Şimdi Ara

Aynı anda iki cihazdan nete bağlanmak (Ps3 & Pc)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi şöyle bi sorunum var aynı anda hem Ps3 ten hemde bilgisayarımdan nete giremiyorum. Ps den girince bilgisayardan sorun gider diyorum şöyle bi hata alıyorum ; ''Yerel Ağ Bağlantısı'' geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil. Sonra modemi kapatıp açma mı ve 10 sn bekledikten sonra resetlememi istiyor bunu yapıyorum bu sefer Ps den bağlanamıyorum neti bulamıyor. (kablolu kullanıyorum)
    Şimdi şöyle birşey var ben uydu net kullanıyorum geçen gün modemin ana sayfası mı denilir ne ona girdim şuradan giriliyorhttp://192.168.0.1. Kablosuzun şifresini değiştirmeye çalışırken yalnış yerdeki şifreyi değiştirmişim ve şimdi o ana sayfaya giremiyorum yani hiç açılmıyor sayfa; Hata! ''Google Chrome 192.168.0.1 sitesine bağlanamadı diyor.'' :/ Sonra bu sorun başladı bi çare bulabilir misiniz arkadaşlar minnettar olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamba241777 -- 11 Mayıs 2013; 18:20:21 >

• up
  • up up
  • Up yahu up bi bakın şuraya :(((
  • modem kullanıcı adı ve şifre bilgilerini biliyrsan modemi resetle. ayarlarını tekrar yapılandır. modemin marka ve modeli ile resetleme diye aratırsan bişeyler çıkar google da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.