system/1/xbox-360.html Bu linkte yeterli bilgi var bak istersen
quote:Orijinalden alıntı: Project ScorpioTrials Evolutionband hero var , setin varsa ailece saracak bir oyun
quote:Orijinalden alıntı: kabus2012band hero var , setin varsa ailece saracak bir oyunAlıntıları Göster Guitar hero,Pes 2012 ama bak arkadaşlarınla 4 kişi oynarsan baya eğlenceli biz 3 kişi baya bi eğleniyoruz.
quote:Orijinalden alıntı: Fiddle26stickGuitar hero,Pes 2012 ama bak arkadaşlarınla 4 kişi oynarsan baya eğlenceli biz 3 kişi baya bi eğleniyoruz.Alıntıları Göster halo