Şimdi Ara

AYNI ANDA İKİ ÖRGÜN ÜNIVERSITE OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma takıldı. Bu sene hacettepe eczacılığa başlıcam. Bölümü okurken tekrar sınava girip mesela diyetisyenliğe yetecek kadar puan aldım, oraya da kayıt yaptırıp iki bölümü aynı anda okuyabilir miyim? Internette biraz baktım ama güncel bi konu bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• bildigm kadariyla okuyamazsin ama net bi cevap veremm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birinde okurken diğerine kayıt olamıyorsun
    kayıt olabilmek için öteki ünideki kaydını iptal etmelisin
  • olur hocam benim kuzenim ctf ing kazanmıştı sonraki sene tekrar girip ctf türkçe kazandı

önce ingilizce derslerine sonra türkçeye giriyor çok memnun halinden hem tekrar yapıyorum daha iyi oluyor demişti bana
  • Ders saatlerinde sorun olur belki diye takılıyo kafama. Sonuçta ikisi de örgün olunca derslere girmek gerekecek

• Sabah oxforda aksam cambridge mi gitcen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JKetch kullanıcısına yanıt
    Oxford-Cambridge olmasına gerek yok aynı üniversite bile olsa aynı saate denk gelen dersler olur heralde. Gerçi yazdıklarımı okuduysanız pek bi bilgim olmadığı için açtım konuyu, iki bölüm aynı anda okunmuyoda olabilir sadece bilgi edinmeye çalışıyorum. Bi bilginiz yoksa ya da bu konuda sizin de merak edip Öğrenmek istediğiniz şeyler yoksa bu şekilde yorum yapmanıza da gerek yok diye düşünüyorum.

• O dediğin olmuyor diye biliyorum ama ÇAP yapabilirsin, aynı şey. Gerçi her ünide var mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 4 Ağustos 2015; 19:08:12 >
  • Zmr51 Z kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman sana kesin cevap veriyim 2 orgunu ayni anda okuyamazsin ders saatleri cakismasa bile
    Edit:cift anadal deneyebilirsin fakat o da kolay bisey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JKetch -- 4 Ağustos 2015; 19:21:48 >
  • Olmaz. Sadece açıköğretim okuyabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.